Jump to content

Golf 4motion - Kta

KTA87

Postare recomandată

Se pare ca pana la urma o sa-i fac chip tuning anul asta :) . Maine seara, inainte de weekend, astept IT`istul. Cresterea de putere ar fi cam pana la 115-120CP.

Impresii, imediat dupa operatie! :)

Link către comentariu
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KTA87

53

• TIBI_84

9

• Sergiu.B.

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Haide man ca a venit weekend-ul de mult :P

Arata super bine jantele alea pe masina.Poti sa faci o adunare si sa vezi ce iti da: cauciucuri 225 + 4 motion + remapare = ...

Ms si pt aprecierile legate de masina mea.Intr-adevar,cuplul ala e ceva de vis dar,mai ales ca vine iarna,mi-as fi dorit si eu un 4 motion.

Asteptam pareri legate de modificarile suferite de motor :)

Link către comentariu

Gata, am facut remaparea... :D Pachetul de ~127CP(cel putin asa a spus IT-istul)

E alta masina...zburda printre masini! Acum 10 min am venit de la Bucuresti si am ramas placut impresionat. De la 4000rpm devine f agresiva.In aproximativ 150km a avut un consum de 6.3l/100km. Jantele imi taie mult din elan, la fel si 4Motion dar ma multumesc cu ce poate masina.

Si ca sa fac un calcul :D Jante 18"+4Motion+ESPoff+127HP+curbe=SENZATIE

@Fitty-Hai sa facem schimb de masini! :P

Un mic update la masina: grila fata neagra!

post-28590-1226776124_thumb.jpg

Link către comentariu

As incepe prin a spune ca jantele ii stau fff bine :) Sunt curios cum te descurci cu ele la gropi linii tramvavai... eu personal ma opresc la 17". Legat de grila te-as sfatui daca este si pe gustul tau sa incerci grila neagra dar fara emblema; atunci cred ca vei obtine ceva mai multa agresivitate daca cumva asta ai vrut sa obtii SAU daca tot tii asa mult la emblema vopseste-o tot in negru. Personal astept sa ne tii la curent cum se comporta masina cu cip pentru ca ma tenteaza si pe mine dar am o oarecare retinere legata de fiabilitate :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

N-am fost la nici o intalnire de genul asta... Nu stiu ce as putea face acolo. Mai ales ca nu cunosc pe nimeni :lol:

la fel am zis si eu acum 2ani in urma.vin-o si o sa vezi ,plus ca baietii sunt super de treaba.joi la 19-30

iar duminica la 12,ne vedem la sala sporturilor

ai de la mine un sticker ''vwforum'',numai ca trebuie sa apari ca sa-l iei :rolleyes:

Link către comentariu

127CP? :icon_cool: Cred ca a cam "rotunjit" cifra domnul "IT-ist" :)

P.S. Si eu sunt curios cu ce-ai vrut sa zici ca "trage de la 4000rpm in sus"? La turatia aia si puterea si cuplul merg la vale.

Link către comentariu

:icon_thumright: Scuzati, din greseala am tastat "4".Nu obisnuiesc sa merg cu masina atat de turata. Eu am vrut sa spun 3000rpm. Dar, azi, am testat-o din nou. Nu stiu cu softul original cum era, dar acum am putut intra pe "rosu", adica la 5000rpm, dupa care am schimbat cu treapta 5. Viteza a fost de ~150km/h.

Consumul a ramas aproape acelasi. In weekend am facut ~320km si consumul a fost de 6.5l/100km, in conditiile in care n-am mers prea lejer.(30%urban / 70%extra urban) Consumul mediu dinainte de resoftare era de ~6.7l/100km.

Sunt extrem de multumit de masina acum. Trebuie, si sunt foarte atent cu ambreiajul si turbina pentru ca masina se indreapta in graba spre 150.000km.Asta oricum este abia inceputul, peste cateva luni voi vedea cum evolueaza lucrurile. Am avut o mica intrecere cu un Golf5 TDI de 105Cp. L-am facut fara drept de apel!

@Circoloco-Multumesc pentru aprecieri. Jantele vor ramne pe pozitie. Abia m-am obisnuit cu ele.Daca le-as schimba s-ar schimba look-ul aparte pe care il indragesc acum. Am foarte mare grija de masina, mai ales la gropi (am o obsesie) si linii de tramvai.Le tratez cu foarte mare atentie si cu foarte mica viteza :D Oricum, daca ai de 17" bucura-te de ele, sunt excelente! 18" mi se par exagerate chiar si mie. Grila momentan imi place asa, cu toate ca ar fi mai interesanta cu stema neagra. Voi vedea... Cat despre chip tuning, e cam devreme sa dau eu sfaturi. Doar atat pot sa-ti zic: Masina a renascut si nu sesizez nici un dezavantaj, dimpotriva:)

@TIBI_84-Oke man, nu prea am timp dar joi incerc sa vin si eu la intalnire. O sa stau vreo 3 minute sa astept. Daca-mi vezi masina, vino si vb. Poate ma rezolvi si cu un sticker. Daca ai ptr suport numar ar fi super.:D

@Ice_2k - Plus sau minus:) Eu cred k minus dar asta mai putin conteaza...Doar pe dyno pot stii exact cati CP are dar nu m-ar incalzi cu nimic.Important e sa simt puterea :P / Era vb de 3000rpm.Am tastat gresit.

Multa bafta tuturor!

Modificat de KTA87
Link către comentariu

sticker am,suport pt nr n-am nici pt mine.

sticker iti ofer cu mare placere daca ajungi joi la 19-30

p.s. chiar as vrea sa-ti admir golfuletul,mai ales ca e 4motion

Link către comentariu
sticker am,suport pt nr n-am nici pt mine.

sticker iti ofer cu mare placere daca ajungi joi la 19-30

p.s. chiar as vrea sa-ti admir golfuletul,mai ales ca e 4motion

Cool:) Eu vreau sa lipesc pe suportul de numar scrisul, daca ma intelegi. Dar e super si sticker-ul de luneta.

Oke, sper sa ajung joi, la 19.30. Ce masina o sa ai? Leon-ul din semnatura?

Link către comentariu

Frumoasa masinutza.Imi plac foarte mult jantele, mai ales cum se aseaza pe masina.Ador modelul asta.Din punctul meu de vedere e un model care vine bine pe orice masina din grupul VAG.Sa o stapanesti sanatos in continuare si bafta multa la modificari.

Link către comentariu

@bullibutton - Merci. Si mie imi plac enorm jantele in ciuda faptului ca dauneaza comfortului din masina si al performantelor (demaraj, consum)

@unleashed - Stiu ca arata ciudatel masina atat de ridicata dar cel putin anul asta nu-mi pot permite moftul acesta din cel putin doua motive: 1-finantele deja epuizate; 2-Nu vrea sa dau cu burta de pamant. Este un fenomen pe care nu l-as putea "inghiti".Daca ar fi sa merg cu ea doar pe autostrada, m-ar incanta ideea dar asa...

Poate reusesc totusi cat de curand sa pun folie pe luneta si geamurile spate.

Link către comentariu

vad f des masina parcata in zona liceului cuza,in apropierea sensului giratoriu

daca ajungi diseara la sala,in parcare iti pot da stickerul promis

numai bine

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Pai in zona aia lucrez! Nu o iau mereu fiindca ajung mai repede pe jos.:))

Cu masina 12-16minute

Pe jos 9-12minute

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina si combina utilul 4x4 cu un consum mic, si un motor fiabil ! chiar e o masina rara..si facuta cu gust. bravo!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Multumesc Bogdan. Chiar consuma putin. Se pare ca i-a prins foarte bine resoftare. Momentan am 5.3l/100km si tinde sa scada cu toate ca merg destul de mult in oras :D

In primavara se anunta schimbari la masina:

-bandouri vopsite sau eliminate

-angel eyes - le am deja :(

-jante (poate alt model)

-folie pe geamurile spate + luneta

Pentru ca nu am mai postat de mult.... :))

Video

post-28590-1233776377_thumb.jpg

post-28590-1233776414_thumb.jpg

post-28590-1233776438_thumb.jpg

Link către comentariu

Cum se mentine autocolantul de pe plafon pe vremea asta rece-cald? Se umfla sau apar bule? Cat te-a costat aprox., daca mai stii ca ma tot gandesc la ceva de genu si pentru plafonul meu :D

Link către comentariu

Plafonul se mentine destul de bine, nu am observat nimic ciudat la el... Este special conceput si ptr umiditate. Costa ~150RON la firma, dar eu l-am pus gratuit.Ma gandesc cum ar fi sa-i pun si pe capota... :))

Link către comentariu

Eu nu sunt pentru capota dar ti-as recomanda autocolant pe stalpii usilor...mai ales cu folii pe laterale vor fi un mare + pentru aspect!

Ps: Scuze n-am fost destul de atent la ultimele poze dar sa vina si folia ... si cu plafonu o sa fie :wub: Succes in continuare si in alegerea jantelor !

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata f. bine ! dar cred ca i-ar sta si mai bine cu stema vopsita negru ;) sau schimb-o cu una army ;)

Link către comentariu

Vad ca ai schimbat si jantele. Farurile arata super, dar referitor la luminozitate cum sunt fata de stock? Cum se simte masina cu noile jante?

Ca un sfat fa-i bad boy look ca se preteaza cel mai bine pe MK4, sau daca nu vopseste-i emblema de pe grila fata neagra ca sa fie in ton cu farurile ca si asa nu mai ai altceva cromat pe masina. A si sa nu uit vopseste-i si bandourile, manerele de la usi si bandourile de pe bari in culoarea masinii ca schimba total aspectul.

;) Safe

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!