Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am mers cu un prieten ce avea xenon pe proiectoare 6000K iar pe faruri instalatia de bixenon OEM pe ceata deasa cu faza scurta si proiectoarele aprinse. Nu se vedea nimic. A incercat cu faza lunga iar nimic. A stins farurile si a fost alta viata. Este vorba de un A4 B7.

Link către comentariu

@Gabriel - stii cumva unde se gasesc kiturile alea Philips? Si cam la ce pret? Mersi!

Link către comentariu

Eu am asa ceva, pretul este 450 de ron dar gasesti la mai multi poate si mai ieftin... acuma depinde si de garantie si de mai multe , cu factura, fara etc, o sa imi pun si eu sapt asta ca vreau de foarte mult timp si imi e ca le pun doar ca sa fie ca eu nu suport proiectoarele aprinse, o sa vedem. O sa incerc si cu 2700 si cu 3000 sa vad care se vede mai frumos

Link către comentariu

si la porsche vin galbene din fabrica. La Focsani, am un prieten caruia a vrut sa ii ia talonul ptr xenon in proiectoare. Mergea omul prin oras cu ele deschise si cu pozitia. si sunt atatia. Pe mine ma deranjeaza si nu il folosesc in oras niciodata. dar pe drum lung sunt perfecte.

Link către comentariu

chiar mi-ar placea sa imi pun xenon de 3000k pe proiectoare.Mai ales ca sunt atatea luni de zile din an cand ceata e un fenomen des intalnit.Din aceelasi motiv mi-am activat si al doilea stop de ceata.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Saptamana asta facem si revizia de 30.000km. Kilometrii i-am facut in aproximativ un an. I-am facut cateva poze pe o plaja pustie,sper sa va placa :offtopic:

octi1.th.jpg octi2.th.jpg octi3.th.jpg octi4.th.jpg octi5.th.jpg octi6.th.jpg octi7.th.jpg octi8.th.jpg octi10.th.jpg octi11.th.jpg octi13.th.jpg octi15.th.jpg octi.th.jpg octi9.th.jpg octi12.th.jpg octi14.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am facut revizia de 30.000km.Am inlocuit toate filtrele+un capac de la filtru de aer.Total 812RON.

In viitorul apropiat trebuie sa schimb placutele.

P.S Vreau sa imi montez asa ceva in viitorul apropiat. LINK sper decat sa nu imi iau teapa sa fie o chinezarie..

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

ma intreb daca o teava sau un orice alt obstacol care nu e asa mare precum o masina il va vedea ?

Si eu sunt in cautarea unor senzori de parcare sincer nu pentru ca asa avea mare nevoie de ei dar imi place mult cum arata spoilerul spate cu acea fusta OEM pentru senzori si odata pus am zis sa il fac si util orientandu-mi cautarile spre un kit de senzori +camera de mers inapoi + oglinda pe care sunt redate imaginile filmate. Frumos era sa fi avut o unitate 2din si camera petrnu mers inapoi sa fie conectata la acesta dar asta poate pe viitor doacamdata nu sunt bani decat pentru atat.Numai bine

Link către comentariu

Nici pentru mine nu sunt atat de necesari dar tevile,morcovii,gardurile mici nu prea se vad noaptea,mai ales dupa ce mi-am pus folia.Mai mult pt. asta vreau sa imi montez si ma bucura mult ca nu trebuie sa gauresc bara..

:vaidecapulmeu: Si mie imi place mult cum se vede fusta aia la 3BGul Variant :( Eu nu vreau sa imi pun alta oglinda,nu imi place cum se vede,iar daca iti pui camera de mers inapoi mai ales iarna cand masinile le spalam mai rar nu prea vezi mare lucru in ea..asta daca nu o cureti toata ziua :D

Link către comentariu

interesanta sesiunea foto de pe plaja.

de cand zic ca fac si eu...mereu am amanat

te asteptam pe la intalniri

legat de xenon pt proiectoare vorbeste cu Dani(cel cu leonul de SM)

Link către comentariu

Sper sa mai ajung la intalniri,daca imi pun xenon imi pun de 3000k pe care oricum daca il aprind il aprind pe ceata.Pt. ca galbenul strapunge cel mai bine ceata din cate stiu. (chiar daca nu pun din fabrica asa ceva pe masini.. :vaidecapulmeu: )

Link către comentariu

Da...un parktronic,care va veni si el la sfarsitul saptamanii viitoare.

P.S Ieri s-a ars un bec de pozitie+frana,l-am schimbat azi,m-a costat 3 lei :beerchug: :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi am schimbat placutele pe spate,si acum doua mii de km le-am schimbat si pe fata.Masina merge bine,nu are nici o problema.Am echipat-o de iarna cu anvelope,lichid de spalare parbriz de iarna,presuri de cauciuc (vara am de mocheta).

Link către comentariu

Pt ca nu am vrut sa le mai folosesc pt. ca trecusera de 70% din "carne" si nu mergeam la noroc,daca opreste bine daca nu,nu..am preferat sa le schimb inainte sa apuce sa zgarie discurile.

Link către comentariu
Sper sa mai ajung la intalniri,daca imi pun xenon imi pun de 3000k pe care oricum daca il aprind il aprind pe ceata.Pt. ca galbenul strapunge cel mai bine ceata din cate stiu. (chiar daca nu pun din fabrica asa ceva pe masini.. :argue: )

Asa sa faci, parerea mea este ca xenonul nu are ce cauta la proiectoare, lumina galbena este recomandata pentru ceata.Sunt satul de Loganistii care si-au pus xenon pe proiectoare si merg cu ele aprinse in oras.Doamne ce as vrea sa lucrez la politia rutiera macar pentru o zi.

PS:de ce ai numarul de inmatriculare acoperit in fotografii?e un alt lucru pe care nu il inteleg.

Link către comentariu

Pai as fi vrut sa imi iau xenon galben pt. proiectoare numai pt. mersul pe ceata,nu sa merg cu ele aprinse prin oras.Iar numarul il sterg din unele poze pt. ca imi place mai mult cum arata fara numar..

Link către comentariu

De cand astept si eu sa vina ceata si sa testez proiectoarele... :) si ea nimic...

Link către comentariu

Am mai cumparat ceva pt. masinuta.Se potriveste de minune,o schimba total.

Pozele sunt facute cu telefonul si pe inserat o sa fac altele pe zi mai bune.

04122009j.th.jpg 04122009001f.th.jpg 04122009002p.th.jpg

Poze facute mai devreme un pic :

05122009707.th.jpg 05122009704.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Hehehe,frumos ii sta :D

Am trecut prin Ploiesti week-end-ul trecut,dar nu am stat mult :)

Pacat ca nu te-am prins,cu un telefon ceva.

Drive safe!

Link către comentariu

Mersi de aprecieri

Week-endul trecut am fost plecat asa ca oricum nu ne-am potrivit,maybe next time. :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!