Jump to content

Golf 4motion - Kta

KTA87

Postare recomandată

Frumos golfuletu :icon_cool: Sa ai grija de el si sa te poarte sanatos !

Folia de pe autoaccesorii vine direct decupata pentru masina sau trebuie tu s-o decupezi ?:icon_cool:

Merci. O sa am grija de el! ;)

:) Folia trebuie decupata... Vine la rola.60x48 parca.

Link către comentariu
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KTA87

53

• TIBI_84

9

• Sergiu.B.

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

cf mah....nici aici nu scap de tine!! ;)

glumeam....hai sa-ti traiasca masina si la cat mai multi km fara probleme....

P.S: tot nu mi-ai spus cum m-ai gasit (stii u faza cu pozele langa a mea)

Link către comentariu
cf mah....nici aici nu scap de tine!! :)

glumeam....hai sa-ti traiasca masina si la cat mai multi km fara probleme....

P.S: tot nu mi-ai spus cum m-ai gasit (stii u faza cu pozele langa a mea)

Merci la fel!

Cat despre poze... Am un prieten care sta in Dristor. Am oprit la BLUE Market sa iau niste beri si-am vazut "bestia" :Driver: Arata super!

Link către comentariu

Maine, inainte sa plec in concediu, ii voi pune numerele definitive :)

post-28590-1217191377_thumb.jpg

post-28590-1217191392_thumb.jpg

post-28590-1217191412_thumb.jpg

post-28590-1217191422_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat nimic.

Aveam in plan mai multe, dar, din cauza timpului si a banilor am reusit doar cateva sa realizez. Din pacate, nici pana in momentul de fata nu am reusit sa remapez masina.Nu am mai fost cu ea la polish...

In schimb, au aparut doua elemente noi:

-plafon negru lucios

-jante S4 18"

Voi reveni cu poze cat de curand.

Bafta tuturor.

Link către comentariu

Asteptam curiosi pozele :D Numai bine :)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

S-au potrivit jantele originale de S4 pe 5x100 ? Oricum, ar fi interesant de vazut cum ii sta cu ele. Ce operatie i-ai facut plafonului, foliere sau vopsire ? Adevarul e ca Golfului ii prinde bine o astfel de cosmetizare.

Nu vad de ce te-ai hazardat sa lipesti conturul cromat si pe ceasurile de temperatura/nivel combustibil. Forma ciudata da putin impresia de "incarcat", era suficienta pe vitezometru si turometru.

Si eu am ramas tot cu un radiocass Beta, desi am mai adaugat un rand de difuzoare. Tu ai ceva planuri din punctul asta de vedere, o merita un upgrade la Gamma ?

Link către comentariu

Jantele sunt model S/RS4 , autentice. Au fost pe un TT si au prindere 5x100 ;)

Plafonul a fost colatat. Cat despre ornamentele de bord...Intr-adevar, daca as putea, as scoate chenarul de CB si cel de combustibil/temperatura.

La muzica nu am umblat deloc momentan. Nu stiu ce posibilitati am, tinand cont ca am doar un radiocass BETA.

In contiunuare, va prezint jantele.Au cauciucuri 225/40/R18

post-28590-1223229359_thumb.jpg

post-28590-1223229583_thumb.jpg

Link către comentariu

se pare ca impartasim acelasi motor,fostul meu golf(acum e al mamei) tot agr este ;) .personal eu sunt multumit de el.

si eu am colantat cateva piese,dar m-am oprit la partile verticale pt ca nu stiam cum se desfac.

sper sa-mi dai si mie un pont.

legat de HU,ai multe variante.ti-as recomanda pioneer(5000ub) sau alpine.pe leon am pioneer si sunt super incantat de cum se aude,ai multe posibilitati de reglare a sunetului dupa cum iti place.

oricum felicitari pt masina si-ti urez cat mai multi km fara evenimente :D

Link către comentariu
se pare ca impartasim acelasi motor,fostul meu golf(acum e al mamei) tot agr este ;) .personal eu sunt multumit de el.

si eu am colantat cateva piese,dar m-am oprit la partile verticale pt ca nu stiam cum se desfac.

sper sa-mi dai si mie un pont.

legat de HU,ai multe variante.ti-as recomanda pioneer(5000ub) sau alpine.pe leon am pioneer si sunt super incantat de cum se aude,ai multe posibilitati de reglare a sunetului dupa cum iti place.

oricum felicitari pt masina si-ti urez cat mai multi km fara evenimente :D

Fain. App, ai facut remap la motor?

Daca te referi la colantarea pieselor de bord, aici te pot ajuta. Vrei sa colantezi piesele verticale:

1.Tai fasii din autocolant cu 2,3 mm extra stanga dreapta si sus.

2.Lipesti fasia pe consola (surplusurile raman)

3.Urmatorul pas. Iei o cartele de ROMTELECOM sau un card de credit si impingi cu grija in santurile existente in stanga si dreapta piesei verticale...

Asta e tot. Daca consideri necesar, mai arunca un ochi aici!

Eu as vrea sa pastez linia audio originala. Si chiar daca schimb ceva, vreau sa pun ceva OEM, eventula GAMMA.

Link către comentariu

nu,nu i-am facut nimic motorasului,merge ca uns.distributia ma pregatesc sa o schimb

multam mult ca ti-ai facut timp sa-mi spui cum sa colantez restul cde piese.eu ma gandeam ca trebuie sa dau jos partile alea si nu stiam cum

din poza nu mi-am dat seama daca ai si capacul de la scrumiera foliat.se duce folia in timp de la glisare?

numai bine

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Multumes pentru aprecieri! Caut sa schimb capacele. Stie cineva de unde sa cumpar ceva cu VW?

@TIBI_84 - Ai reusit sa pui folia si pe piesele verticale? Eu, da, am colatat si usita de scrumira. Mi-a iesit f bine. Nu prea s-a zgariat! Sunt nefumator! :huh:

Link către comentariu
Poate nu e nevoie sa schimbi capacele ci doar sa gasesti stickere cu logo VW.

Da, sau asa. Unde gasesc stickere cu VW logo?

Link către comentariu

''banuti'' cu vw gasesti cu nemiluita in vitan.

btw acum am vazut din ce localitate esti :) .poate poti sa dai o fuga la sala sporturilor joi la ora19:30 sau duminica la 12.noi acolo ne adunam

sau urmareste topicul asta

Link către comentariu
''banuti'' cu vw gasesti cu nemiluita in vitan.

btw acum am vazut din ce localitate esti :) .poate poti sa dai o fuga la sala sporturilor joi la ora19:30 sau duminica la 12.noi acolo ne adunam

sau urmareste topicul asta

N-am fost la nici o intalnire de genul asta... Nu stiu ce as putea face acolo. Mai ales ca nu cunosc pe nimeni :ceuameni:

Link către comentariu

Felicitari ptr masina si sper sa te bucuri de ea cat mai mult timp fara evenimete :D Si pretul e f bun :D , iar masina arata excelent ;)

Link către comentariu
vopseste bandourile in culoarea caroseriei :(

Mi se pare prea costisitoare operatiunea... Cel putin ptr moment le voi lasa asa. Urmeaza sa fac geamurile negre!

Link către comentariu

:) Nu stiu cum ar arata pe masina ta. Nu am vazut decat jante de A8 pe noul Passat. Dadeau binisor.

Pentru Passat B6, cele mai frumoase jante sunt, dupa parerea mea. cele de la coupe!

post-28590-1224779695_thumb.jpg

post-28590-1224779727_thumb.jpg

post-28590-1224779756_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!