Jump to content

New Beetle 1.9 Tdi Super Masinuta! :d

MIA

Postare recomandată

Nu mi-a venit sa cred cand mi-am dus ,,broasca" la spalat si a ararut alta.......ADEVARATA :) si dupa un fluturas p una din floricele.... ;) Sper k ce-ai care au p masina vreu cap, de mort, flacari sa nu pateasca la fel...... ;) :icon_thumright:

sl270136br7.th.jpgsl270153zf3.th.jpgsl270168rr4.th.jpg

Modificat de MIA
Link către comentariu

Arata mai bine in realitate masina , scuze daca incurc borcanele , dar am trecut azi unul pe langa celalalt din directii opuse , statea-ti la primul semafor in Cta. - o buburuza rosie cu nr. de Cv si o domnisoara bruneta . Distractie placuta la mare !

Link către comentariu
rares30071985

poate organizam o intalnire de posesori de new beetle :Driver:

am incercat sa deschid topic dar nu am reusit, poate reuseste altcineva

apropo, foarte draguza masina!

sa o stapanesti multi multi km fara probleme.

si eu caut un model ceva sa lipesc pe a mea dar inca nu am gasit ceva interesant

Link către comentariu
Arata mai bine in realitate masina , scuze daca incurc borcanele , dar am trecut azi unul pe langa celalalt din directii opuse , statea-ti la primul semafor in Cta. - o buburuza rosie cu nr. de Cv si o domnisoara bruneta . Distractie placuta la mare !

da, eu eram :P am fost zilele astea p la mare....ms pt compliment.....multi mi-au zis sa-i fac un polis urgent pt k ar arata naspa vopseaua(dar in poze asa se vede) bine....probabil cand ai vazut-o tu nu era in ce-a mai buna stare..... :D de acasa pana in CT(450 km) am strans multe ,,cadavre" si praf.. :lol:

Link către comentariu

Cat de tare! S-a asezat un fluture autentic pe floricica ta :lol:

O asa buburutsa simpatica mai alunga monotonia de pe forum. E plin de zambete topicul tau :D . Jantele sunt de-a dreptul un model potrivit, foarte frumoase !

Felicitari pt masinuta ! Drum bun !

Link către comentariu
Cat de tare! S-a asezat un fluture autentic pe floricica ta :)

O asa buburutsa simpatica mai alunga monotonia de pe forum. E plin de zambete topicul tau :) . Jantele sunt de-a dreptul un model potrivit, foarte frumoase !

Felicitari pt masinuta ! Drum bun !

Nu doar topicul e plin de zambete.....fara sa vrei iti fura un zambet.....vad lumea de pe strada, in special copii :D ,,mami, mami, UITE!! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!