Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9 Tdi Elegance

B_U_T

Postare recomandată

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

156

• TIBI_84

19

• Georgik

13

• gbrgeorge

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Am venit si din vacanta de Revelion si am mers multicel cu Skoda,am profitat ca era blocat DN1 si am venit pe ruta Bran-CampuLung-Targoviste-Ploiesti. Este un drum superb,multe serpentine,niste peisaje superbe,o bucata de vreo 20km prin Damboita plina de gropi dar in rest drum ca in palma.

I-am facut si niste poze :

30122009033.th.jpg

dsc07198.th.jpg dsc07196.th.jpg 02012010099v.th.jpg 02012010059.th.jpg 02012010079.th.jpg 02012010080.th.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina si foarte ingrijita. :D S-o plimbi cu placere cat mai multi km! :)

Link către comentariu

Chiar...eu acum am vazut... :biggrin:

Multi km fara probleme...cand ma uit la masina ta..parca o vad pe a mea.... :D

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

@Robotelu' - mersi mult!

@Sorin - aproape toti prietenii mei au cel putin o masina din grupul VAG :biggrin:

@Circoloco - l-am lasat special :RO flag:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

O poza in pauza dintre ninsori :icon_thumleft: 08022010290.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Ai facut multicei km.. Eu nu am nici 19.000 si are aproape 2 ani masina.. :)

Multi inainte!!

Link către comentariu

Bine,masina ta sta mai mult in parcare, a mea mananca km si ii mai si place :sly: , mersi de urare!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Octi se apropie cu pasi repezi de revizie,zilele astea cred ca va face 42.000km,saptamana asta fratele meu a scos consum record,la 75km/h in treapta a 5a de 3.5-3.8% constant.

Si niste poze mai de curand alaturi de sora nemtoaica :

20022010313.th.jpg 20022010314h.th.jpg 28022010373.th.jpg 21022010317.th.jpg 27022010372.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Te-am vazut duminica in zona Catedralei din Ploiesti (eram la accelasi stop) , masina arata super, sa o stapnanesti sanatos ! :icon_thumright:

Multi km fara probleme .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Domne`..cum fu` revizia de 45.000??

Trecusi cu bine de ea?

Si mai pune si tu poze... ;)

Daca nu ai..iti imprumut eu cateva! :blah:

Link către comentariu

;) Nu a ajuns inca la 45.000km.. poze nu prea mai am..ai putea sa-mi dai tu cateva.. merge foarte bine,dar au inceput sa se simta ratele si..nu stiu ce sa zic :blah: Imi place,e foarte buna dar cred ca daca o mai tinem mult asa o sa cedez leasingul... :(

Pun cateva poze.. picture191x.th.jpg dscn0267o.th.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!