Jump to content

Vw Golf 4 Highline

-A L E X-

Postare recomandată

frumos golful, sa-l tunezi sanatos :icon_thumright: , apropo de taxa cat costa ce si norma de poluare ai?

Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• -A L E X-

37

• Marius

4

• andrei.toledo

3

• Fitty

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc! Acum trebuie sa vad ce taxa o sa fie si ce norma ca am auzit ca pot lua si euro 3 dar si euro 4 depinde!

Link către comentariu

La mine scrie BASIS si am navi, 6 trepte, maxi-dot si incalzire in scaune. Care'e treaba daca scrie?:icon_thumright: Apropo, da o fuga pana la Lukoil sau Petrom si ia un set de becuri de pozititie Philips, ca ai unu pe stanga ars :Driver:

Link către comentariu

Felicitari si bine ai venit in clubul vagonetelor :P. Tot gri ca a mea, doar ca eu a trebuit sa vopsesc bandourile nu le-am primit de gata din fabrica :D. Ne vedem prin oras sau pe la vreo intalnire cand o sa dau si eu de putin timp liber... La multi km fara evenimente

Link către comentariu
NU vreau sa fiu carcotas , dar highline inseamna asa Bandouri cromate + Maxidot + navi (cel putin mcd) + incalzire sacuane :icon_thumright:.

E frumoasa maisna, sa o stapanesti sanatos. De unde ai luat-o? (Daca din Germania, de unde mai exact)

Si a mea e echipare highline si n-am nici navi,nici incalzire in scaune sau tempomat.Daca nu ma insel eu astea sunt bagate ca optionale .In schimb am pachetul piele,pachetul crom,proiectoare,bandouri+manere culoarea masinii,insertii metalice pe bord si pe usi.

LE: s-ar putea ca incalzirea in scaune sa vina cu pachetul iarna (incalzire in scaune,spalatoare faruri si duze incalzite)

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Corect! Si la Basis daca vrei sa iti pui navi, Maxi-Dot sau scaune incalzite sau comenzi pe volan, toate acestea contra cost fiind optionale!

Link către comentariu

Da m-am uitat si eu pe aia dar chiar nu stiu germana si nu prea inteleg!

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte bine! ;) Eu sunt programat marti. Pe tine cand te-au programat?

Link către comentariu

Miercuri! :P Dar cand te-ai programat ca e nebunie mare cu programarile la Rar si eu ma duc tocmai in Harghita :P

Link către comentariu

Astazi am efectuat RAR-ul (ITP-ul, carte . autentificare....etc,etc) :D

Sa speram ca va fi cat mai curand cu numere de Galati!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos Alex, super masina si cu aceasta ocazie inca odata te rog frumos (si pe tata ) sa-mi acceptati scuzele de rigoare pentru neplacerile create :D .

Link către comentariu

faina sa iti traiasca...

daca nu ai facut deja distributia nu te grabi mergi la o reprezentanta si verifica cand a fost schimbata ca daca km sunt reali trebuie schimbata doar la 180000. eu asa am patit si acum trebuie sa o schimb a doua oara...

in rest numai de bine

p.s. mie imi place asa originala fara prea multe tuninguri... in afara de sticker... :))

Modificat de Kong
Link către comentariu

Multumesc si cred ca intai o sa verific si dupa aceea o sa actionez...cred ca e cel mai bine

Link către comentariu

Si astazi in sfarsit masina a primit numere definitive si preferentiale! :banghead:

post-16114-1218042082_thumb.jpg

post-16114-1218042091_thumb.jpg

post-16114-1218042097_thumb.jpg

post-16114-1218042105_thumb.jpg

post-16114-1218042112_thumb.jpg

Modificat de :::AL3X:::
Link către comentariu

As dori si eu o parere despre culoarea cu care as putea vopsi etrierii! Astept sugestii!

Multumesc!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

cateva poze din vacanta cu masina....

Si cu propunerea pt vopsirea etrierilor nu ati mai dat nici un semn! Nimic? :beerchug:

post-16114-1220192483_thumb.jpg

post-16114-1220192490_thumb.jpg

post-16114-1220192516_thumb.jpg

post-16114-1220192524_thumb.jpg

post-16114-1220192541_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!