Jump to content

Maşina Mea: Golf Iv Flashrot

Piorel

Postare recomandată

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Piorel

27

• Aerofan

7

• JonDoe2

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Spuneam mai sus că tot am probleme cu radioul, cp nu prin mai nimic. Ei bine, m-am enervat şi l-am scos. C

post-27861-1224007606_thumb.jpg

Link către comentariu
nu cred ca-i mp3 player-ul de vina ca nu prinzi posturile de radio. Eu zic ca-i slaba frecventa sau poate ai un contact imperfect. Sau poate a iesit mufa din spate de la cass cand l-ai pus inapoi.

:offtopic: Post de 3 luni fara cateva zile :) Nu ai vrut sa ma asculti :) Asa ca Pioneer rulez :D

Link către comentariu

F ciudat interiorul...cam de dama dupa parerea mea, dar oricum e ceva unic , sau cel putin f rar !

Drive fast & safe !

Link către comentariu

Foarte faina masinuta.

Imi place la nebunie interiorul, iar rosul ala aprins de afara e intretinut exemplar. Se vede cum luceste. :)

Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu

Da, mersi frumos. A, nu am zis că am schimbat kitul de distribuţie vineri, la 53.056 km, ptr prima dată. O rolă era relativ crăpată, iar c

Link către comentariu

Vezi ca ar trebui sa mai ai in vedere un aspect.

Producatorul nu precizeaza intervale de schimb pentru anumite fluide (de exemplu ulei cutie de viteze), insa recomanda ca niciun fluid sa nu stea in masina mai mult de 4 ani.

Eu zic sa le iei usor-usor:

• lichid frana
  • ulei cutie
  • antigel

Succes! :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am vazut in primul tau post ca ai precizat ca ai dat ici colo cu "vopsea tip oja" baniesc ca sa repari diferite zagieturi.

Tu ai zis ca ai luat-o de la Vw poti sa-mi spui mai exat de unde si cat a costat si daca vopseaua este conform codului de vopsea de la masina?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!