Jump to content

Golf 5 1.4 80CP

CrazyBee

Postare recomandată

hey all ;)

postez aici ... pt k nah si eu sunt noua pe forum ... si ma incadrez in topic :)

Golf 5 1.4 80 cp

ESP (ABS , EDS , ASR) , 8 airbag-uri , lampa ceata , climatronic , geamuri electrice , inchidere centralizata , oglinzi reglabile electric si incalzite , isofix , oglinda retrovizoare cu efect de antiorbire , scaune fata reglabile pe inaltime , senzori lumina si ploaie

Modificari urmatoare:

- jante aliaj Siena 7J x 17'' , anvelopa 225/45 R17 , suspensie sport inclusa

- faruri bi-xenon / faruri angel eyes ... inca nu stiu sigur ...

- sist audio schimbat complet .. probabil jbl ... ink mai caut variante ...

si mai vedem pe parcurs ;)

baby1.jpg

Image023.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina.Frumoasa culoarea.S-o stapanesti sanatoasa si sa ai grija de ea :lol:

Link către comentariu

Faina masinuta! Te-as sfatui sa lasi suspensia sport deoparte, pentru ca la drumurile noastre vei avea probleme. Si nu vad necesitatea unei suspensii sport la un motor de 1.4 80 de cai :lol: cred ca suspensia ce e acum pe masina e optiunea cea mai buna.

Sunt pareri personale, nu te supara ca le-am expus, nu trebuie neaparat sa ma bagi in seama ;)

Una peste alta, sa ai parte de ea fara incidente!

Link către comentariu

exteriorul arata bine ... cati km are ?

keep it safe :D

Link către comentariu

Inca o masina frumoasa pe forum :P In ce priveste planurile de viitor sunt si eu de acord cu h3llboy in legatura cu suspensia sport, niste jante dragute insa chiar ar face bine aspectului masinii. Si votez pentru bi-xenon :lol: Sa va bucurati una de cealalta :P

Link către comentariu

felicitari pt achizitie...

referitor la suspensia sport si baietii de mai sus au zis ca nu prea isi are rostul in tara noastra si la drumurile noastre dar na,e masina ta , oricum sa ai grija de ea !

numai bine

Georgik, :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatoasa.In legatura cu suspensia sport cred ca baietii ce au postat mai sus te-au lamurit ca nu e o alternativa prea buna pentru rinichii tai :lol: s-o conduci cu placere

Link către comentariu

Lasati, domnule, sa isi puna in aplicare planurile :lol:. Ea are initiativa, iar voi ii luati aripile.

Nu e chiar asa rea suspensia joasa. Succes cu pasiunea ta !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Sa o stapanesti sanatoasa toti km-trii fara probleme si sa va bucurati una de alta :icon_thumright: .

:blink: :huh: Dar ce s-a intamplat???! Nu ai mai continuat....chiar eram curios sa vad si poze de interior, caci si eu astept una in mare la fel...

;) succes la modificari...

Link către comentariu

multumesc frumos pt comentarii ... sfaturi ... nu am mai postat intrucat mi-a luat cam o luna sa primesc actele pt a inmatricula masina ... iar pana acum cateva zile am fost plecata din tara pt 2 saptamani.... cu ocazia asta am facut si rodajul ... deja am 4850 km :vaidecapulmeu:

post-26650-1220218048_thumb.jpg

Link către comentariu

nu arata rau deloc si asa, dar putina personalizare nu strica. suspensia sport iti va fi inutila, dar daca vrei jante pe 17, s-ar putea sa fie un rau necesar.

asteptam si alte vesti, stiu cum e cu inmatricularea asta, de o luna ma chinui si eu.

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatoasa ! frumoasa masina, frumoasa culoarea dar lasa suspensia in pace ca e foarte buna cea pe care o ai.

ti-ai facut o idee cu consumul ?

Link către comentariu

pai ... pana acum cam 5.5 max 6 ... zic eu ca e f bine ... pana la 1500 km 80km/h .... dupa .. 140-150 km/h ...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta,exact culoarea pe care o am si eu!Sa te bucuri de ea si succes la modificari!Ai gasit un anume model de jante?Ca si eu vreau sa imi pun tot pe 17!

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatoasa!

Dar chiar pe 17 jantele :(

Eu pe motor de 1.6 102 cai am pus pe 16" cu 205-uri si parca trage din greu.

Sfatul meu, maxim pe 16

Link către comentariu

Depinde si ce jante de 16" ... de fapt greutatea lor...

EU am pus de 16" si trage la fel , iar consumul nu s-a schimbat.

Oricum, jantele care le-am pus cred ca sunt mai usoare decat cele pe 15 de tabla :icon_thumright:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute!

Insa legat de modificari:

- suspensia sport nu prea se pupa cu drumurile din romania. Singurul avantaj e ca se micsoreaza probabilitatea sa faci pietre la rinichi :icon_thumright:

- daca iti pui bi-xenon sa ai grija sa indeplinesti conditiile necesare (1. far cu lupa, 2. autoleveling, 3. sistem de spalat faruri). Asta daca tii la vederea celor de pe contrasens si ca sa nu stai cu grija cand iesi in afara si ai putea sa iei amenzi din cauza lipsei unora din accesoriile de mai sus.

- mergi pe JBL sau Pioneer. Cu siguranta sunt mai multe alternative care suna bine, dar astea le-am auzit si pe mine m-au impresionat.

Link către comentariu

dar si cauciucurile sunt mai grele :icon_thumright: sau ai vrut sa zici ca roata pe total a iesit mai usoara?

Oricum ar fi, pe 17 poti sa pui si ultraleggera si nu cred ca iesi cu greutatea totala a rotii mai mica..

Ca o curiozitate: cand o sa dau jos rotile de vara(sunt pe 16) o sa le cantaresc ca sa fac comparatia cu cele pe 15" de iarna

Link către comentariu

nervoss: Da, cauciucurile sunr putin mai grele, dar si jantele sunt mai usoare :Driver:

Ma rog, ideea e ca eu nu am simtit ca ar trage mai greu sau ca s-a schimbat consumul!

PS: Jantele mele sunt de audi, de asta sunt mai usoare :icon_thumright: Tu ce jante de 16" ai pus?

Modificat de ovidius
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumesc frumos ... si totusi ... am o intrebare .. a auzit careva de blaupunkt ? astept pareri ...

Link către comentariu
  • 4 months later...

Felicitari pentru alegere, tin sa iti spun ca avem aproape aceeasi masina. Jantele pe 17 merg si pe suspensia asta dar nu are rost, 16" e suficient, pentru drumurile noastre. La multi KM fara probleme! Sa auzim de bine!

Link către comentariu

Frumoasa masina :argue: .Sa o stapanesti sanatoasa si sa ai grija multa de ea :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!