Jump to content

Noua Mea "jucarie"

AudiPerformance

Postare recomandată

AudiPerformance

e mai greu de inteles pe forum. Discutiile tind spre polemici iar esenta se pierde pe parcurs. Nu sunt "vag" accept orice alta marca insa pentru ceea ce ma intereseaza pe mine este un compromis bun. Daca voiam cea mai buna masina din lume probabil trebuia sa fiu un Bill Gates junior :)

In materie de tuneri eu caut ce este mai bun pentru masina mea. Pretul nu intra in discutie pentru ca tot timpul calitatea costa. Nu sunt adeptul modificari in curte sau reparatii la coltul strazii.

Mie BMW nu imi place pentru ca in 4 masini am avut doar experiente neplacute (poate fi si ghinionul aici) dar la VW in 9 masini nimic nu m-a lasat cu gust amar. Ca performante BMW a stat tot timpul mai bine datorita profilului marcii insa pe mine m-a interesat tot timpul raportul calitate/pret unde BMW sta putin mai prost ca VW desi trendul actual este bazat pe consum si nu pe calitate dar asta este alta poveste. Da un BMW din 90 este mai bun calitativ decat un VW din 90 si mai slab decat un Mercedes din 90 dar din pacate noi suntem in 2008 unde cam toate sunt o apa si un pamant.

Este de neconceput pentru mine ca la o masina de 40-50mii euro sa ai "soricei" sau "greieri" cand la o masina din 90-95 nu ii ai dupa rulaje considerabile. Si acum regret ca am vandut bijuteria de Golf 1 pe care am avut-o. Dar asta este acum, totul progreseaza si desi noi speram ca tindem spre mai bine in domeniul auto nu poti (exceptand tehnologiile revolutionare) sa mai speri ca vei mai gasi masini ca acum 10-15 ani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!