Jump to content

Maşina Mea: Golf Iv Flashrot

Piorel

Postare recomandată

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Piorel

27

• Aerofan

7

• JonDoe2

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Draguta masina si foarte frumos interiorul,chiar n-am mai vazut interiorul ala pe golf pana acum.Esti sigur ca e doar Euro 2? :rolleyes: Fiind vorba de benzina sunt cam circumspect in privinta asta.Oricum,sa o stapanesti cu placere,imi place rosul :icon_cry:

Link către comentariu

Hmm...din 1999, si are doar 50000 de km? pai inseamna ca a apucat doar primele 2 revizii :) eu sincer nu cred ca fostul proprietar a mers asa putin cu ea, no offence dar in DE masinile chiar merg, si cand ai iesit pe autobahn nu stai sa mergi cu 100 km/h :D

Cat despre jante, nu te-as sfatui la mai mult de 16, pentru ca la drumurile pe care le avem chiar nu merita jante mai mari. Daca kilometrii sunt reali, desi ma indoiesc, cu distributia mai poti merge inca, si daca tot o schimbi, fa lucru nemtesc, nu romanesc, si schimba tot kitul nu doar cureaua :D

Sigur norma de poluare este euro 2, pentru ca vw a facut trecerea direct de la euro 2 la euro 4 la motoarele pe benzina din cate stiu, incepand cu anul 2000, masina ta fiind din '99...concluzia o tragi singur :D

Masina este aratoasa, interiorul foarte frumos. La multi kilometrii fara probleme si sa te bucuri de ea :Driver:

Link către comentariu

Pai da, e euro 2 pentru ca nu a existat benzinar euro 3, pe vw :icon_cool:. Faina masina. La cat te-a ajuns ?

l.e: de ce ai maneta de BC ??

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

BC = ? Nu uita că am trecut de la dacie la golf şi... nu prea

Link către comentariu

Bord Computer. Da...ciudat ca ai maneta pentru computer. Exista doua posibilitati: Maneta schimbata sau Bordul..

Modificat de Beşcu
Link către comentariu

Referitor la distributie, din cate stiu, se recomanda schimbarea kitului la un anumit numar de km sau dupa trecerea unei anumite perioade de timp. In cazul tau, avand in vedere ca esti sigur de nr. de km este valabila a doua varianta, respectiv schimbarea distributiei dupa trecerea unei anumite perioade de timp. Motivul este cat se poate de simplu, intervine imbatranirea pieselor.

In final iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa ai multi km fara evenimente neplacute! :)

Link către comentariu

Mă rog... nu ştiu dacă ajută informaţia, dar din c

Link către comentariu

Din fericire o poză, una singură, pot pune. Unde se vedea aia de benzină,

post-27861-1216581043_thumb.jpg

Link către comentariu

computerul de bord banuiesc ca e ca la octavia, avand display-ul comun cu ceasul din cadranul turometrului. in principiu afiseaza cam acelasi informatii ca si computerul de bord cu display pe mijloc, intre cele 2 cadrane.

frumusica masina. sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

Da pedro, aşa e. E la turometru, pe centru nu

Link către comentariu

Nus tiam ca exista asa ceva la GOlf IV .

:vaidecapulmeu: Inseamna ca , schimband softul eepromului si maneta, ai computer de bord? Fara sa mai schimbi ceasurile?

Link către comentariu

teoretic da... practic cred ca mai trebuie ceva senzori si un display cu mai multe linii. (la display nu sunt sigur.. ar trebui sa-l vad pe cel in cauza comparativ cu cel al ceasului)

Link către comentariu

Senzori? De ce? Eu mi-am pus BC , schimband ceasurile si in afar de senzoruld e tempereatura exterioara, nu am mai avut nevoie de alti senzori :P

Link către comentariu

Azi am plătit taxa de poluare: 4733 lei. Luni cred că vor veni şi numerele.

Link către comentariu

Super masina. Asa-i ca-i fain Pioneerul? se vede frumos noaptea in aceeasi nuanta ca si becurile de pe bord :D Si eu am acelasi model de aia-l laud. Interiorul este bestial. i-mi place mult. Pot sa-ti sugerez ceva? Pune si tu o antena draguta ca aia din fabrica parca-i de masini teleghidate :D . In rest sa ai parte de ea, superba, magnifica.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

nu cred ca-i mp3 player-ul de vina ca nu prinzi posturile de radio. Eu zic ca-i slaba frecventa sau poate ai un contact imperfect. Sau poate a iesit mufa din spate de la cass cand l-ai pus inapoi. Eu prind bine radiourile. In caz ca o sa ai ocazia sa iesi in vest, pe autostrada o sa vezi ca se prind tot felul de posturi si asa o sa-ti dai seama ce transmisie buna au romanii. In oras prind radioul la maxim cand ies la 10 km de oras abia se mai prinde ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!