Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

esti al doilea care mi-a zis sa-i pun cursa pe cotiera ma gandesc sa-mi o pisica..ii inchid acolo pana unu din ei iese castigator :icon_thumright:

si chiar daca moare de cald/de plitiseala intr-o fanta de la climatizare..iti dai seama ca imi muta nasu'..bine ca e iarna si nu se umfla :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut, vezi ca exista niste pliculete pe la farmaciile veterinare, contin o pasta raticida si sunt irezistibile ptr soricei. Sa nu puneti mana direct pe ele ci cu o manusa si din considerentul faptului ca e otrava dar si ca sa nu simta mirosul de om, altfel nu se atinge de otrava... Succes!

Link către comentariu

Nasoala faza cu soricelul, dar cum o fi intrat ca parca imi aduc aminte ca la dacie mai pateam asa ceva. In Italia acum vreo 4 ani am vazut o chestie interesanta pentru prins sobolani (cred ca merge si la soricei)- pe o bucata de lemn se punea dintr-un tub un fel de lipici special (ii spunea Cola) si care ii atragea pe marlani acolo ca sa manance din el si ramaneau cu picioarele lipite si mureau ca adezivul respectiv era si otravitor, luai bucatica de lemn si o aruncai cu totul.

Bafta si ne anunti si pe noi- la faza cu pisica e buna dar ai grija sa nu se ascunda soricelul pe undeva si sa racaie pisica si sa strice vreun plastic sau tapiteria banchetelor

Link către comentariu

:blink:) tare poti incerca sa lasi usa deschisa timp de 1-2 ore si cu otrava cea mai buna e cu adezivu ca altfel risti sa se imputa masina

succes:))

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pt sfaturi.. cred ca cea mai buna solutie este cu otrava..sau cu lipici otravitor...sper sa mearga cat mai repede..cateodata am impresia ca intra pe sub pantaloni :wacko: strange felling.. :blink:

Link către comentariu

Si eu am patit o faza , dar numai ca soricelul era sobolan.mi'a ros fire ,cabluri ,mocheta da l-am otravit intr-un final .Toata chestia era ca fiind iarna venea de la frig la masina dupa ce o bagam in curte .Slava Domnului ca am patit la Dacie si nu la SKoda:) :( Pune o pisica sau 2 in masina ,daca nu grausor din ala roz

Link către comentariu

masina se apropie cu pasi repezi de 10.000km...in continuare soricelul isi face veacul prin masina..a mancat niste grausor dar cel mult cred ca i s-a aplecat..urineaza prin gurile de ventilatie de la picoare..si acum daca dai aerul pe la picioare...te trazneste de nu mai poti sta in masina..asa ca... ;)

Abia astept sa ajung cu ea la prima revizie sa-mi activez si Cornering-ul,Coming Home,Leaving Home,si poate daca am noroc sa o facem de 140cp..

Mi-ar placea sa ii pun niste ornamente interiore ca la Octavia 2 Edition 100 dupa care sunt innebunit...

Si niste jante la vara ceva de genul asta..

post-20287-1229175149_thumb.jpg

post-20287-1229175253_thumb.jpg

post-20287-1229175269_thumb.jpg

post-20287-1229175456_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Sunt jante tomason ai dreptate , am vazut pe foarte multe skode in afara , ideea e ca la ei cam merg la noi nu, jantele alea sa arate bine ar trebui minim de 18 iar la cele de 18 le trbuie suspensie ....

Acuma nu intelegi ca trebuie sa scapi de soarece intr-un fel, vino cu ea la craiova ca ti-l scot eu :P

Link către comentariu

sunt constient ca niste jante de 18 sunt prea mult pt Romania...dar fiecare dintre noi avem dreptul sa visam :D

referitor la soricel..mai am o incercare..ii pun cursa..oricat de penibil ar fi,sunt obligat pt ca imi ingheata picioarele :D

si daca nu merge nici cu , cursa o sa o duc la o firma specializata..de omorat nu ar fi greu,dar daca moare prin instalatia de climatizare trebuie sa demontez jumatate de masina sa il scot..tocmai azi vorbeam cu un amic care i-a ros o bucata buna din pielea dintr-un mercedes...si azi tatal meu mi-a zis ca i-a intrat unu' sub capacul de la motor si a mancat buretele ala..deci soarecii sunt o adevarata amenintare..

Link către comentariu

Poti sa incerci cu ceva ...fum! Animalele fug de fum si foc.

Stai, nu intelege ca trebuie sa dai foc la masina...o tigara-2-3 un pachet aprins , k dupa aia se aeriseste masina.

Sau, un coleg de-al meu avea probleme cu instalatia de clima(mirosea urat) si a luat un praf/spray pentru ea, pe care l-a bagat in masina...si spunea ca l-a tras prin instalatie si era un fum/praf prin masina...

Ma gandesc ca asa cureti si instalatia si poate scapi si de soarec, ca cica-i cam toxic ala...praful, nu soarecul :D

Link către comentariu

la ceva pe baza de fum ma gandeam si eu..s-ar putea sa sun o firma specializata..

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
14122008902zw4.th.jpgprima mini-ninsoare in Ploiesti...prima ninsoare pe care o prinde si ea..moment ce trebuia imortalizat :D14122008903wj9.th.jpg
Link către comentariu

vezi ca exista pe piata un lipici e ambalat intr-un tub (gen pasta de ras sau pasta de dinti) e transparent si fff lipicios.Incerca pe la magazinele de chimicale sau pe la cabinete veterinare, trebuie sa gasesti si cu asta garantez ca scapi de el.practic iei lipiciul respectiv il intinzi pe un geam si il pui in masina pe unde crezi ca trece el iar in momentul in care el trece pe geam automat intra si in lipici se lipeste tot acolo de geam si l-ai prins,ai sanse sa-l prinzi si viu pt ca lipiciul respectiv nu este otravitor.faza cu grausorul e depasita nuj am impresia ca s-au obisnuit cu el nu mai are nici un efect,bunici mei foloseau la tara si era fff bun pe cutie din cate imi aduc aminte scria top gumm si era desenat un soricel.numai bine

Link către comentariu

Georgik - multumesc mult ca te interesezi!

Cosmin - am cumparat un tub d-ala si mi-a zis vanzatorul dupa ce l-am cumparat ca daca nu e nu stiu cum aplicat pleaca cu el pe picioare si mi-e mila de masina sa o fac de comanda..ca deh...e noua :offtopic: dar o sa incerc si asta in week-end..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!