Jump to content

Un Vis Implinit

coexist

Postare recomandată

Saptamana trecuta eram indecis ce masina sa achizitionez: a8 3.0 sau 4.2. Si azi m-am intors din Austria cu cea mai frumoasa masina pe care puteam sa mi-o cumpar: audi a5 3.0 Tdi quattro.

Sa va povestesc despre ea: in primul rand motorul este exceptional: trage ca bezmeticul si atunci cand este turat la maximum are un sound de exceptie. Imi era frica de zgomotele la peste 170 km/h: nici vorba de asa ceva. Zgomotul este cat se poate de normal si absolut deloc deranjant. Si la 170 km/h si la 250 km/h. Finisarile sunt de exceptie iar confortul este cat se poate de bun avand in vedere ca am jante pe 19. Este rigida, dar mie imi place la nebunie acest lucru. Am venit pe Valea Oltului si pe Dealul Negru si am putut testa si calitatile masinii pe un drum virajat. Este incredibil de stabila, asta si datorita faptului ca motorul nu mai este tras catre fata.

Dotarile optionale ar fi:

- sistem audio Bang & Olufsen

- keyless go

- piele Milano

- scaune electrice si incalzite

- computer de bord color

- faruri cu xenon

- audi parking sistem advanced

- navigatie cu Dvd

-MMI interface

- Audi music interface: habar n-am ce e asta, ci pot doar sa banuiesc

- volan sport in 3 spite

- pilot automat

- roata de rezerva

- ski sac

- jante in 5 spite in forma de y cu cauciucuri 255/35/19

- comanda vocala in limba engleza

- bluetooth

- oglinzi incalzite si heliomate

- servodirectie dinamica

Poze inca nu am descarcat in laptop, dar promit ca le pun cat de curand ca acum sunt terminat.

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• coexist

15

• c6t9

5

• Cily

3

• hangyouridols

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multi km fara incidente. Asteptam poze ! :)

Link către comentariu

Baga poze. Sper ca esti constient ca ai o supermasina :)

Ai grija de tine si de ea, sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

bravo, masina asta mi-am dorit-o si eu, dar garda la sol a scos-o din discutie, insa ma bucur ca o ai, o bijuterie!!!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie - super masina. Sa o stapanesti sanatos. Drive safe.

offtopic - cat a costat?

Link către comentariu

Sa o aduci si pe la noi (INTREAGA) ! Ce face X5-ul? Ti-am zis ca un coupe este mai bun decat o magaoaie ...

Link către comentariu

Prea tare... Sa aveti grija unul de altul... Asteptam pozele :vaidecapulmeu:

OT - Pret? :eek:

Modificat de ovidiuch
Link către comentariu

In primul rand va multumesc pt urari! :eek: Pretul a fost 52000E avand in vedere ca are 15000km si jumatate de an. Am luat-o de la una din cele mai mari reprezentante din Austria. Laimer se numeste.

PPPPP : x5-ul nu mai face nimic ca l-am dat. Ai dreptate. Nu are nici o treaba senzatia din a5 cu cea din x5. Este si normal de altfel. Dar de data asta am gandit cu sufletul nu cu mintea.

Poze pun azi, dar dupa ce o spal. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

frumoasa si buna alegere :icon_thumright: Nu inteleg, ai renuntat la x5? pai de ce? CUmva mi se pare un downgrade, si sunt chiar curios ce te-a motivat...

Link către comentariu

X5-ul este o masina f frumoasa si f buna, dar nu este pt varsta mea. Am 29 de ani si intotdeauna mi-am ales masinile cu mintea: sa nu pierd f mult la revanzare, sa aibe multe dotari etc. Eu 90% din timp merg singur in masina, asa ca x5-ul mi se parea mult prea mare. Apoi mai este si senzatia pe care o ai intr-o masina mai puternica. Nu zic, mergea si x5-ul, dar nu se compara acceleratiile din x5 cu cele din a5. Si apoi mai este faptul ca din punctul meu de vedere, a5 este o masina superba. Imi place extraordinar de mult. Atat exteriorul cat si interiorul.

Link către comentariu

Eu te asigur ca, la revanzare, se vor gasi o multime care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, adica sa gandeasca (,) cu sufletul, nu cu mintea. Vrem poze multe-multe cu jantele in Y. :icon_thumright:

P.S. mi s-a parut interesant : tu te-ai inscris pe forum la 7 zile diferenta de mine si nr de posturi e acelasi :)

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

asteptam pozele felicitari pentru achizitie si sa insisti si in interior cu cateva poze....sa ne facem o idee exacta ce frumusete ai pe mana!

Link către comentariu

sa inteleg ca iti place cifra 5 X5 A5 :D :))

sa o stapanesti sanatos si asteptam poze

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos , vezi cand ti-am zis ca pana nu le vezi cu ochii tai si te urci in ambele nu esti sigur decis.Daca le vedeai una langa alta e altceva fata de nniste poze pe net, bafta in continuare !

Si vrem sa o vedem si sa ne spui cum de ai ajuns de la A8 la A5 erau in acelasi parc si nu iti mai luai ochii de la asta?

Pret ceva?

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Pai a5-ul l-am luat de pe net fara sa-l vad. Am ajuns la el stand si asteptand de la neamtul cu a8 factura. Si daca nu a mai venit m-am razgandit si am dat telefon in Austria. Tipul de acolo a fost extrem de prompt si asa am luat-o. Pretul ei a fost 52000 E.

Link către comentariu

motorul ala si finisjale, atat cele exterioare cat si cele interioare face din A5 o super masina. Sa te poarte in siguranta atati km cati vrei tu.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumesc frumos! Tocmai mi-am cumparat un adaptor pt Audi Music Interface si am un Ipod Apple de 160Gb. Cred ca o sa ascult muzica mult timp de acum incolo fara sa aud aceeasi melodie.

Link către comentariu

Ma indragostesc in fiecare zi tot mai mult de ea. :10[1]: Stateam mai devreme si o admiram cat poate sa fie de frumoasa. Dupa parerea mea, este undeva acolo sus in topul celor mai frumoase masini din lume. Si nu sunt subiectiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!