Jump to content

Primul Meu Vw

florin r.

Postare recomandată

Cu toate ca are doua luni si 5000 km , am decis sa va prezint si eu prima mea masina adevarata, dupa mai multe tipuri de Dacia, inclusiv logan( pe care nu-l blamez deloc).

Sunt foarte incantat de masina, chiar daca motorul ese 1,6 MPI.Am optat pentru mai multe optionale considerand ca 1.6 e suficient.

Masina este model confortline cu adaugiri:

- bluegraphit pearleffect, tapiserie bej

- jante Toronto

- pachet WR2= climatronic, scaune incalzite, computer Plus, volan piele ,comenzi pe volan, spalator faruri, duze incalzite, indicator nivel lichid spalare parbriz,

scaun pasager rabatabil

- RCD 300 cu 8 incinte

- Pachet lumini 1 -oglina interioara cu sistem automat antiorbire, lumini picioare fata, coming/living home, senzor de ploaie

- senzori parcare si presiune roti

- conector multimedia.

Consider ca e o masina eleganta .

post-21205-1217779829_thumb.jpg

post-21205-1217779869_thumb.jpg

post-21205-1217779956_thumb.jpg

post-21205-1217779986_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos interior!sa o stapanesti sanatos!

Mi-a placut mult ideea : "am decis sa va prezint si eu prima mea masina adevarata" :o Sa ai grija de ea!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Foarte frumoasa, felicitari !

Sa ai numai bucurii si satisfactii cu ea si evident multa grija pt ca e superba.

Cat a fost ddp-ul, cat ai asteptat ?

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

foarte frumoasa si super dotata. cat mai multi km fara incidente neplacute. cat te a ajuns?

Link către comentariu

Am asteptat 2 luni jumatate ,iar daca ma intrebati de ce , va spun ca , daca consilierul de vanzari e dragut, poate sa ia o comanda deja lansata de dealer pentru stoc sa o modifice cum vreti voi , si sa scutiti 3-4 saptamani de asteptare, cat masina sta la rand sa o preia fabrica.Eu am fost la PBV si cred ca am avut norocul( fara sa cunosc pe nimeni) sa nimeresc la cel mai amabil consilier de vanzari din cati exista, doamna OANA COJOCARU. Va spun ca am schimbat de doua ori ( dupa lansarea comenzii) , configuratia masinii, si a fost la fel de amabila de fiecare data.

masina a costat 19450 euro.

Multumesc de aprecieri.

Link către comentariu

Salut. Desi Golf V nu imi prea place, dupa jetta sunt innebunit, la un moment dat ma gandeam sa imi iau si eu un tot cam asa :icon_rambo:. Felicitari pentru masina!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa ai numai bucurii de pe urma ei.

Fratele meu are una argintie, 1.9 TDI - martie 2008, de care este foarte multumit, insa cu urmatoarele diferentele:

- RCD 310

- tapiterie neagra

- alte tipuri de jante (nu stiu cum se numesc)

DSC02204.jpg

Felicitari! :icon_rambo:

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Foarte frumoase jantele, ClassiXs se numesc , dar si pretul pe masura 1000 euro , insa pe 17'' plus suspensie sport. RCD-ul nu cred ca este 310, pentru ca din iulie se pune acest model .poate 500.Uite o poza cu 310+8 incinte care pe Passat e de serie, iar pe Jetta/Golf e tot optiune.

Multumesc de aprecieri

post-21205-1217795957_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai dreptate, e modelul RCD 500 - cel cu magazie de CD-uri.

Cat despre jante, la fratele meu, sunt pe 17" si suspensia este sport. :D

Drive safe!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Eu ,pe langa clasicele breloc, odorizant si sampanie, la predarea masinii de catre dealer, am primit si o carte, nepretuita, spun eu, cu istoria VW.

post-21205-1221210318_thumb.jpg

post-21205-1221210376_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, si cati mai km fara probleme :)

(...)

- pachet WR2= climatronic, scaune incalzite, computer Plus, volan piele ,comenzi pe volan, spalator faruri, duze incalzite, indicator nivel lichid spalare parbriz,

(...)

...dotarile sunt ok, dar vrea sa te intreb, care-i faza cu indicatorul ala ( ce-i cu bold )... cam pe unde ti-au luat montat ( daca cumva e pe bordu' central ) si cat de mult schimba aspectu' clasicului bord ( cu doar 2 indicoare, cel de lichid racire si cel de combustibil :P )... ?

(...)

- RCD 300 cu 8 incinte

(...)

tu ce ai acolo e RCD500 care are si funtia MP3 :)) ( eu am RCD300 pe masina si sincer, pe langa faptu' ca nu are mp3 are si o tona de butoane care nu`si au rost, iar prea multe setari nu prea pot face cu el :P ( ...nici macar sa modific ordinea posturilor radio :( )

oricum una peste alta felicitari si ;) safe

Regards,

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Indicator nivel lichid spalare parbriz face parte din pachetul WR2 ( nu e optiune separata) si este un bec ce se aprinde in bord atunci cand lichidul de spalat parbrizul coboara sub un anumit nivel ( presupun ca minim). Deci nu este un ceas cu ac ce tinde spre minim, ca la benzina, daca la asta te referi, ceasurile sunt aceleasi, cum am spus e un indicator-bec ( sau led) ca cel de ABS, sau Frina de mana.

RCD -ul meu este 300 cu functie mp3( nu mai sunt fara mp3)

RCD 500 are si magazie de cd-uri, al meu nu are, in plus este optional rcd 300 cu 8 incinte, stiu ce am comandat

RCD 500 costa mult mai mult si nu cred ca am nevoie de magazie, am si Conector Multimedia in cotiera.

Multumesc de aprecieri

Link către comentariu

oki Florin, am inteles, eu doar mi-am dat cu parea dupa ce-am vazut in poze ( tu stii mai bine ce ai pe masina pt ca ai factura in fatza si + stii ce ti-ai comandat :P )

despre "indicatorul de lichid de parbriz" ... daca e sub forma de martor atunci e simplu, cred ca dupa mine acest martor ar trebui sa fie standard pt ca-i util cateodata ( te-apuca vremea sa vrei sa speli parbrizu' si dai de maneta ca nebunu' si vezi ca nu iese nimik :D )

fain ca nu mai sunt RCD-uri 300 fara functia mp3 ca sincer chiar m-am saturat sa scriu cd-uri audio ;)

una peste alta iti mai urez inca odata sa o stapanesti sanatos si la cati mai km fara probeleme :rolleyes:

Link către comentariu
  • 10 months later...

M-am hotarat sa mai anim si eu topicul asta, ca doar e al meu si sa prezint ce-am mai modificat pe la masina in primul ei an de viata:

A am pus o poza de doua ori si nu stiu s-o elimin.

Mai departe:

post-21205-1249206514_thumb.jpg

post-21205-1249206539_thumb.jpg

post-21205-1249206655_thumb.jpg

post-21205-1249206948_thumb.jpg

post-21205-1249206972_thumb.jpg

post-21205-1249206997_thumb.jpg

post-21205-1249207267_thumb.jpg

post-21205-1249207283_thumb.jpg

post-21205-1249207298_thumb.jpg

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Hehe, farurile HELLA Xenon look, trimpuri din lemn si ti-ai modificat stopurile pe modelul celor de la CC ;)

Foarte frumoase modificari :)

What's next ?! :)

Link către comentariu

Nu uita de ornamentul nichelat de pe portbagaj si de RCD 310 (a avut 300 de la mama ei).

Din pacate ,trimurile nu sunt originale ,de lemn. Sunt foarte scumpe, numai una de usa costa 120 euro,asa ca sunt " home made" -regie proprie, cu autocolant.

Link către comentariu

Frumoasa masina si modificata subtil si cu gust :D Multi km fara probleme! :P

Link către comentariu
(...) de RCD 310 (a avut 300 de la mama ei).(...)

Apropo de tema asta, cand ai facut schimbul de RCD-uri, cumva ti-ai achizitionat si modulul pt anulare a antenei 2 ?! :)

Daca da, poti sa-mi zici si mie codul piesei si pretul :)

Link către comentariu

Habar nu am ce este acel modul ,am schimbat aparatul la reprezentanta ,insa m-ai facut curios ,poate-l desfac sa ma uit.

Ai idee cum arata si mai ales ce face?Ce inseamna antena 2?

Link către comentariu

...si totusi,nu costa nimic in plus.

Mentionez ca in 22000km nu am spalat tapiseria decat o singura data .

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :D. Imi place foarte mult cum ii sta cu lemn si modificarea stopurilor. Aveai leduri dar nu se aprindeau?! Sincer nu o inteleg :). Tatal meu are B6 si as vrea sa fac aceeasi treaba, numai ca la el nu exista leduri. Spune-mi te rog aici sau pe PM cateva detalii. MS :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!