Jump to content

Golf Iv Tdi

Sergiu.B.

Postare recomandată

Salutare,

Masina este un Golf IV TDi din 2001, 120 CP (resoftat, multumesc pe aceasta cale Domnilor Voinea si Dan; initial aveam 90 cai), varianta edition, iar eu o am de 8 luni, adusa chiar de mine din germania cu 118.000 km (verificati, cumparata de la un domn politist ;) din Prien-Oberaudorf, care inainte sa o cumpar eu a facut un buy-back la o reprezentanta skoda (golf + euro = skoda octavia2 :D), de unde am "ridicat" eu masina); acum are 128000 km si are ca dotari abs, esp, 4 airbag, climatronic, pachet de iarna (spalator in faruri si incalzire in scaune), oglinzi heliomate electrice, cotiera spate, toate geamurile electrice, carlig omologat, cam atat cred, daca o mai fi ceva.. se vede in poze. Imi pare rau ca nu are computer de bord, si ca nu e volanul imbracat in piele.

img1209wn7.th.jpg

img1210ix1.th.jpg

img1212xv2.th.jpg

img1213uj7.th.jpg

img1214jl2.th.jpg

img1216xc5.th.jpg

img1222ii3.th.jpg

img1228eb5.th.jpg

img1230fl4.th.jpg

img1232je7.th.jpg

img1257cm7.th.jpg

img1259cm5.th.jpg

img1261jv2.th.jpg

img1262wm2.th.jpg

img1264ar6.th.jpg

img1266bd7.th.jpg

img1268op7.th.jpg

img1269ly8.th.jpg

img1151um9.th.jpg

img1155em3.th.jpg

img1157um4.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sergiu.B.

37

• Buraddo

5

• 66 JOK

4

• KTA87

3

ohoo, foarte frumos ! exact asa cautam si eu un golf acum cateva saptamani.

Interiorul mi se pare de vis, combinatia de culori e perfecta ;) da foarte bine !

Pacat ca nu are computer de bord, :( insa poate reusesti sa-i pui.

Masina cere o cotiera si niste jante OEM.

Poti spune la ce pret te-a dus cu totul ?

sa ai grija de ea pentru ca si ea va avea grija de tine :D

Multi km fara nici o problema.

Link către comentariu

Ms frumos! Da .. cere mai multe masina; as vrea sa-i vopsesc si bandourile, sa-i pun jante, folie, cotiera, cheie briceag (ca am d-aia normala ;)), xenon, sa-i schimb interiorul ca mi s-a cojit la panoul din fata cu butoanele de la geamurile electrice, si sa-i cumpar niste covorase in culoarea interiorului masinii, stop-uri cu led rosii, si poate computer de bord dar am inteles ca sunt complicatii cu el. Dar inainte de toate sa-i trag un sticker vwforum alb :D. Am dat 7000 euro pe ea in Germania, 1600 taxa (cica imi da 800 inapoi, dar ramane de vazut, stiti voi .. statu asta roman, e plin de surprize) + drumul. In jur de 9000+ euro parca.

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Ohoo, ai planuri mari. Sper sa ai fonduri sa le realizezi pe toate pentru ca sunt foarte bine.

Pentru bugetul meu 9000 era cam mult.... d-aia nici n-am gasit un golf care sa-mi placa si m-am orientat catre leon.

Daca ma poti ajuta si pe mine cu un sticker alb mai micut, voi fi mai mult decat recunoscator. sunt din Giurgiu insa luni sau marti am drum la Bucuresti.

S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Pai saptamana asta o sa iau si eu sticker. Daca e iau 2 si iti dau si tie unul, sper sa aiba mai multe. :D In legatura cu planurile mele, o sa se rezolve treptat, pun deoparte in ficare luna cam 5 milioane pentru masina, sper sa le rezolv mai repede ;)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Felicitari ptr masina! Arata curat! Interiorul este exact ca la masina mea :offtopic:

App, de unde cumperi sticker vwforum? sunt si eu interesat.

Link către comentariu

Pai sunt mai multi "distribuitori" mai prin toate orasele, dai la search sticker ca iti gaseste mai multe topic-uri si citeste pe acolo, sigur au si "baietii" din ploiesti; daca nu, imi zici de care vrei si poate iti fac rost.

Link către comentariu

Poze noi : http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...bf58528f1899e1a le-am pus intr-un album pe filebox, ca se uploadeaza mai repede decat pe imageshack, si odata cu asta mai putin spam pt forum :P

:D In timp ce faceam pozele, apare si CALU ala ;) care dupa vreo 2 minute si-a invitat si iapa si manzu si fara sa-mi dau seama eram la o petrecere de cai :P estimez vreo 140 cai (120 ai masinii :D)

Link către comentariu

stii ce nu inteleg eu.....cum are incalzire in scaune si nu are comp de bord :D :P.....normal ar trebui ca compu' sa fie standard si incazirea in scaune...optiuni de "moft"

Link către comentariu

@RedFighter ms!

@goppo cristi nici eu nu inteleg :(, dar ce sa fac, asta e, nu ma plang ca am incalzire in scaune chiar daca nu am comp de bord :lol: Apropo foarte misto ti-a iesit bad-boy look-ul, poate ma "lipesti" si pe mine cu cei care ti-au facut lucrarea :blink: ca tare ma bate gandul sa-mi fac si eu ;) am inteles ca te duce cam 150 euro cu totul (include si prelungirea, sau 150 euro + prelungirea care banuiesc ca ti-ai cumparat-o tu separat de undeva) ?

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Nwmtii sun ciudati de multe ori vis-a-vis de dotari. Depinde cum considera el. Am vazut maisni de exemplu cu maxidot, incalzire in scaune, piele, dar fara ESP .. Depinde ce pitici au avut ei

Link către comentariu

Dupa cum spuneam cateva posturi mai sus .. am fost azi sa depun dosarul sa mi se dea o parte din bani inapoi si am fost intampinat iar de statul roman cu caldura: VA TREBUIE SI COPIE LEGALIZATA SI TRADUSA A PRIMEI CARTI A MASINII, CEA CARE ATI LUAT-O DIN GERMANIA! Astia isi bat joc de noi! Nu stiam ca trebuie si cartea originala/aia veche germana (credeam ca asta de-acum e de-ajuns, dar na .. suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul) . O sa ma duc iar saptamana asta :)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Frumoasa masina baiatu'. Modelul nu prea-mi place :) s-o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu

Ms Buraddo! Si tie sa iti traiasca bombonica (ca na' domne .. e CANDY-white :P)

Link către comentariu

O sa incerc sa ajung si eu. Poate chiar saptamana asta :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am fost astazi la service sa-mi schimb placutele de frana, cand dau de o "broscuta" care astepta sa fie inviata! Tocmai a venit de la "bronzat" si asteapta sa fie reconditionata :D

poza470rf4.th.jpgpoza471fs8.th.jpgpoza472db6.th.jpg

Si ca sa fiu mai on-topic -> La baita de dimineata cu SEG-u :D Sper sa invie broscuta mai repede sa ii fac o sedinta foto :D Numai bine ;)

poza473ct5.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • 5 months later...

Am mai pus si eu un filmulet cu un mic update la masina ca vad ca n-am mai postat de ceva timp in acest topic :blah_:

Nu am realizat tot ce mi-am propus .. pt ca am intampinat niste probleme .. dar acum o sa revin in forta cu modificatul :vwrullz: Urmeaza folia, un eleron R32, vopsitul bandourilor in culoarea masinii si niste jante .. ca plange masina dupa ele si tot le-am amanat :icon_cool:

L.E. A .. am mai pus si o cotiera :P poza602xy0.th.jpg

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Imi place si mie culoarea tapiteriei,frumos.

PS: un pret pentru ledurile de la pozitii si de unde le-ai achizitionat!(PM)

Link către comentariu

arata f bine masina ..

parerea mea ar fi ca ar trebui sa schimbi ledurile alea albastre..

dau binisor nimic de zis .. dar parca nu e locul lor acolo. ar da mai bine niste leduri albe ..

si inafara de asta mai ai si probleme cu politia:)

numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!