Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

Fiecare cu gusturile lui. Gata cu offtopicul.

Intradevar...ce mai face mickey mouse???

Link către comentariu
  • Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare tuturor ! Ma bucur ca va place masinuta.

sa o luam in ordine :eek:

@octavia 4evr : cauciucurile nu sunt o marca cunoscuta,drept pentru care nu le-am retinut numele..stiu rusine sa-mi fie.. :Driver: o sa iti spun maine.

@breb02 - multumesc mult pt aprecieri.Nu imi pare rau ca am cumparat-o si ma bucur de ea,fara sa ma gandesc ca la 18300E puteam sa imi iau un A8 sh...

Imi pare rau daca posesorii de VW s-au simtit jigniti,sunt sigur ca nu asta a fost intentia,doar exprimarea probabil a fost putin pripita..e adevarat un VW 3C cu un motor de 1.9TDI (am mers cu un black-edition) e mai silentios si arata mai bine din unele puncte de vedere, dar si Ocatavia (Elegance) are dupa parerea mea un demaraj mai puternic si un sistem audio mai performant.Acum depinde de ce parte a baricadei ca sa poti decide care e mai buna.Era o vorba..Nemultumitului i se ia darul..asa ca :D I Love my O2 :D

In legatura cu soricelul cel mai probabil a iesit la spalatorie pt ca l-am cautat si ras-cautat/ademenit/ispitit deci cel mai probabil (Slava Domnului) ca a parasit Skodita.

Va multumesc tuturor pt aprecieri si urari,si va urez si eu la randul meu multi multi multi km la bordul masinilor voastre fara probleme!

Link către comentariu

Apropo de soricel ... nu am citit atent, insa, daca ai vizitator pe la motor, solutia este : spray de gandaci :blah: Sotia mea a avut un Matiz, si aceeasi problema cu rozatorul, care pana la urma s-a apucat sa roada fire, si la un moment dat chiar erau fire dez-izolate, contacte, fum etc .... si nu stiam de ce . Am luat cel mai al dreaq spray de gandaci, am dat pe la motor, si gata :) E bine sa mergi cu aerul pe recirculare totusi, dupa ce dai :)

Modificat de razvand
Link către comentariu
  • 1 month later...

@Razvan- problema intre timp s-a rezolvat de la sine.

Saptamana trecuta i-am luat si ei o tavita pt portbagaj sa nu fie geloasa pe fratele ei mai mare,si ii vine foarte bine.

Intre timp am facut si prima revizie si totul a iesit perfect.

Acum are ~15200km & counting :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

De astazi masina este de vanzare,daca cineva este interesat sa ma contacteze si ii pun la dispozitie toate detaliile.

Link către comentariu
octavia 4ever

De ce o vinzi ? :) Iti cumperi altceva sau nu esti multumit de ea ?

Link către comentariu

Criza e de vina?(glumesc).Pana la urma de ce o vinzi? , ca erai asa incantat de ea... :)

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Eu sunt foarte incantat de ea si imi pare foarte rau ca o dam.Fratele meu vrea ceva mai silentios si mai stabil,se orienteaza spre C klasse sau B6,Leon FR..Masina nu ne-a dezamagit niciodata,nu este criza de vina,dar daca s-a gandit sa incerce sa o dea..eu nu pot sa il opresc..masina e deja pe autovit..poate ca din cauza asta nu i-am facut topic la vanzari pt ca nu prea mi-ar placea sa o vad conducand-o altcineva..sunt gelos,trebuie sa recunosc :screwy:

Link către comentariu

Da, dar daca nu este cumva face -liftul , actualul Fr TDI nu are nimic in comun cu silentiozitatea.

Link către comentariu

Fratele meu vrea sa se orienteze spre ceva pe benzina+DSG pt ca sta in Bucuresti si vrea sa conduca mai comod..

Link către comentariu
leon 1.8 tsi cu 160cp

e o alternativa :icon_thumright:

Si eu tot pentru 1.8T as opta, am avut acest motor pe o Octavie 1, i-am facut tuning pana la 195 CP .... mmmmm, super performante !!!!

Link către comentariu

Astept sa o dea,si daca o da vedem..1.8T+DSG cred ca e un vis.. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masinuta a implinit un numar frumos de km fara probleme.Azi i-au fost activate 2 functii si mai urmeaza cornering-ul si al doile-a stop de ceata.

Pun si o poza mai recenta cu frumusica mea :)

31032009068.th.jpg 29032009062.th.jpg 02042009075.th.jpg

P.S consumul este unul fictiv,a stat mai mult pe loc cu clima deschisa si a urcat irelevant :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Prima data am citit 170,000 km si ma gandeam ca e un nr frumos de km fara probleme...cand colo, tu cu 17mii te lauzi? :biggrin: Lasa admiratia si treci la volan sa ne dai poza si cu 170mii tot fara probleme :cheers:

Link către comentariu

@rvacaru - Multumesc de urari,asemenea si tie.Incet incet ajungem si acolo :D

Astazi cu ajutorul sfaturilor celor care au scris in aria Octavia 2,am reusit si am activat si functia Cornering si stopurile de ceata bilaterale.Sunt foarte incantat de ea , corneringul mi se pare chiar folositor si arata si bine ;) . Referitor la consum,astazi pe ruta Ploiesti-Bucuresti-Ploiesti consum mediu intre 4.7% si 5.2%,in conditiile in care,a fost bara la bara de la Ikea si la intoarecere de la jumatatea localitatii Barcanesti.

Poza cu stopurile :)) :03042009076.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hristos A Inviat!

Poze noi. Ma tot gandesc sa ii pun folie..dar nu vreau sa ii pun d'aia cu 70%vizibilitate pe fata legala..ma gandeam la ceva 50-60%total,sa nu fie prea inchis..19042009150.th.jpg

19042009151.th.jpg

19042009154.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

cel putin la mine in focsani s-a pus politia pe taloanele celor care au folie prea inchisa pe fata. asa ca mare atentie cand iti alegi folia.

o zi buna

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi de sfat gbrgeorge :icon_thumright:

Azi am primit cadou un stiker de la Tibi pe aceasta cale ii multumesc :rolleyes: 17052009289q.th.jpg

Poza alaturi de masina lui Bogdan : copyof17052009288001.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Azi am schimbat filtrul de motorina si filtrul de polen.

Am curatat instalatia Climatronicului cu o solutie speciala pt ca mirosea foarte urat.

Poze :30052009344001.th.jpg30052009345001.th.jpg

Pe dedesupturile Skoditei :vaidecapulmeu: :30052009346001.th.jpg

30052009347001.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

era la un moment dat un topic despre curatarea climatromicului, dar sper sa nu fie problema daca te intreb cu ce solutie ai curatat si cum se face. desi nu simt nevoia sa fca, parca as vrea sa previn eventuale mirosuri neplacute.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!