Jump to content

Un Vis Implinit

coexist

Postare recomandată

Oooo daaaa....Frumoasa cu draci!!!!!!!!Mare grija de ea si la cat mai multe viraje :offtopic: ...!

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• coexist

15

• c6t9

5

• Cily

3

• hangyouridols

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

chiar ca e de vis...sa o stapanesti sanatos cu muuulti km fara probleme :)

Link către comentariu

interesant este ca are cutie manuala, de obicei stiam eu ca mototul de 3.0 TDI vine cu cutie tiptronic. S-o satapanesti sanatos.

Link către comentariu

Cand a aparut modelul era disponibila numai cutia manuala. Acum exista ca optiune si cutia automata. Multumesc frumos!

Link către comentariu

Multumesc pt urari! Tot stau si ma gandesc daca sa-i pun un power box acum, sau sa astept pana sa apara un soft pt motorul asta. In rest nu cred ca-i voi schimba ceva vreodata. Este frumoasa asa cum este ea.

Link către comentariu
hangyouridols

Parerea mea este sa nu atingi nici cu un deget masina asta,e prea frumoasa,nu are nevoie de imbunatatiri,e perfecta!Power box?Pt ce,nu-ti ajung 240cp? :)

Link către comentariu

As vrea putere mai mare deoarece m-am obisnuit cu ceea ce am. Imi place la nebunie sa simt cum ma baga in scaun. :)

Link către comentariu

Am o intrebare legata de A5 - mai multi posesori se plang in Irlanda ca directia nu e prea precisa, mai ales pe suprafete variabile.

Cum e directia in a ta?

Link către comentariu

@Mihai mm : Sincer sa fiu nu am mers cu masina decat pe drumuri bune. Directia mi se pare f buna si masina zici ca merge pe sine in viraje. Daca vrei masina pt utilizare normala spre sport, dar sa nu exagerezi in sensul ca schimbi cauciucurile o data pe luna, este perfecta. Daca vrei sportivitate pura te orientezi spre altceva. Eu sunt mai mult decat multumit de ceea ce imi ofera. Si am condus destule masini.

Multumesc tuturor pt urari. :))

Modificat de coexist
Link către comentariu

esti baftos daca prinzi numai drumuri bune, eu am renuntat la A4-ul 3.0TDI avant exact cu 1-2 zile inainte, tocmai din cauza drumurilor proaste din romania, dupa o excursie de 1500km prin tara.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

good choice :( ..... e una dintre cele mai bune combinatii - motorul de 3.0 tdi cu tractiunea quattro.... sa te duca sanatos cat mai multi km...

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Un soft bun in combinatie cu evacuare ar trebui sa te duca la 300cp.

Ai primit un mesaj, daca mai vrei te astept la poze.

Link către comentariu

Dar daca ajung la 300 cp, oare mai tine ambreiajul avand in vedere ca acum am 500 nm? Dupa soft ce cuplu voi avea?

Te sun azi dupa pranz. :icon_idea:

Modificat de coexist
Link către comentariu
  • 5 months later...

Hai ca intre timp am facut si eu o remapare la TCM Turbo si am ajuns la 285 cp si 585 nm. A inceput sa ma prinda si pe mine microbul si ma bate gandul sa fac chiar mai multe: schimbat turbina, injectoare, intercooler, evacuare completa etc. Si am pus si folie, dar nu din aia neagra, ci un pic mai deschisa, ca am facut toate geamurile. Ii fac si poze si le pun aici. Poate ma ajutati si cu niste idei referitoare la ceea ce am scris mai sus. As vrea sa ajung pe la 370-400cp. Credeti ca e posibil? cam ce ar trebui sa fac? Multumesc pt orice ajutor.

Link către comentariu

eu nu cunosc prea multe despre posibilitatile de tuning "extrem" la motorul asta, dar vroiam sa spun ca am condus a4 b8 cu motorul 3.0 tdi stock si mi s-a parut o mica bomba.. sunt curios cum se simte la tine acum cu 285 de cai.. ai masurat 0-100 in noua configuratie?

Link către comentariu

frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente,si as avea o curiozitate in stil de mers putin agresiv cam cat iti consuma ? Si :icon_thumright: placut

Link către comentariu

@adinho: mie mi se pare ca nu merge cine stie ce chiar si acum cand am 285cp. Cred ca e vorba de obisnuinta. :) Iar despre 0-100km/h pot spune ca nu am masurat inca, dar voi merge intr-o zi cu Voinea pe A2 sa facem niste masuratori.

@ Alex-passat: La un mers normal in oras, imi ia intre 10 si 14%, in functie de cat de mult stau pe loc. La un mers agresiv, asta insemnand ca am unde sa merg, imi ia cam 12-13%. Iar afara din oras mergand agresiv imi ia pana in 10%.

Multumesc la toti pt urari! :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Superba masina ! E super A5-ul ! Modelul de jante imi place foarte mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!