Jump to content

Seat Leon 1.9 Tdi

S I M A

Postare recomandată

update de la ultima postare :

- revizia la 123.000 km, ulei Castrol, filtre, + schimbat distributia si pompa de apa. (nu mai mergea bine pompa si am schimbat tot)

- am facut revizia de 138.000km, ulei, filtre .. am vrut sa schimb si ceva bucse ca am niste sunete ciudate dar s-au uitat la service pe sub ea si cica bucsele sunt ok, nu sunt uzate dar nu au reusit sa-si dea seama de unde vine zgomotul care il am in stanga fata. o sa mai incerc la altii.

mai nou,a intrat o dobitoaca in mine si mi-a sters bara asa ca mi-am comandat alta bara pe asigurarea ei dar astept de o saptamana sa o vopseasca mesterii.

Modificari :

+ am pus xenon de 5000k (cred ca o sa schimb becurile cu unele de 6000k) si led-uri de pozitie albe, ambele de la Baracuda si montate la Alex, b_76_jaf.

urmeaza saptamana viitoare sa imbrac volanul in piele sau sa-mi iau cotiera :biggrin: sa vedem...

volanul vreau sa-l fac cum e husa asta infecta care o am acum, dar fara chestiile alea cromate th.067b7a7714.jpg m-am saturat de ea, face volanul sa fie foarte gros !

cateva poze :

th.74836fbea4.jpg

th.43e124fd9f.jpg

th.010a72edb5.jpg

th.4019141ace.jpg

ps. : as vrea si eu un sticker alb. daca ma poate ajuta cineva il rog sa-mi dea pm

Modificat de Sima7x
Link către comentariu

Salut

Frumoasa masina ta , imi place culoarea :blah_: .

Despre cotiera ce poti sa iti zic ( din experienta mea cu Golf :D ) este foarte buna cand mergi in oras , nu iti mai sta mana in aer , ti-o recomand . :)

O intrebare despre volan :D .. unde il imbraci :D?

Sa o alergi sanatos in continuare !

Link către comentariu

aici as vrea sa-l fac : http://www.extaauto.ro/

e cel mai ieftin din ce am gasit pana acum, majoritatea cer 100euro dar si la ei mi se pare cam mult pentru un volan asa ca, nu sunt hotarat. Costa 250 lei daca au deja matrita si 350 daca nu au. Si pentru al meu nu au.. :D

ps. pentru al tau exista matrita

Link către comentariu

eu zic sa vezi lucrarile colegului nostru hussi,si daca am citit eu bine lucreaza cu piele nappa

puteai sa comanzi bara FR sau cupra r,parerea mea e ca arata altfel cu ea

frumoasa culoarea leonului tau,da supre bine.

niste jante putin mai mari si date jos literele de pe hayon ar mai trebui

km multi si fara evenimente

L.E. daca mai vrei sticker iti pot trimite eu unul,da-mi adresa ta si-l voi pune in plic

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

stiu de hussi, insa e in craiova si din cate am inteles nu mai poate veni la bucuresti... Ma gandeam sa fac un drum pana acolo dar m-ar duce la mai mult de 350 lei cat as da sa-l imbrac in bucuresti.

Puteam sa comand dar arata aiurea sa pun decat bara pe spate. Ar mai trebui si praguri si bara fata care duce la o invetitie maricica.

Ma rezum la investitiile minore si necesare, gen xenon, volan, cotiera etc..

Culoarea schimba mult masina dar e FOARTE GREU DE INTRETINUT ! se zgarie extrem de repede, se pateaza din cauza gainatilor de pasari.. ma dispera!

Link către comentariu

update : folie laterale spate + luneta 95% , laterale fata 73% .

poze maine :unsure:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!