Jump to content

Golf Iv Tdi

Sergiu.B.

Postare recomandată

Sunt smd-uri pe pozitii ;) De ce as avea probleme cu politia? Oricum cand e aprinsa faza .. nu prea se mai vad .. se face una cu xenonul ;) Este si efect de camera .. ca nu se vad chiar asa albastre .. uite o poza mai "naturala" .. (nu sunt albastre .. sunt super bright led eventual un alb rece .. foarte putin tenta spre albastru, dar in nici un caz leduri d-alea albastre de dacie ;) ) img0908.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sergiu.B.

37

• Buraddo

5

• 66 JOK

4

• KTA87

3

Frumoase pozele, se vede ca sunt facute cu aparat smecher! :mop: Foarte tare masinuta,la fel si modificarile... you know i like it :icon_thumleft: Asteptam jantele

Link către comentariu

Frumoasa masina... chiar imi place... am avut si eu un G4 mai demult :D

O folie pe ea, un set de jante si atat :)

:) Safe !!

Link către comentariu

Thx ;) Cam astea trebuie sa le mai fac si eu :P un set de jante .. o folie .. si extra vopsirea bandourilor si un eleron de r32 :X care vad ca schimba f. mult aspectul masinii :icon_thumright:

O poza la pozitie ziua .. sa va dati seama ce culoare are: image000v.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
.. si extra vopsirea bandourilor

...sa nu uiti de manere si "fuste" :icon_thumright:

..poate te corup si la o grila ;)

edit :...de unde ai luat ledurile la pozitie??

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Asa .. si manerele ... :P dar fustele .. nu prea le-as vopsi .. ca tot o sa se zgarie :icon_thumright: ledurile le am de la colegul Baracuda dp forum ;) smd ultra bright de 1W 30 RON (2 buc)

L.E. De ce grila e vorba ? :P

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

10x :) Pai .. de care? Ma gandeam la asta de la unleashed .. O arata si a mea asa ca asta din poza? :( na .. mai putin jantele alea mari .. :lol: La jante .. tot modelul acela il caut .. keskin kt4 sau .. ceva asemanator. kt4golf3.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Am gasit jantele pe 16 la 170 euro bucata :D .. dar .. cum or arata pe 16? ca vad ca astea cu buza lata arata mai bine pe marimi de la 18 in sus :P

Link către comentariu

Sal. Da .. ti-am dat PM. Numai bine.

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Intr-o zi insorita de sambata:

image005kne.th.jpgimage007ysp.th.jpgimage008a.th.jpgimage009j.th.jpgimage010v.th.jpg

Un mos .. o parcare .. o dacie cu grila cromata in fata (care are marginile ca niste carlige...) dauna -> in jur de 10 mil. Numai bine :))

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , imi pare rau pentru ce ai patit ... da asta e .. stii vorba clasicilor " Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul ".

Cu jantele ce palnuri mai ai :) ?

Numai Sanatate si drumuri bune !

Link către comentariu

Multumesc, cu jantele .. sa pot sa pun niste bani deoparte ca pana acum nu prea am avut posibilitatea, si m-am decis asupra unor Rial Como 5P pe 16", nu vreau sa trec la 17" sau mai sus din diferite motive. In 2 saptamani mi-am programat un polish complet la masina si apoi sa vad ce o sa mai fac la ea ca am foarte multe planuri .. care au fost amanate de prea multe ori :) Numai bine la toti :icon_thumright:

Link către comentariu

Inca o poza facuta mai pe seara, scuze de calitate dar nu mai am aparat foto! :)

newh.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Hehehe arata la fel ca si a mea numai motorul este cu totul altul ;)

Sa o stapanesti cu placere

Link către comentariu

Saptamana viitoare vreau sa ma duc sa-mi pun folie, si tot ma gandesc ce sa fac .. sa pun doar pe laterale spate si luneta ceva mai inchis, implicit legal, sau sa pun pe toata masina uniform ceva mai deschis dar ilegal? Ce parere aveti in ambele cazuri ? si la aspect dar si la capitolul legalitate .. intr-un fel vreau sa fiu legal, dar daca arata masina urat .. nu are rost sa mai pun deloc ...

In poza asta va puteti da o parere (cunoscatorii) cam ce grad de transparenta are ?

foliee90.th.jpg

Link către comentariu

Sfatul meu e sa pui doar pe spate ca e scumpa rau amenda (minim 540 ron - 270 in 48 de ore) plus ca daca iti ia talonul trebuie sa treci pe la RAR sa-ti puna stampila pe autorizatia de circulatie provizorie si un abtipild care mai costa si ala 75 de ron.Eu sunt patit, folia m-a costat 250 Ron pe fata de pus si distractia cu amenda,Rar -ul si curatatul geamurilor fata m-a dus la 400 Ron.In alte ordine de idei nice car dar ii lipsesc niste jante frumoase :beer:

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!