Jump to content

Accident 29.07.2008

Executron
 Share

Postare recomandată

Va salut!

Postez aici pentru ca am asistat la 4:45 pe strada Avrig la un accident in care un tampit, imi pare rau dar asa e, cu o Dacie junghi, numar de Buzau a lovit un Golf 2 care era parcat regulamentar. Tipu cu Dacia era pe contrasens pe Avrig si a oprit perpendicular pe golf. Cand a plecat de pe loc probabil i s-a pus ceva pe creier a intrat direct in partea de spate a golfului. A oprit putin, a venit un domn la el care nu parea sa fie proprietarul au vorbit 2 min si apoi a fugit imediat... Nu stiu daca s-a intors. Dupa 1 ora m-am intors si nu mai era masina acolo....

In orice caz, daca a fugit avea numarul de inmatriculare BZ 02 RMD, Dacie 1310 alba (cred, ca era prea multa rugina pe ea).

Poate proprietarul intra pe forum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bravo omule! foarte bine ai facut ca i-ai luat numarul....

acum toata chestia e sa afle si proprietarul golfuletului...

cred ca situatia e destul de complicata ...vinovatul fiind de BZ...si proprietarul de B....

Cred ca era bine daca lasai in geamul golfului o hartie cu numarul tau de telefon si numarul daciei de BZ..

Bravo tie! Eu apreciez gestul tau de a posta aceasta intamplare.

PS:Cred ca la data accidentului trebuia sa fie 2008, nu 2007. :) ...greseala de editare

Modificat de Electronic
Link către comentariu

Profit de threadul lui Executron ca sa pun o intrebare referitor la un accident.

Noaptea trecuta, pe strada Eufrosina Popescu, un scooter a lovit o Honda Civic ce apartine unui coleg de servici. Cel mai nasol e ca roata spate acum sta intr-o parte. Am rezolvat cu casco dar eram curios daca cineva a vazut accidentul. La blocurile de langa erau foarte multe VAG-uri.

Link către comentariu

OOps... Da... 2008 evident.

Din pacate ai in totalitate dreptate dar sincer nu m-am gandit la momentul respectiv sa fac acest lucru. Dupa 1 ora m-am intors hotarat sa-i las biletel dar nu mai era masina acolo... :)

Link către comentariu

Am editat eu titlul. Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!