Jump to content

Maşina Mea: Golf Iv Flashrot

Piorel

Postare recomandată

trebuie sa se poata regla din meniu nivelul de sensibilitate a radioului pt prinderea posturilor

sau poate fi antena in sine de vina (chiar daca e corect montata la mufa) - am avut aceeasi problema cu receptia cu un Blaupunkt care altfel functiona impecabil

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Piorel

27

• Aerofan

7

• JonDoe2

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

:P uat? Vezi ca-i ieftina cu toate dotarile dar nu stiu daca te tine prea mult pana pica vopseaua pe ea. tu stii si eu ma gandeam la Kia dar..... nu se compara cu golful. plus ca stai ca pe bancuta in parc in ea. Tu stii.

Link către comentariu

salut, in legatura cu Pioneer'ul, si eu am Pioneer si la fel ... e varza la capitolul radio, nu cred ca se poate regla ceva, in schimb pe cd se aude excelent.

frumoasa masina, sa te poarte sanatos :lol:

Modificat de RazvyRULZ
Link către comentariu

Da, cd-ul e super. Una din priorităţile mele pentru maşină este rezolvrea radioului, trebuie să existe o soluţie, totuşi.

Mersi de urări, asemenea!

Link către comentariu

:lol: Hurray, buna alegere sa ramana golfuletul la tine. Sa ai grija de el ca si el o sa aibe grija de tine.

Link către comentariu

Haios interiorul. Incearca sa pui pozele pe forum direct. Merita vazute.

Nu e rea Kia (desi Pro cee`d are un posterior foarte inaspectuos), dar Golf e masina in care poti avea incredere.

Link către comentariu

Voi reveni cu poze de pe un photobucket ceva, poze noi cred. S-auzim de bune!

Link către comentariu

Piorel scz de offtopic: am vzt ca se vorbea de euro la benzinare? si 1400cmc benzina sunt doar euro 2 si euro 4?

Apropo de Pioneer, mai cunosc pe cineva care avea pioneer in golf si el era genul caruia ii place s asculte radio... a tot umblat cu pioneer'ul pe ici pe colo ... pana la urma l'a schimbat cu un alpine din cauza radioului.

Link către comentariu

Nu-mi place ce aud legat de radioul pionierului. Legat de benzinare... am citit undeva că la Golf 4 s-a trecut de la euro 2 la euro 4 direct. Cel mai bine, dacă te intereseasă euro 3, verifică după seria motorului pe site-ul rar-ului. Eu aşa am făcut.

Link către comentariu

daca reusesti sa faci ceva cu receptia radio :vaidecapulmeu: sa ne spui si noua.

Link către comentariu

Am un consum mediu (mixt, oraş şi semi oraş) de 9,8-10 la sută. E decent?

Link către comentariu

poate unii vor spune ca iti consuma mult , parerea mea este ca este in regula consumul. Eu sincer nu prea cred in consumurile "de vis" gen 7 l/100km.

Link către comentariu

cum sa nu fie decent? mai ales ca-i trafic in zona ta in sezonul asta. Daca va spun ca eu am 8-9 in oras si 6-7 afara ma crede careva? ;) Si ma duc moderat nici prea babeste nici prea sportiv :)

Link către comentariu

Eu schimb pe la 2.400-3000, rar peste 3.000.

Modificat de Piorel
Link către comentariu

E OK, sa le schimbi pana in 3000, ajuta la consum. Secretul mai consta si in accelerarea constanta nu brusca ca sa ajungi imediat intr-a 3 sau a 4-a si la 60 la ora. Daca apesi pedala si in 5 secunde esti la 60 e clar ca ai consum. Daca apesi pedala si masina prinde viteza usor o sa ai si consum normal.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Vreau să pun poze mai bune (direct) şi nu reuşesc. Adică... flickr nu merge, photobucket nici el. Sugeraţi ceva similar care să ducă rezoluţii serioase?

Link către comentariu

Pentru un raport putere/consum favorabil si tie si benefic si motorului, poti schimba la 2800-3000 , mi se pare o turatie mai mult decat decenta la un benzinar.

Schimband mai jos vei constata ca motorul e lipsit de vlaga si merge si subturat => nu-i faci un bine.

Bafta in continuare!

Link către comentariu

Da, ai perfectă dreptate. Surprinzător, de c

Modificat de Piorel
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoase si interesante covorasele. Le-ai avut pe masina sau le-ai luat ulterior? Daca da, spune-mi si mie un pret te rog, sunt interesat sa iau si eu pentru mine.

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!