Jump to content

Rallye Front

Vizitator
 Share

Postare recomandată

cine vrea un rally front complet repede ... se poate aduce de pe ebay :icon_thumright: 500 euro cu el adus aici in tara ! e impecabil!

DA!!!!....vreau eu ...si mai repede,sa nu ma razgandesc si sa cheltui banutii pe altele!!! Vb. pe PM.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razak

11

• eugen_zim

10

• B 89 WRC

7

• zib3r

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

a fost o problema cu neamtul ala :icon_thumright: cand l-am intrebat daca sunt complete si in regula a zis ca da, cand i-am cerut poze cu ele a zis ca nu mai are si ca imi da decat grila si trager-ul ... ca farurile le-a pus de forma in poza si ca nu are decat unu ok , altu n-are sticla din fata ... vrea 700 euro pe ele cu un far fara sticla ... mult zic eu :(

Link către comentariu

izotope..o sa vin .stiu locul..am mai fost chemat e cativa (ugod....altii) dar acuma nu mai am nr....si am interiorul dezmembrat :icon_thumright: ...ca astept,caut plafoniera :-s..

Link către comentariu

Stiu de vanzare rally front, daca vrea cineva...tot cu adusu in tara 590euro... complet!!!

Modificat de szrobik
Link către comentariu

de banii aia mai bine mi-as lua niste roti adevarate...sau o vopsea adevarata...decat sa dau bani pe niste faruri....care se spot sparge si ramai cu buza umflata

Link către comentariu

de banii aia mai bine mi-as lua niste roti adevarate...sau o vopsea adevarata...decat sa dau bani pe niste faruri....care se spot sparge si ramai cu buza umflata

sincer ... sunt de aceeasi parere.

Link către comentariu

de acord cu alegerea dar cu spartul (distrugerea) asa de bine o poti face si in cazul vopselelor sau a jantelor ca si la rally front daca esti cautat de ghinion :icon_thumright:

Link către comentariu

da, dar la vopsea mai faci un retus ... la rallye front daca s-a spart un far dai si 250 euro pe el pe ebay ... deci ai cam desfacut banana :D

Link către comentariu

asa e ..dar sa nu facem aluatul si copilul...ca daca e sa o patesti o patesti si pana la urma toate costa suficient de mult :D

Link către comentariu

asa e ..dar sa nu facem aluatul si copilul...ca daca e sa o patesti o patesti si pana la urma toate costa suficient de mult :blink:

corect si sincer cand iti place ceva nu stai sa te gandesti aolo daca se strica sau se sparge in cazul de fata,il cumperi si cum iti este norocul,se sparge se sparge sunt destui in ziua de azi care fac geamuri de far :blink:

Link către comentariu

Daca aveam MK2 nici nu mai stateam pe ganduri......N-am vazut in Romania inca....

Link către comentariu

era un rallye verde in bucuresti. si inca o data cristi :rolleyes: decat 600 eur pe faruri mai bine iau o suspensie full reglabila weitec ca tot la baniii aia e ;)

Link către comentariu

Poate ai deja suspensie...... :rolleyes:

Modificat de MK16V
Link către comentariu

Poate ai deja suspensie...... :vaidecapulmeu:

era vb de situatie si ce as face cu banii....

Link către comentariu

fiecare face ce vrea cu banii lui eu asa cred daca vreau un lucru si imi place il iau :Driver:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu unu simt ca-s la capatul puterior...nu stiu cand o sa am si eu asa ceva pe masina....parca zici ca lumea se termina la ROMANIA :)

deja sunt satul de atata ebay si alte forumuri...daca stiti cumva o portita sa pun si eu mana pe asa ceva dati si voi un pm.....

Multumesc :D

post-1474-1224746516_thumb.jpg

Link către comentariu

saptamana trecuta am reusit sa castig din 4 licitatii una, doar la un far ! 175 euro s-a terminat licitatia la el + transport + comision la banca = 250 euro 1 far ! si la celalalt far am licitat pana la 250 euro si l-am pierdut ... :| cel pt care l-am luat are noroc ca are deja tragger si grila ca in rest ...

Link către comentariu

Stiu...Wrc-are noroc ca are deja tragarul si grila si lupele...ca la farurile alea, nu se dau lupele.

Link către comentariu

eu sigur n-am mancat :vaidecapulmeu: stii tu de ce :unsure:

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: asta pentru ca faci de capul tau :unsure:

ON...ma gandesc din ce in ce mai mult ca nu o sa pun mana pe asa ceva :( decat daca ma duc acolo dupa ele....

Link către comentariu

poti sa le iei si de pe ebay doar ca trebuie sa uiti de factorul cel mai important "pret" ... pun pariu ca scoti orice rallye front in maxim 1000 euro ... sunt si ei nebuni :icon_thumright: daca ajunsesem sa ma bat cu unu pana la 250 euro pe 1 singur far ... omu era chitit pe el si era dispus sa urce foarte sus pentru a cumpara jucaria :lol:

Link către comentariu

Nu e vb de bani...conditia de baza e pay pall-ul....ca asa am gasit da nu-mi vine sa-i dau la neamt 500 -800 asa fara o garantie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!