Jump to content

Golfuletul Meu Iubit

ynq_xp

Postare recomandată

salutare.sunt mandrul posesor al unui golf 4 1.4 16 valve,80 cp.masina este modelul edition,am cumparato anul trecut din germania la 86k km cu dotari de serie:a/c,4 geamuri el,oglinzi el incalzite heliomate,scaune reglabile pe inaltime.

modificari aduse:evacuare sport,filtru sport,xenon,folie omologata rar,plafon negru,manere cromate,jante pe 18",cotiera fata,inele cromate ceasuri de bord,ornamente de bord imitatie aluminiu,volan de highline imbracat in piele,mp3 alpine,boxe usi hertz,subwoofer power bass+amplificare kicker.

urmeaza o plafoniera w8,chenare cromate de usi de interior,un chip tuning,eventual faruri cu angel eyes(inca nu m-am hotarat)si neaparat un bad boy look.poze o sa postez sapt viitoare,momentan nu stau bine cu tp,dar o sa postez niste poze mai vechi in care aveam jante pe 16"

post-24102-1215898731_thumb.jpg

post-24102-1215898747_thumb.jpg

post-24102-1215898758_thumb.jpg

post-24102-1215898910_thumb.jpg

Modificat de ynq_xp
Link către comentariu

Arata bine masina, sper sa reusesti sa o pastrezi in starea asta cat mai mult timp. Sa o alergi cu placere ! :)

Cum se descurca boxele Hertz in din usi fara Subwoofer? Vreau de mult timp sa imi pun si eu tot Hertz in usile fata insa mi-e teama ca o sa am nevoie si de ceva antifonare in usi pt ca acum vibreaza mai mult fata de usa decat boxele stock.

PS Foarte tare Sub-ul, chiar daca folosesti bancheta spate ca portbagaj.

Bafta!

Link către comentariu

mersi mult.usile vibreaza mult mai tare decat vibrau cu boxele stock.in principiu ar fi nevoie de ceva antifonare,dar eu avand sub folosesc hy pass filter-ul si nu vibreaza aproape deloc.boxele se aud excelent,este un sunet care poti spune ca iti "mangaie urechile". :) sfatul meu este sa iti iei hertz pt ca au un raport pret/calitate excelent si niste performante uimitoare.numai bine

Link către comentariu

azi am fost la tara...si amfacut cateva poze cu golfuletzul :D acum are triple smoked si un set de pedale de inox..urmeaza sapt viitoare sa fac si bucatile de chenar dintre geamuri tot negre,asa sa dea senzatia de continuitate.

alte poze:)

post-24102-1215964431_thumb.jpg

post-24102-1215964448_thumb.jpg

post-24102-1215964570_thumb.jpg

post-24102-1215964584_thumb.jpg

Link către comentariu

si alte poze:)

si cu interioru...si astept pareri si idei de tunat..numai bine :D

post-24102-1215965046_thumb.jpg

post-24102-1215965081_thumb.jpg

post-24102-1215965103_thumb.jpg

post-24102-1215965390_thumb.jpg

post-24102-1215965407_thumb.jpg

post-24102-1215965420_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari !

S-o stapanesti sanatos si fara probleme.

Vopseste bandourile in culoarea caroseriei, scapa de pedalele alea si pune unele de audi TT sau R32. De asemenea renunta la ambipur-urile acelea, daca se varsa iti vor distruge bordul. Parerea mea.

Modificat de WNS
Link către comentariu

multumesc!bandourile o sa le vopsesc cand voi pune bad boy look-ul si referitor la pedale de r32 o sa pun sigur,dar unde am vazut eu costau 120euro si parerea mea este ca e un pret exagerat.cand voi gasi la un pret acceptabil voi cumpara cu siguranta.

Link către comentariu

sunt super marfa cele de tt.chiar o sa merg la serpico sa imi comand.la intalnirile vw forum cu cea mai mare placere vreau sa particip,dar cand si unde este urmatoarea intalnire? :D

Link către comentariu

Fain ! Imi place plafonul, de cat timp l-ai colantat ? Confirm cele spuse de tine in legatura cu Hertz. Eu am standard pe usile din fata si am montat Hertz dieci 60W pe spate > sunt net superioare celor de fabrica (dar chiar si acelea isi fac treaba pe antifonare de calitate). Ar merge teribil de bine stopurile cu fundal negru si tehnologie LED, astea dau un aspect invechit masinii. Se vad superb instalatiile xenon in ultimele seturi de poze.

Cum adera pe umezeala anvelopele tale, Nankang ?

Link către comentariu

plafonul l-am colantat in ianuarie,deci a facut iarna fara probleme.stopuri cu led as vrea,de altfel as vrea si faruri cu angel eyes dar vreau ceva de calitate,nu turcismele care se gasesc pe toate drumurile.anvelopele se comporta excelent pe ploaie

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Imi place masina! ;) Sa te poarte sanatos!

Mai pune te rog poze detaliate cu plafonul. Cred ca o sa te copiez! :pale: Arata foarte bine!

Spune-mi te rog, becurile sunt xenon sau "xenon like"? De unde le-ai luat si cat te-au costat?

Bafta in continuare la modificari :tomato:

Link către comentariu

Un sfat: Pune-ti autocolant pe "stalpii centrali". Este o operatiune foarte simpla si de efect. S-ar vedea f bine in contrast cu vopseaua masinii. Am incercat eu o idee! :tomato: (vezi poza)

post-28590-1218109890_thumb.jpg

post-28590-1218109983_thumb.jpg

Modificat de KTA87
Link către comentariu

Arata bine. :D

(vezi ca ti-am pus eu un "o" in titlu, cam era nevoie ;) )

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

multzam pt "o". :) din cauza lui nu mai gaseam topicul :icon_cry: mersi si pt sugestia cu stalpii.tocmai am realizat-o sapt trecuta.spor la tuning tuturor!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sunt tare curios cum pleaca de pe loc cu "roatele alea mari"

Nice! :D

Link către comentariu
Sunt tare curios cum pleaca de pe loc cu "roatele alea mari"

Nice! :D

Am si eu tot de 18", si pleaca de pe loc! :)

Link către comentariu

misto masina. Ai modificat-o frumos pana acum. simplu si cu gust. spor in continuare. numa bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!