Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

Sunt optimist dar si realist.. :wub:

E un pic subturata in a 5a la 75km/h dar e un pic mai linistitoare la drum lung.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intre timp am depasit pragul de 50.000km fara probleme.Am facut revizia,am iesit din garantie,am pus anvelope de vara,masina merge impecabil.

Link către comentariu

dar stiu ca avut ceva rabdare fratele tau...eu o singura data am mers la consum(3,8l a papat),a fost plictisitor rau de tot

totusi nu e prea bine sa mergi asa.

cat mai multi km cu ea

Link către comentariu

Stiu ca nu e bine dar a vrut sa vada cat poate sa scoata..

Multumesc de urare,asemenea!

Link către comentariu

Saptamana asta facem si revizia de 30.000km. Kilometrii i-am facut in aproximativ un an. I-am facut cateva poze pe o plaja pustie,sper sa va placa :vaidecapulmeu:

unde sunt facute pozele ca merge un photoshoot de zile mari acolo :D

Link către comentariu

Sunt facute pe o plaja pustie,dupa Navodari langa o localitate cu numele Corbu..

Link către comentariu
Sunt facute pe o plaja pustie,dupa Navodari langa o localitate cu numele Corbu..

trebuie mers acolo ! musai

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp i-am luat cauciucuri noi,i-am pus leduri la numar,am renuntat la suportul de numar si am curatat numarul de marginea neagra.Acum a depasit 53.000km si merge superb. Cred ca in curand se va arde un xenon pe stanga..nu mai e albastru si parca bate spre verzui..poate punem niste H7R :icon_thumright:

Link către comentariu

Sper sa fii multumit de numarul lipit. Si eu l-am avut lipit (cu banda 3M) si dupa mai multe spalari, tot a inceput sa se dezlipeasca. E adevarat ca la mine a fost cel din fata...

Asa ca am trecut iar la suport de numar. Si parca e mai "completa" masina cu el.

Link către comentariu

@Tibi - O sa le pun de proba si voi vedea daca e vreo diferenta..Vom vedea..

@Cosmin - L-am lipit cu banda dublu adeziva si l-am fixat si in doua suruburi mici (care au fost vopsite in negru pt ca s-au nimerit exact in litere :) )care au intrat in gaurile originale ale hayonului.Iar la cel din bara bata am procedat la fel..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cele mai frumoase skode ... astea mi se par. Una din asta as fi vrut si eu ... dar eram peste bugetul meu si m-am pricopsit cu passat-ul :offtopic:

Foarte interesanta culoarea, nu prea vezi multe masini visinii... (cel putin asa pare in poze, visinie)

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Hehe..mi-ai inviat topicul :D

Intr-adevar sunt putine visinii,fapt care ma bucura...sunt sigur ca intr-o zi iti vei permite si tu una! :offtopic:

Intre timp cu ajutorul colegului nervoss (caruia ii multumesc) am activat pozitiile U.S pe fata,inchiderea geamurilor din telecomanda fara sa tin apasat butonul,am activat o functie care imi stinge proiectoarele cand dau flash-uri (zici ca e masina de coloana oficiala :blink: ) si am dezactivat DRL,functie pe care n-am suportat-o nici o secunda..Urmeaza in scurt timp (sper) sa activez din nou si corneringul. Cam atat.. aaa si are un pic peste 57.000km.Merge perfect ca in prima zi... :blink:

P.S Va pun si doua poze de astazi cu cateva momente inainte sa plec la o nunta..l-am rugat pe ginerica sa nu o incarce prea tare si sa nu ii lipeasca papusa pe capota de data asta :blink:

post-20287-1285456397_thumb.jpg

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

La tine nu stiu daca se poate din telecomanda,dar se poate daca bagi cheia in usa si ti "sucit" la dreapta sau la stanga :offtopic:

2nd photo

post-20287-1285456495_thumb.jpg

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

BUT,

nu inteleg de ce ai ascuns numarul de noi ... eu unul l-as fi lasat si mi-ar placea ca pe drum sa ma opreasca colegi de forum sa stam de vorba despre ,,iubitele" noastre pe patru roti .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Aseara mi-am luat-o-n fund de la un batranel.Mi-a dat de m-a deschis..Noroc cu nepoata lui care era super draguta :icon_thumright:

Daca vreti sa vedeti isprava pun diseara poze.

Link către comentariu

imi pare rau.Eu l-as fi trimis pe tataie la plimbare si tratam cu nepoata :wub:

sper ca nu a fost rau socul

ai motiv sa-ti pui bara de rs..in tot rau e si un bine,nu?

Link către comentariu

Domne`...cu pozitiile astea imi aduce aminte de o blonda cu un BMW e36, care a apreciat gresit intoarcerea pe loc... :blah: ..de am schimbat toata bara spate...

La fel ca si la tine....noroc ca era cu maica-sa in dreapta... :P

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!