Jump to content

Golf 4motion - Kta

KTA87

Postare recomandată

Multumesc pentru aprecieri.

Masina se simte excelent cu noile jante/anvelope. Este alta viata. La mine a fost trecerea de la 16"la 18", si a fost destul de dura... 17" mi se pare excent!

Farurile sunt firma DEPO si au costat aprox 160Euro (transport inclus). Momentan nu sunt reglate: unul bate sus, altul jos. Trebuie sa le reglez la un service. Voi reveni cu detalii. Oricum, sunt echipate cu Philips blue vision pe faza de drum...par a fi xenoane.

Nu stiu daca ii voi face badboy dar ideea cu stema neagra este buna.. sa vad acum ce modalitati am...

In curand voi vopsi si bandourile . Pana una, alta, pun cateva poza...

post-28590-1234475552_thumb.jpg

post-28590-1234475574_thumb.jpg

post-28590-1234475580_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KTA87

53

• TIBI_84

9

• Sergiu.B.

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma intreb daca gasesc o stema de vanzare deja vopsita negru.. N-as vrea sa stric stema originala!

Sau, poate, daca sunt bani fac bad boy look-ul si-am scapat :-P

Modificat de KTA87
Link către comentariu

de ce nu incerci sa pui folie pe stema?

eu zic ca merita incercat cu folie apoi vopsea, stiu un amic care a pus folie si da foarte bine, plus de asta iesi si mai ieftin :offtopic:

Link către comentariu

Bafta multa si asteptam poze :icon_thumright: Eu pun pariu ca o sa arate mult mai bine :D

Link către comentariu

cu jantele de FR arata mult mai bine,mai ales ca sunt destul de rare.

farurile se vad super

zilele trecute am aruncat o emblema vw-fata,o aveam ramasa de la un incident...daca stiam...

vezi la dezmembrari,acum 2zile aveau 3 golfuri

Link către comentariu

Misto masina! arata bine cu jantele astea...bine ca ai scapat de cele pe 18" ca aratau...nercorespunzator :icon_thumright: Bafta in continuare!

Link către comentariu

Multumesc ptr aprecieri!

Tibi, n-a fost sa fie :(

Poze cu stema neagra + farurile angel eyes + jantele FR 17"

Astept pareri.

post-28590-1235484297_thumb.jpg

post-28590-1235484326_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte foarte frumos (alta masina). Mie imi placeau foarte mult si cele de audi dar trebuia facut un efort cu o suspensie macar STR de la KONI care o lasa doar 30mm. Oricum este o masina frumoasa dar ti-as recomanda sa scoti becurile albastre de pe faza lunga (nu mi se pare ca isi au rostul si strica si designul farului); tot la sfaturi iti recomand sa pui stergatoare pereche :scratch:. Sa ai grija de jante :(

Link către comentariu

Mie nu-mi place cu stema neagra ca nu mai iese "W" in evidenta, parerea mea ori tot tip cromata ori grila fara stema (o elimini complet), parca da mai bine decat asa.

Link către comentariu

Au fost mai multe motive ptr care am renuntat la jantele de 18". Erau destul de grele ptr puterea motorului meu, imi luau din demaraj si din confort. Ptr multi a fost o surpriza faptul ca am renuntat la rotile alea imense :) dar e mult mai bine ptr masina cu jante de 17"

Suspensia sport ramane in orice caz pe lista, numai sa o gasesc si sa am banii necesari.

Referitor la becurile albastre din far: bat foarte alb si se vad excelent noaptea. Pe acest motiv cred ca le voi pastra. Nu ma deranjeaza ca am oglinda albastra pe timp de zi.

Stergatoarele intr-adevar nu sunt pereche. O sa achizitiopnez ceva performant la un moment dat.

Urmeaza in primavara sa pun si folie pe geamuri, nu foarte inchisa, doar o tenta... Foliile de pe stalpi sunt puse de proba. O sa pun ceva lucios, ca si plafonul :P

Inca mai pastrez grila originala ptr ca nu-mi place cum arata decupatura din capota in lipsa stemei. Daca ar fi sa fac bad boy ar fi altceva.

Multa bafta tuturor.

Link către comentariu

Grila asta o s-o pun in momentul in care voi avea badboy look (daca ii voi face), pana atunci nu prea se potriveste, iar ideea de completat capota cu o bucata de palstic nu prea-mi place.. :|

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca ori cu grila cromata, asa cum era, ori deloc. Parca nu da bine cu negru acolo... Parerea mea. O alta sugestie ar fi sa vopsesti bandourile la culoarea caroseriei la fel si prelungirea spoilerului fata. Si...bineinteles ca as merge si pe o bara de fata gen R32 :( Si idei as mai avea.... :P

Oricum, keep up the good work. :D Esti pe drumul cel bun.

Link către comentariu

Eu cred ca arata mult mai bine acum, cu grila neagra. Am facut si o simulare: cum era si cum este acum! O sa ma gandesc cu stema. Pot orancand sa revin la cea cromata;) Voi ce parere aveti?

Intentionez sa vopsesc bandourile dar daca intre timp fac rost de mai multi bani, e posibil sa-i pun bara de R32 pe fata ptr inceput :icon_redface:

post-28590-1235512835_thumb.jpg

Link către comentariu

eu sunt pentru grila si sigla neagra

Modificat de RazvyRULZ
Link către comentariu

Cum am zis mai sus, mie nu-mi place pe negru, pare de plastic, deci ieftin. Dar gusturile nu se discuta, pastrezi pe care iti place.

Link către comentariu

Momentan o sa las stema neagra.As mai avea ca variante: carbon sau albastru.In caz ca nu-mi place, pot reveni oricand la crom-ul original! :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!