Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

@gbrgeorge - Nu stiu exact cu ce am dat,am cumparat un spray de vreo 40RON si e ok.

Link către comentariu

salut. But_Fns sa-ti stapanesti sanatos masina si sa nu mai ai parte de neplaceri (soareci, geamuri sparte,..etc). bafta tuturor si multi km fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari domnule Marian.Asemenea va doresc si dumneavoastra si astept sa va prezentati masina in aria asta :P

Link către comentariu

Ma gandesc din ce in ce mai serios la Folie.. chiar mi-ar placea..cu ajutorul lui RedFighter mi-am facut o idee si va arat si voua sa-mi spuneti ce parere aveti.

50%-50% :5050.th.jpg

60%-60% :6060.th.jpg

70%-20% :7020.th.jpg

60%-40% :6040a.th.jpg

40%-40% :4040q.th.jpg

60%-60% 60front.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Daaaa,merge fff bine cu culoarea ta.Eu zic ca merita.70-20.

Link către comentariu

Eu sunt pentru 50 toata masina :icon_thumright:. Nici bezna nu e, dar se vede ca ai folie. La masina mea daca acum mi-as pune folie, as opta pentru cea mai deschisa pe toata masina. Nici nu te opreste politia pentru ca e uniform peste tot, si da si acea tenta usor apropiata de cele OEM. Daca te gandesti sa pui si pe fata, cand o sa o lipeasca insista sa o taie cat mai aproape de margine, dar sa lase 2 mm cat sa nu inceapa sa sara de la atata deschis/inchis geamul.

Am vazut ca nu prea esti cu modificatul masinii, dar la jante noi te-ai gandit? :lol: Ceva mai mare? Bafta multa !

Link către comentariu

@Adrian -multumesc de parere.Voi tine cont :icon_thumright:

@Circoloco - Pai eu as fii cu modificatul dar sunt elev si nu am "jdemii de milioane" pe mana ca sa pot sa ii cumpar ce as vrea..in plus masina o foloseste mai mult fratele meu.M-am gandit la jante,la ceva de 17" dar brusc mi-am adus aminte ca am Pachet de drumuri grele si e cam cocotata si ar arata urat deci am renuntat..

Link către comentariu

te-ai hotarat ? ce folie pui ? daca ai drum prin fcs iti recomand pe cineva cu folie de calitate buna si autorizatie.

Link către comentariu

Nu m-am hotarat inca.Vreau ceva in jurul a 40% si 60%.Multumesc pt ajutor dar as vrea sa pun undeva in Ploiesti sau cel mult la Bucuresti.Si la floie ma gandeam la Llumar..sau nu?

Link către comentariu

llumar, solar am inteles si vazut ca sunt calitative la fel. acum mai rar sa gasesti folie proasta. vorba aia : "cat dai atata face" se adevereste si aici.

Link către comentariu

Cosmin,multumesc pt site dar nu stiu daca e permis sa faci reclama in felul asta.Cel mai bine iti pui site-ul la semnatura si cine vrea da click (pt a evita o sanctionare). Numai Bine!

Link către comentariu

Vineri la ora 8:00AM Skodita este programata pt montarea foliei. Cred totusi ca voi pune 35% transparenta fata-spate,folie Llumar,omologata RAR (pt spate) cu garantie.Multumesc lui CT 10 VWP care m-a indrumat catre baietii care vor lucra la masina mea.

De asemenea cred ca va ajunge si la Mobel pt o remediere a unei mici probleme la Climatronic.Respectiv merge si nu prea :)

Link către comentariu

Astazi am pus folia.Sunt cum se zice...mai mult decat multumit! Masina e mult mai eleganta,mai frumoasa.Imi place mult cum arata,am facut poze inainte si dupa o sa le pun maine cred.

Multumesc lui REDFIGHTER si lui CT 10 VWP pt ajutor in alegerea procentajului si a locului unde le-am montat.

Recomand atelierul de la Tatarani,lucrarea a durat de la 11:00 pana la 15:30 (pauza de masa inclusa).

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Fara poze n-ai facut nimic ;). Colanteaza stalpii, pentru ca vor avea un mare efect impreuna cu folia :vaidecapulmeu:. Poti vedea pe masina lui Calin.

Link către comentariu

ar fi o schimbare sa ii faci in carbon. sau te-ai gandit tot la negru ?

Link către comentariu

M-am gandit la negru pt ca ,carbonul tinde spre o tenta sportiva si eu vreau sa o fac cat mai eleganta posibil..Dar acum vine alta dilema :biggrin: Negru Mat sau Negru Lucios?

Circoloco - Stiu cum vin stalpii de la andrey2003 parca el si-a pus in iarna si de atunci mi-a placut..

I-as face negru lucios pt ca asa am la Passat dar i-as faci si negru mat ca sa rezistemai bine in timp :D

So...sfaturi? :ceuameni:

Pozele le am in telefonul tatalui meu (pt ca e mai performant decat al meu) si inca nu a venit de la serviciu.

Link către comentariu

Si lucios e ok dar la spalatorie sa specifici ca se zgarie si sa nu foloseasca carpa cu care sterg intreaga masina :). Eu am mat si imi place foarte mult, acum depinde de gusturi. 20 RON te costa colantatul a 4 stalpi. Daca vrei, sa incerci intai lucios pe un stalp si te hotarasti :); sa-l lipesti pana sub chederul de la geam ca sa nu ai surprize ca sare. E ieftina toata treaba dar de efect, asa ca poti face risipa de 5 RON ca sa vezi cum e mai bine. :icon_thumright:

Link către comentariu

Asa o sa fac..le pun pe amandoua odata si vedem..oricum sper sa arate bine,mersi de sfaturi!Sper ca azi sa aterizeze si minunatele poze :wub:

Link către comentariu

Au venit Pozeleeeeeee!

Le pun intai pe cele dinainte de folie :

12062009folie2.jpg 12062009folie3.jpg 12062009folie4.jpg 12062009folie5.jpg 12062009folie6.jpg 06062009373.jpg 06062009374.jpg 06062009370.jpg

Poze Dupa Montarea Foliei :

12062009folie7.jpg 12062009folie8.jpg 12062009folie9.th.jpg 12062009folie.jpg 12062009folie1d.jpg 16062009384.jpg 16062009381.jpg

Halogen Vs. Xenon :

16062009382.jpg 16062009383.jpg

Sper sa va placa cel putin la fel de mult cat imi place si mie masina "infumurata" :D

Link către comentariu

Pai si stalpii? :biggrin:. Inca un pas spre eleganta care ti-o doresti. Dar cel mai mare HOP spre eleganta ar fi un set de jante pe 17" si macar arcuri. Stiu ca o sa zici: mama nici daca strang 10 ani nu strang toti banii, sa stii ca nu e deloc asa :) Eu chiar nu imi imaginam ca o sa am Santa Monica si suspensie, dar uite ca intr-un an le-am facut pe amandoua. Daca iti pui in gand ca trebuie...o sa reusesti :). Succes ! :D

Link către comentariu

Pai colantarea pt stalpi sper pana la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare pe masina..Multumesc mult pt sfaturi,jante mi-ar placea mult sa am Pegasus pe 17" iar d.p.d.v al suspensiei nu prea vreau sa renunt la PDG pt ca e foarte practic pe strazile din Ploiesti si nu numai.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!