Jump to content

lichid servo

robert
 Share

Postare recomandată

Salut.Am Octavia 1.8 20V SLX si vreau sa va intreb daca stie cineva cand se schimba lichidul (uleiul)de la servodirectie.N-am auzit niciodata, nici la service, sa-mi spuna cineva ca treb schimbat.Totusi masina are 120000km si ma gandesc ca poate are si lichidu' asta o valabilitate, un termen in care calitatea si proprietatile se pastreaza.Stie cineva?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu stiu decat ca se completeaza in caz ca este nevoie. A mea are 125.000 km si nu mi-am pus problema sa-l schimb (si nici nu mi-o voi pune :banghead: )

Link către comentariu

• 4 years later...
Salut.Am Octavia 1.8 20V SLX si vreau sa va intreb daca stie cineva cand se schimba lichidul (uleiul)de la servodirectie.N-am auzit niciodata, nici la service, sa-mi spuna cineva ca treb schimbat.Totusi masina are 120000km si ma gandesc ca poate are si lichidu' asta o valabilitate, un termen in care calitatea si proprietatile se pastreaza.Stie cineva?

Multumesc

La masinile noi la 3 ani dupa care la 2ani la fel ca si lichidul de frina.

Link către comentariu

Am schimbat la o masina non-vag

un mercedes sprinter cu 440.000 km

l am schimbat din cauza ca devenise prea subtire iar pompa nu reusea sa faca destula presiune pe sistem

Link către comentariu

La masinile noi la 3 ani dupa care la 2ani la fel ca si lichidul de frina.

unde scrie?

Link către comentariu

unde scrie?

In cartea de service a masinii.Acolo scrie si de lichidul de servodirectie si de lichidul de frina.

Link către comentariu

Pune un print sau o copie ca la mine nu scrie. Si lichidul de frana e din 2 in 2 ani.

aici nu scrie nimic nici de antigel....nici asta nu se schimba niciodata?

Link către comentariu

Antigelul se schimba din 3 in 3ani ,asta spuneau cei de la reprezentanta.

Link către comentariu

BAi nene, m-am saturat sa vad scris: "asa spune ala", "asa a zis ala", normal ca la reprezentanta o sa spuna sa ia si ei bani, nu?

CAnd mai scrieti cate ceva argumentati si cu ceva scris dintr-o sursa de incredere.

Antigelul G12 se schimba cand isi schimba culoarea sau cand temp de inghet nu e cea care trebuie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!