Jump to content

Cum se regleaza stropitorile?

Vially
 Share

Postare recomandată

De cateva zile a mea de pe dreapta abia scuipa cativa stropi. Cred ca e infundata. M-am uitat la orificiu si mi se pare ca e o fanta foarte ingusta prin care iese apa. Stiti cumva daca exista vreo metoda de desfundare ?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eventual daca dispui de aer comprimat si un pistol... sufli bine bine si poate reusesti sa desfunzi pe acolo.

Link către comentariu

Dar sufla in sensul invers de circulare a apei.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va multumesc pentru sfaturi, dar si-a dat drumul singura.

Si cred ca acea mizerie care se intepenise a raschetat si orificiul duzei. Acum are un debit ...

Link către comentariu

• 1 year later...

Si la mine cand spal parbrizul imi stropeste si plafonul si gamurile laterale si luneta deci cred ca is puse oarecum si prea sus si prea spre exterior duzele. Ce sa fac cum se le aranjez? La reprezentanta gasesc capac de plastic la stergatoru din spate?capacu ala rotund.

Link către comentariu

La reprezentanta gasesti capacul si costa 15- 20 lei cred...acum doi ani am cumparat si eu. :)

Link către comentariu

Azi foarte neatent cand am spalat luneta la benzinarie, am rupt duza spalatorului. Gasesc oare separat acea duza fara sa fiu nevoit sa cumpar intreg stopul de pe hayon?

Link către comentariu

Mersi Alinrac. In legatura cu reglatul stiti ceva?

Link către comentariu

Pana la urma duzele din fata se pot regla? Am citit aici ca doar cel spate se regleaza cu acul, dar astea fata?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut

Vin si eu cu ceva din experienta mea, poate prinde bine cuiva.

La masina din semnatura de cateva zile ambele duze imprastiau doua jeturi neuniforme pe parbriz.Duza din dreapta un jet ajungea la 10 cm si al doilea jet abia iesea. La duza din stanga jeturile erau putin mai lungi. Am apasat si eu pe plasticul pe care sunt montate duzele (cum am citit pe forum)dar nicio schimbare majora. M-am uitat mai bine la duze si am constatat ceva.In mijlocul duzelor mai este o piesa de plastic creptunghiulara. Am vazut ca la una era mai iesita in afara ca cealalta. Am pus degetul pe acea piesa si am impins-o pana la capat. La fel am facut si cu cealalta. Rezultatul? Acum am o ploaie fina si uniforma pe tot parbrizul. Incercati si spuneti-mi daca am avut dreptate.

Cu deosebit respect.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!