Jump to content

Un Vis Implinit

coexist

Postare recomandată

super misto masina.....pacat ca nu avem noi drumuri care sa o valorifice la maxim

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• coexist

15

• c6t9

5

• Cily

3

• hangyouridols

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tare masina. Recunosc ca eu nu am vazut pana acum asa ceva live. Poti spune cati bani ai dat pe ea anul trecut sau cand ai cumparat-o?

Link către comentariu

A spus omul de 2 ori pana acum : 52.000 Euro.

In alta ordine de idei felicitari pentru masina si s-o stapanesti fara nici un incident. Sfatul meu este sa te limitezi doar la un soft pentru ca este o masina eleganta nu una sportiva pur sange.

Link către comentariu

La cum arata isi merita toti banii pana la ultimul eurocent. Intr-adevar este foarte eleganta.

Link către comentariu
... Recunosc ca eu nu am vazut pana acum asa ceva live...

Cum sa nu vezi A5 pe starzile Romaniei pana acum? :blink: Poate nu ai bagat tu de seama...

Aici in Iasi sunt o multime, albe, negre...S5... Nu cred ca in Pitesti nu e niciunul care sa aiba asa masina.

Link către comentariu

Posibil sa fi vazut asa fugitiv. Dar nu am am stat langa un asemanea model sa il analizez.

Modificat de Cily
Link către comentariu
A spus omul de 2 ori pana acum : 52.000 Euro.

In alta ordine de idei felicitari pentru masina si s-o stapanesti fara nici un incident. Sfatul meu este sa te limitezi doar la un soft pentru ca este o masina eleganta nu una sportiva pur sange.

poate ca nu, dar cu o suspensie bine reglata si 310 cai, ar fi o masina destul de rea pe sosea.

Link către comentariu

Ti-am spus si cand ne-am intalnit: Foarte corecta alegerea! - masina arata impecabil + optiuni = dream car :blink:

Link către comentariu
AlexPredaGTi

frumoasa masina iar jantele sunt intr-un mare mare fel !!!

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Masina arata foarte bine

Link către comentariu

Salut, in primul rand felicitari pentru masina, frumoasa foc (scuzele de rigoare ca postez si eu la 1 an dupa ce ai deschis topicul). Ca evacuare iti recomand evacuare completa Milltek. Au una facuta special pentru A5 3.0TDI. Am pus un link de pe youtube cu un a5 3.0tdi cu evacuare Milltek.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am avut o perioada cand nu am intrat pe forum si nici nu am vazut ca au mai scris colegi de forum pe aici. Multumesc tuturor pt urari. M-am limitat momentan doar la un soft. M-am obisnuit f mult cu ea si acum au inceput sa-mi alerge ochii pe mobile.ro dupa s6 sau s8. Dar ma gandesc la costurile de intretinere ca am zis ca nu as vrea a mai bag bani prea multi in masini. Dar se pare ca ma cam manaca undeva...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!