Jump to content

Golf Iv Tdi

Sergiu.B.

Postare recomandată

:D stiu stiu ... trebuie neaparat jantele ... sper ca pana in iunie sa le pun. In legatura cu folia ... chiar sunt intr-o dilema :beer:

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sergiu.B.

37

• Buraddo

5

• 66 JOK

4

• KTA87

3

In poza asta va puteti da o parere (cunoscatorii) cam ce grad de transparenta are ?

foliee90.th.jpg

.....50 % fata / 50 % spate (depinde si ce marca este folia) :blink: ...bafta la modificat

Modificat de unleashed
Link către comentariu

50 - 50 ? hmm aveam impresia ca e vreo 35-30.

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Si eu tind sa cred ca e 35-35(ceva de genu').Uite o poza cu a mea(5% spate,50% fata). dsc01333p.th.jpg

Link către comentariu

Cu politia nu ai avut probleme ? :) Auzisem la cineva ca s-au interzis de tot pe fata .. nu mai e voie nici 75 sau cat era .. asa e?

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Pana acum nu.Poate din 2 motive: folia este un pic un pic mai deschisa decat apare in poza si este pusa cam de 2-3 saptamani :)

LE:la folia fata ma refeream,cea spate am pus-o acum 2 ani cand am luat masina si pana acuma nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate-spatele este cu autorizatie)

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Da .. asta stiu si eu .. pe fata te intrebam .. ;) Dar .. de ce ai pus si pe fata .. nu prea dadea bine doar pe spate ? :P

Polish-ul ma costa 2 mil, nu stiu daca implica si lacuire.

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Din mai multe motive:

-contrastul intre geamurile fata/spate era prea mare inainte ;

-arata mai bine acuma ;

-filtreaza mai bine razele solare ;

-daca vrea cineva sa-ti ia ceva din masina o sa aiba destul de lucru pt ca geamul nu o sa cedeze asa usor.

Ms de raspuns,poate o sa-si faca si bugetul meu timp de un polish ;)

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Pai .. succes! Si m-am decis .. in legatura cu folia .. o sa pun 35% transparenta doar pe spate .. si daca nu imi place cum arata fara folie pe fata ma enervez si pun 20% si pe fata si gata ;) si cu dumnezeu inainte .. M-am decis si asupra 2 modele de jante pe 16: AEZ INTENSO DARK sau RIAL COMO 5P

aezintensodarkimagegene.th.jpgwhlrialcomo.th.jpg

Voi ce parere aveti? Care ar da mai bine pe masina mea?

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Pentru RIAL sunt si eu. Frumoasa masina si crede-ma ca janta pe 17 e altceva si estetic si practic. Este greu sa ai grija de ele daca mergi pe drum pietruit si iei toate gropile, dar nu mi se pare o dimensiune exagerata. De la 18 in sus intr-adevar e cam mult :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Multumesc pt sfaturi o sa ma mai gandesc si la varianta pe 17. Sa vad cum stau cu bugetul ca daca iau jante pe 17 trebuie sa iau si cauciucuri :D

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • 2 months later...

vreau sa te intreb cand ai vopsit bandourile.. le-ai dat jos...sau au fost vopsite pe masina ?

Multumesc

Link către comentariu

Pune si tu niste poze cu masina "foliata" :rolleyes:

Link către comentariu

Cand o sa pun jantele pe ea o sa fac si poze :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Eu am avut ghinionul sa ma prinda si sa ma purice :am avut 50%pe fata si mia oprit certificatul si amenta, bine ca ma oprise pt viteza dar nah..

frumoasa masina sa o conduci fara incidente! urmatorul up sa fie jantele :P

Link către comentariu
  • 3 months later...

Le-ai facut interior/exterior masinile alora? :-)

Stim ca ai cauciucuri bune, vrei sa imiti un alt crestin care-a mers pe apa? :D

Link către comentariu
  • 1 year later...

Un "mic" update de vara :) .. asa ca sa mai actualizez topic-ul .. :)

img0391dk.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!