Jump to content

New Beetle 1.9 Tdi Super Masinuta! :d

MIA

Postare recomandată

De cand ma stiu imi doream un Beetle.... :) dintr-un motiv sau altul am avut alte 2 masini, trecutu nu mai conteza ce e important k acum am o broscuta :D are destule dotari si e diesel :rolleyes:. De cand am cumparato a suferit destule modificari deoarece am cumparat-o de la o doamna mai invarsta :lol: A primit o pereche de jante, multe floricele :) , un Ipod, si multa dragoste :lol: gata cu vb, pozele vb mai bine!!! salutari posesorilor unei asfel de masini care stiu ei de ce au ales-o.....e deosebita!! :D

Modificat de MIA
Link către comentariu

de ce nu pot pune poze?? doar 550k se poate upload? hmmm :)

Sa o stapanesti sanatoasa!

Dar pozele?

nu pot.... :rolleyes:

Link către comentariu

incearca IMAGESHACK.US .. vezi ca e un topic deschis pentru upload de poze :)

Link către comentariu

Foarte haioasa o broasca.

E un "statement" ca masina si ma pufneste rasul de fiecare data cand vad o broasca "caraghioasa" (in sensul bun) pe langa un bmw/audi/etc incruntat si "rau".

Sa-ti traiasca si la cati mai multi km cu ea.

Link către comentariu

asteptam pozele :rolleyes:

sa o stapanesti sanatoasa. planuri de viitor?

Link către comentariu

sl270113ip9.th.jpg sl270110ea5.th.jpg sl270119tb0.th.jpg sl270114nb1.th.jpg

sl270109gd1.th.jpg sl270126xx9.th.jpg sl270127ca8.th.jpg

Naspa cu atasarea pozelor...iti ia ceva timp :P C-am asa arata masina mea in prezent.....maine o duc sa-mi faca si pragurile, sa le vopseasca.....

Link către comentariu

Arata foarte bine,cred ca ar fi fost o idee buna sa ii fi dat un polish inainte sa pui floricelele/fluturasii pe ea.arata foarte tare.Sa ai grija de ea!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

merge pana la 800 de kilo sa uploadezi dar poti face un resize pe poze ca deaia merge asa greu, e super faina masinuta

acum 2 seri am gasit la service una la fel tot a unei domnisoare, i-o cumparase tatal si venise la schimb de ulei

sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente

Link către comentariu

hahaha..cat de tare. :D

si jantele OZ sunt frumose.

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa-ti aduca bucurii. Intotdeauna m-am intrebat: "de ce se pun pe broscute numai colante cu flori si/sau fluturi?". Broscutele nu mananca flori...poate fluturi :wub: :D

Bogdan, nu-s O.Z., cred ca sunt replica de Anniversary (uita-te la capacele centrale) dar oricum sunt frumoase si dau bine pa masina.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa , mare grije la urcat/coborat borduri ! Pe cat posibil incearca sa nu o urci pe nici o bordura ! Ai sa lovesti f. frecvent bara , chiar si pragurile . Grije la fel si la urcatul pe elevator , sa nu iti puna suporti de ridicat pe praguri pt. ca ii va infunda ! Toate cele bune si multi km. fara probleme !

P.S. Jantele dau bine !

Modificat de George I.
Link către comentariu

da-ne mai multe detalii despre bijuterie.....cit a costat, an de fabricatie, nr km :beerchug: si sa iti traisaca si sa nu sufere accidente! :)

Link către comentariu
Sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa-ti aduca bucurii. Intotdeauna m-am intrebat: "de ce se pun pe broscute numai colante cu flori si/sau fluturi?". Broscutele nu mananca flori...poate fluturi :P :icon_thumright:

Bogdan, nu-s O.Z., cred ca sunt replica de Anniversary (uita-te la capacele centrale) dar oricum sunt frumoase si dau bine pa masina.

:lol: parerea mea, e una sau singura masina pe care dau bine floricelele si fluturasi....cum ar arata de exemplu pe un A6 asa ceva sau p un bmw?? :Driver: am mai vazut si p alte masini(Polo, T. Yaris, etc) dar nu da bine....parerea mea :) si jantele habar n-am ce marca sunt pt k eu le-am luat fara capacele din mijloc....si am pus eu alea cromate....

Link către comentariu

Eu am vazut un matiz galben de culoarea taxiurilor... pe care nu dadeai doi bani. Dar avea doua margarete... si i-a schimbat complet look-ul. Zici ca era flower power :P Desigur Matizul e in alta liga fata de buburuza :icon_thumright:

Link către comentariu

deci cred ca jantele sunt totusi originale. cam rare copie la alea..si daca si a azis ca i-a pus ea capacele.. :P

Link către comentariu
Eu am vazut un matiz galben de culoarea taxiurilor... pe care nu dadeai doi bani. Dar avea doua margarete... si i-a schimbat complet look-ul. Zici ca era flower power :Driver: Desigur Matizul e in alta liga fata de buburuza :)

am tot intalnit tot felul de denumiri.....broasca, buburuza, etc... beetle inseamna defapt : carabus de mai(May-beetle), radasca(stag-beetle) sau gindac de balegar(dung-beetle) :P suna c-am urat : mi-am luat un Gandac marca VW :icon_thumright: pana la urma buburuza e mai bine :lol:

Link către comentariu
da-ne mai multe detalii despre bijuterie.....cit a costat, an de fabricatie, nr km :D si sa iti traisaca si sa nu sufere accidente! :P

E din 2002,1.9 TDI, 90 CP, limusine, 119.000 km toate reviziile sunt facute la reprezentanta VW Austria cu facturi, foarte ingrijita. A costat 7500 fara taxa d inmatriculare.....debea am gasit :wub: marea majoritate aveau motor de 2000, 1800, 1600 benzina :D am avut masina p benzina si mergem prea des p la pompa ;) asta consuma foarte putin, 1700 d km i-am facut cu 95 de euro(germania-romania) si p autostrada n-am mers cu 90... :P

Link către comentariu

Sa-ti numeri si margaretele, poate iti trebuie la Ministerul Turismului :wub:

Link către comentariu
Sa-ti numeri si margaretele, poate iti trebuie la Ministerul Turismului :wub:

"promit" sa le nr. :D

Link către comentariu

:D :D ;) hahaha tare rau, sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea :wub:

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, e super!

Spune-mi si mie te rog cum sau eventual unde ai pus floricelele si fluturasii? Intreb pentru sotie si masina ei, pe a mea nu cred ca arata f. bine :) Merci.

Pretul mi se pare chiar ok, sa o conduci sanatoasa!

Modificat de konti
Link către comentariu
Felicitari pentru masinuta, e super!

Spune-mi si mie te rog cum sau eventual unde ai pus floricelele si fluturasii? Intreb pentru sotie si masina ei, pe a mea nu cred ca arata f. bine :D Merci.

Pretul mi se pare chiar ok, sa o conduci sanatoasa!

mersi mult! pai modelul de fluture si floarea le-am luat de p net....un search pe google si gasesti o multime de modele. Apoi am mers la un magazin specializat in actibilde, reclame pt masini si mi le-au facut, a costat 130 ron si separat am cumparat actibildul rosu(in poze nu prea se observa dar e sclipici rosu, la soare se vede super misto) care a mai costat ink 20 ron si singurica le-am decupat si le-am lipit :D a durat vreo 3 ore....daca nu le lipeam cu foooarte mare grija putea sa prinda aer si cute....deci dk vrei batei de cap pune floricele :) bafta!

Link către comentariu

foarte tare masina imi place la nebunie... cum da cu florile alea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!