Jump to content

Vw Rabbit-usa

tibimakai

Postare recomandată

buna la toata lumea din State.

nu demult am fost un broscar la aircooled, dar acum sint proprietarul unei Rabbit nou nout(eu i-am schimbat numele pe Golf).

are un motor de 2,5L cinci cilindrii, cutie automata cu tip+sport in 6 trepte.

i-am schimbat becurile, antena cu una scurta, "casetofonul"(6 cd changer) cu un Kenwood DNX5120(are navigatie Garmin), oglinda interioara, cu una de auto-dim cu homelink si compas. i-am facut niste lampi tip Audi S6. am schimbat arcurile cu H&R Sport, jantele cu 18" Koya Racing-Aero Magic, anvelope Falken Ziex 912 225/40/18x4. instalat un usb port pentru o memorie usb. am schimbat pozitia din fata cu una de culoare afumata(nu sgtiu o denumire mai buna). in poze nu se vad toate schimbarile, sint mai vechi.

hpim0310copypm3.jpg

hpim0306er9.jpg

lights004tn5.th.jpg

hpim0305fu6.jpg

hpim0311ak0.jpg

03302008001jr6.jpg

hpim0324iw8.jpg

07252008copycr5.jpg

zitax1028ai9.jpg

Shot with HP Photosmart E427 at 2007-12-25

Modificat de dudu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,e frumoasa rau de tot,rar vezi asa jante in RO (parca mergeau o idee mai mari) vad ca are scaune incalzite..acuma pe bune pe americani ii inteleg ca isi numai A/C :D dar tu de ce nu ai optat pt climatronic cu 2 zone? NU iti vajaie capu de la A/C?

Link către comentariu

nu e din romania daca te uiti la discutie si la profil insa sunt destui cu jante asa mari si in romania , eu de ex :)

ps marfa masinuta vreau si eu detalii despre oglinda

daca asa ar fi drumurile si strazile in romania as lua de 22 :D

Link către comentariu

Salutare!

Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente :):D

Arata foarte bine cu jantele pe 18:)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte interesant motororizare

sa o satapanesti sanatos :Driver:

chiar arata bine :Driver:

Link către comentariu

Felicitari !E superba masina.

Te rugam sa ne dai si noua detalii despre cum se misca masina cu aceasta motorizare si cutie. :D

Link către comentariu

multumesc, multumesc. eu traiesc in Los Angeles.

aici Rabbitul si Jetta S si SE se vinde numai cu motor mexican de 2.5L(5 cilindrii) si cu transmisie japoneza aisin si cea manuala este de 5 trepte si este facut in Argentina. SEL si GLI are motorul din GTI. abia acum au inceput sa vinda Jetta SportWagon(2.5L, 2.0L si TDI)

cea manuala ajunge de la 0-100 in 7.8sec si a mea in 8.0 sec. 170 cp/ 177 cuplu.

oglinda este de pe Ebay, Gentex. nu mai stiu modelul, dar este modelul cel mai recent 2008.

nu este climatronic in Rabbit si in Jetta, doar in cele mai scumpe modele(GTI, GLI). a mea este aproape cel mai bine dotat, lipseste ESP , airbaguri din usile din spate(torax) si trapa.

forumul nostru cu Rabbituri:

rabbitownersclub.com

http://www.vw.com/

Tibor Makai

Modificat de tibimakai
Link către comentariu

frumoasa masinuta,jantele sunt belea.

ce consum are ''motorasul''?banuiesc ca trage grozav

km multi si fara evenimente

Link către comentariu

Sal,

Frumoasa masinutza .

Poti sa spui cat te-au costat jantele ?

Pentu cei care vor o poza mai mare cu modelul de janta uitati aici :

koyaracingaeromagic8jr1sy9.th.jpg

Multumesc .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

@ jantele cu 18" Koya Racing-Aero Magic, anvelope Falken Ziex 912 225/40/18x4

Atata timp cat este din Los Angeles nu stiu cat conteaza pretul....., deci scria daca citeai tot :sick:

Link către comentariu

vreau si eu un motor de 2.5 l benzina pe passatu meu

cam cat costa un exemplar ca al tau

Link către comentariu

rotile m-au costat $1050 instalat, balansat, toate suruburile chromate si cele de "lacat".

intrebi cit costa masina?

eu am platit cu transport, tva(8.25%), hirtii, inscriere $20050. mult mai ieftin decit in Europa. cele cu doua usi sint sub $16000.

Link către comentariu

salutare

sa te bucuri de ea...

eu stau in FL.....am luat si eu un Passat acum ceva vreme....

ceea ce vroiam sa intreb...navigatia...este pusa s-au a venit cu totul ?

Claudiu

Link către comentariu
salutare

sa te bucuri de ea...

eu stau in FL.....am luat si eu un Passat acum ceva vreme....

ceea ce vroiam sa intreb...navigatia...este pusa s-au a venit cu totul ?

Claudiu

Daca ai fi citit primul post ai fi vazut ca din fabrica a venit cu cd player + magazie stock dar a schimbat-o el cu ceea ce ai vazut tu in poze.

Frumoasa masina , mie personal imi plac mult mai mult modelele facute pt americani decat cele pt Europa ,au un plus de stil.Sa o stapanesti cu placere si cat mai multe mile cu ea. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cred ca si afirmatia ta ar fi buna pt americani cred ca si lor le plac masinile europene , cam toata lumea ar vrea ceva ce nu prea se poate sau daca se poate e cam greu de obtinut , erau undeva parca la clubul insomnia california cateva masini europene gen audi si nu mai stiu exact deci si ei ar vrea cum si noi am vrea muscle cars :rolleyes:

Link către comentariu
Cred ca si afirmatia ta ar fi buna pt americani cred ca si lor le plac masinile europene , cam toata lumea ar vrea ceva ce nu prea se poate sau daca se poate e cam greu de obtinut , erau undeva parca la clubul insomnia california cateva masini europene gen audi si nu mai stiu exact deci si ei ar vrea cum si noi am vrea muscle cars :o

ai dreptate. si eu as vrea mai degraba un Golf GT, decit ce am acum.

eu am instalat Kenwood-ul si am folosit un American International(AI) kit(bracket+trim), un PAC-CR2 can-bus adaptor si un adaptor de antena(iti trebuie una cu amplificare daca folosesti antene scurte), toate cumparate de la enfigcarstereo.com. antena gps nu este vizibila, este pe dreapta "center ventului", sub materialul bordului, receptia este foarte buna si asa.

Modificat de tibimakai
Link către comentariu

consumul pe hirtie este oras=11.2 l/100km si autostrada=8.1 l/100km si eu consum in medie cu rotile mai grele, 75% autostrada si 25?% oras=10.5-11 l/100km, dar conduc de parca am furato ;) 140-160 km/h, sub 120 daca vad un politai. viteza maxima pe autostrada(si prin oras) este de 105 km/h :(

Link către comentariu

bine ca politai aia nu stiu despre topicul tau de aici sau de forumul asta :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!