Jump to content

Coco

claudiu_21

Postare recomandată

Din pacate,nu am nici macar idee citi CP are...zicea cineva ca daca e facuta ptr. State are 170 HP....

Nu am manual de utilizare ..nu am idee cum functioneaza anumite ....lucruri...nici nu ma gindeam ca am sa cumpar un Passat ...asa a fost sa fie....

Sint incintat de masina...dar am niste probleme....ca si altii...ca este din 2003....uzura...etc

Dar asta este ptr foto...sper sa ma bagati in seama ca am nevoi sa i-mi impartasiti din experienta voastra...

Multumesc

- nu stiu daca are faruri cu xenon sau numai H7...si cele de ceata nu merg oricum...

- oglinzi reglabile electric

- tiptronic

- lemn pe bord ( habar nu am ce clasa de echipare...cert ca vreau sa schimb CD cu tot asta de la fabrica care oricum nu merge si sa pun navigatie cu CD_MP3_Input... daca stie cineva macar cum sa scot asta vechi de acolo as fi recunoscator :vaidecapulmeu: )

- jante originale VW 195/65/15

si altele...

I-mi cer scuze....promit ca daca ma bagati in seama scriu inapoi....ca numai asa pot afla ce si cum...altfel...sint la pamint cu,cunostintele legate de masina mai sus citata...

Multumesc

post-29347-1217129460_thumb.jpg

post-29347-1217129473_thumb.jpg

post-29347-1217129507_thumb.jpg

post-29347-1217129517_thumb.jpg

post-29347-1217129527_thumb.jpg

post-29347-1217129536_thumb.jpg

post-29347-1217129549_thumb.jpg

post-29347-1217129560_thumb.jpg

post-29347-1217129570_thumb.jpg

post-29347-1217129580_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos foc passatul,il prinde bine pe alb.interiorul pare de vis.

ca sa vezi ce probleme are ,cel mai bine ar fi sa-i faci o diagnoza.

pe vwforum gasesti rezolvare la multe probleme.trebuie doar sa cauti.

:icon_thumright: vwforum rocks

km multi si fara evenimente

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Claudiu, arata pur si simplu incantator masina. Mai ales interiorul ala "aristocratic".

Nu s-a realizat nicio editie speciala pentru americani, deci nu poate avea decat 150 cp din standard. Din nou farurile, daca nu au suferit interventii, cu siguranta contin becuri conventionale, cu halogen, asa ca nu te lasa indus in eroare de lupa blocului optic. Proiectoarele de ceata, stii, se pun in functiune prin tragerea catre tine de rotita intrerupatorului de lumini, in pozitia de aprindere.

Navigatia aia mica se scoate folosind niste placute subtiri speciale ce se introduc in fantele alea verticale inguste.

Sa inteleg ca esti rezident SUA momentan? Pozele sunt recent facute.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Arata bine! nu ai cartea masinii ? nici un certificat de inmatriculare nimic? ca scrie acolo cati CP ai :)

Link către comentariu

Este de departe cel mai frumos Passat pe care l-am vazut! :)

Tare sunt curios de modalitatea prin care l-ai achizitionat, poate ne dai mai multe detalii!

Sunt sigur ca lui WNS de aici de pe forum o sa-i placa foarte tare, este fan "americane", search pe forum pt golful lui modificat in stil american!

Cool car!

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu

Superba masina.Este model pentru U.S.A. (locas pt numere de inmatriculare si semnalizarile din bara). Daca ai familie numeroasa (de ex. copii :rolleyes: ), vei avea o problema cu interiorul care, cred, ca nu va mai arata asa "aristocratic" :huh:. Oricum in Brasov cred ca nu sunt 2 masini la fel.Sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

multumesc tuturor...

masina a costat - 8.825 $ cu toate taxele (are 77.ooo mile pe bord)

dealerul de la care am luat-o avea cam 10 masini in parc ...asta a fost .....am platit banu' jos....cerea 9500$ pe ea...fara taxe...pina la urma am luat la banii astia de 8825$ cu tot cu taxe...( poate e curios...dar nu prea se mai vind masinile...asa cum era o data....sint masini la greu si la pret ..mic...ex...audi a4...2007.....3500mile..full...full...alb...motor 2 litri benzina...21000$ ...cu garantie de la dealer...etc...la fel si passat din 2007....5ooo mile...full...acelasi motor 2 litri benzina....19500$ ) litri benzina..

pentru acte... trebuie sa vina prin posta ...actele de proprietate...ale masinii...(de la el am numerele provizorii si actul de vinzare cumparare cu seria masinii de sub luneta de linga sofer)

altele hirtii nu avea...owner manual...etc...ceea ce m-a enervat teribil....si nici a 2 a cheie cu alarma si inchidere...asta ma costa aici la reprezentanta....150$ cel putin...

aici problema e ca mecanicii..sint varza si la reprezentanta...ma usuca...

oricum..multumesc si pina ajunge COCO in Bv sau Buc(de unde sint de fapt...sotia e din BV)...mai este ceva...

scuze ca nu ma descurc pe forum...i-mi este mai usor aici decit la americani...astia nu prea au habar de multe lucruri...

ma grabesc si scriu prostii..

nu intelegeti gresit...10 masini..dar un singur vw...asta al meu...adica nu mai avea altul....ca mi-a zis si varul meu sa i iau unulll

seria de sub parbriz...nu luneta...care mi0a spus ca masina e facuta in germania..Emden ???

Link către comentariu

Superb passatul. Felicitari ! E de vis.

S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere. Frumoase corner lights-urile, frumoasa si culoarea.

V-a trebui sa schimbi neaparat CD-ul, cel de pe masina nu se prea descurca cu posturile radio (in america frecventele posturilor sunt impare, iar aici sunt pare). Xenon sigur nu a avut din fabrica, farurile de passat 5,5 cu xenon de fabrica au semnalizatorul in mijloc, iar cele cu halogen il au in margine. :P Oricum sigur vei afla foarte multe daca ai rabdare sa citesti aici pe forum. Bine ai venit !

Intradevar eu sunt cel caruia ii plac masinile americane. :D

Bafta ! Numai bine. ;)

PS: poze mai mari nu ai ?

Modificat de WNS
Link către comentariu

depinde de unde pina unde....poti in Olanda..Germania..Italia,Spania si bineinteles...Constanta

costa intre 1200$ si 1500$

sint o gramada de ...baieti care asta fac...in special rusii...care cumpara SUV....care de altfel sint f. ieftine acum din cauza motoarelor mari......si in romania sint baieti care iau masini de aici...si le dau acasa...fac intre 5-10 mii $ la masina....masini scumpe Cayenne... Q7...si altele...care sint facute in EU...ca astea facute aici..platesti vama pe ele...pe cind astea facute in EU..transpostul si prima inmatriculare....

Link către comentariu

salutare

multumesc

asa cum ai realizat...sint si nou pe forum si am prima mea masina vw...nu eram fan vw din cauza TDI-ului...cind sint prea multe ....ma dispera...cu toate ca inteleg logica...am avut si au ultima masina acasa ford focus 2 Tdci motor de 1,6 -90CP....dar masinile diesel nu au fost niciodata pasiunea mea...zgomotul...fumul...etc...si intretinerea...dar ma rog

alte foto nu am...doar astea la marime mai mare....

chestia este ca nu gasesc manual de utilizare.....aici nu au decit prima generatie...pina in 2001

si miine trebuie sa merg la service cu farurile....unul s-a ars si astea de ceata nu merg...este un fir bagat la sigurante...nu stiu unde merge ca daca pun siguranta..plezneste imediat ce pun contactul la farurile de ceata

altfel...nu stiu ce sa zic...masna e super ok...in oras nu merg sub 50km...limita e de regule la 45 mile...afara..limita in general 55-70 mile...adica cam constant la 115 km

consumul cu ac non stop mi-a iesit undeva la 8,8.....eu am zis 9 la suta de km...nu la mile

nu am nici unde si nici scule...ca as fi lucrat eu ceva pe la ea...una alta....

poti sa scrii pe :klaudius_21@yahoo.com ...sau pe mess..............oricind si sa dai si ceva poze ca eu nu prea ma descurc inca cu forumul....

oricum...povestim ce si cum....

deocamdata...sa fac chestia asta cu farurile ...si dupa aia sa vad de alt cd-mp3-aux+navi....ceva sa fie bun si sa poate merge si acasa....

multumesc inca o data si vb...

acum sint pe mess...daca poti...

Link către comentariu

Salut si bine ai venit printre noi.Masina e frumoasa si are intr-adevar 170 de cai in loc de 150 cat au astea de la noi.Si eu am tot acelasi motor si sunt multumit din toate punctele de vedere.

In cazul in care esti un pic mai activ si nu esti multumit de dinamica actuala a masinii poti apela la incredere la Domnul Voinea pentru un chip-tuning.

Bafta si numai bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Nu inteleg de ce la americani "se poarta" AC-ul si nu climatronic-ul. Acum vreo 3 zile am vazut in Bacau in fata vamii un Passat, acelasi model, de culoare inchisa cu numere de America. Cat mai multe mile fara probleme :vaidecapulmeu: Ai mail de la mine. Poate iti va fi de folos. :)

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

In primul rand sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea.In al doilea rand nu pot sa ma abtin sa nu te intreb ceva...s-ar putea sa sune deplasat dar ma roade..Cum adica COCO ? :vaidecapulmeu: :vaidecapulmeu: :vaidecapulmeu: :vaidecapulmeu: Ai botezat-o dupa un papagal sau cum?Nu i se potriveste deloc..intelegeam daca aveai un Fox sau un a2 sa ii zici COCO dar la tancu asta mi se pare cam infantil..sper ca nu te-ai suparat,numai bine!

Link către comentariu

COCO....de la cocosata.....asa cum sunt toate passat-urile cunoscute...oricum...e masina de tranzitie....Subaru Tribeca ma asteapta ....

Link către comentariu

Faina masinutza :) Curatica si merge combinatia de alb al exteriorului cu bej-ul din interior. Place ca acel ornament de lemn este si in jurul aeratoarelor :D, plus ca nici nu contrasteaza puternic bej-ul cu acel lemn deschis la culoare...care...btw...sa fie nuc ?!

As fi curios cum de ai cumparat-o din state, si ti-a convenit sa o aduci. Mi se pare ca la final cand o sa tragi linie, o sa iesi mai scump fata de un model asemanator cumparat de prin Germania sa zicem. Mai ales ca Passat-urile pe benzina sunt ieftine si prin Europa

Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte mishto masina,s-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente si reparatii majore.

p.s. cam cat consuma?

Link către comentariu

E smekera masina ,pare destul de tinerica la km; dar bag eu de seama sau nu ai Climatronic ,ai doar AC ?,din bord asa se vede..

Modificat de Dragosh_
Link către comentariu
  • 2 years later...

foarte frumoasa masina.intradevar are aer simplu.si eu detin un vw jetta/bora tot de america si la fel are aer simplu.doar ca a mea are motor auq 180cp de fabrica..sa o stapanesti sanatos e splendida

Link către comentariu

Topic vechi insa informatia este de actualitate: americanii nu sunt asa de mofturosi, merge si AC simplu :)

Inclusiv la masini de anul acesta 2011 si modelul nou de 2012 am vazut doar AC.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!