Jump to content

A4 2001

PGV
 Share

Postare recomandată

Dupa ce am vandut 1.8 T am ajuns acum la un 2.0 din 2001. L-am cumparat ieri de la un prieten si l-am luat cu doua probleme : 1) indicatorul de bord dintre cele doua ceasuri (cel care indica consumul) nu se vede tot timpul, adica la socuri isi schimba afisajul, ba se vede perfect, ba se vede cu linii , ba nu se vede deloc, deci e un contact imperfect, sa ma bag eu sa-l repar ?

2) se aprinde senzorul de avarie la motor , iar cel care mi-a dat-o mi-a zis ca am senzorul lambda praf, cam cat costa ? se poate curata ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Presupunand ca e sonda lambda, aceea costa vreo 4-5M Bosch. Nu se poate curata.

Link către comentariu

Nu era sonda lambda, era un furtun mic, ceva "cu vaccum"-nu ma prea pricep, care dadea erorile , dar am schimbat furtunasul si gata.

Link către comentariu

Cum ai depistat furtunasul ???

Cam am acelasi bec aprins si tocmai ce am comandat sonda :)

Link către comentariu

Pai se vedea, era pozitionat deasupra motorului si se vedea daca cercetai amanuntit. Inca o problema la masina, furtunele din plastic, care sunt pozitionate deasupra de se vad lejer si inspre parbriz si conduc niste vapori de ulei (cred ca este si cel mai mare) cum se numesc , cat costa si de unde le pot procura ? Pentru ca la una din incheieturi (unde imbinarea este ceva de genu furtunului de aspirator) a pleznit. Filtrul pentru clima de unde il procur si cat costa ?

Stiu ca sunt stresant, dar sunt bata in domeniul motoarelor.

Link către comentariu

daca ai avut audi inseamna ca ai gasit deja un magazin pt piese... sau pe ala nu l-ai reparat niciodata?

furtunele de care vorbesti nu se gasesc decat la reprezentanta vw-audi

Link către comentariu

Chiar l-am reparat destul de mult...am avut o problema mai mare cu el, dar a fost nevoie de dezmembrari, nu de magazin

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!