Jump to content

Passat Model 2009

clau_75

Postare recomandată

Multam de notificarea cu topicul respectiv, se pare ca n-am inventat noi apa calda! :rolleyes:

Asteptam cit mai multe poze de la @Clau_75 sa vedem ce si cum, desi eu mai am doar o saptamina de asteptare pina sa ma bucur de ea! :lol:

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• clau_75

18

• MihaiMihai

3

• rifflections

3

• Circoloco

2

foarte frumoasa combinatia de lumini din bord; albastru dinainte mi se parea putin obositor la un drum lung, insa varianta adoptata acum e foarte eleganta, iar albul e foarte curat... placuta de asemenea si lumina ambientala - da mult efect consolei centrale :icon_cool:

multi km fara probleme !

Link către comentariu

Ma simt dator sa vin cu o rectificare pentru toti cei care au vazut acele poze din interior unde afisajul pe ecranul RCD era alb. Culoarea adevarata e tot albastru dar din cauza unei supraexpuneri a imaginii, lumina ecranului a devenit aproape alba. Exista si poze postate mai inainte unde se vede mai din departare ca lumina de background e tot albastra. Mii de scuze daca am indus pe cineva in eroare cu acele imagini. Le-am pus mai mult pentru a se observa dispunerea diferita a butoanelor

Link către comentariu
  • 1 month later...

Faina masina, sa o stapanesti sanatos... inca un "Black Edition" printre membri :P ... legat de RCD-ul tau... ala e 310 si e mult mai bun fatza de RCD30... care il am eu pe masina si care incepe sa ma sece...

ma rog, nu am acordat atentie cand am cumparat masina sistemului audio, am vazut ca merge si m-am bigudit prim meniu scurt sa nu cumva sa aiba erori, dupa mi-am canalizat atentia pe exterior si pe alte :P ( fiind masina luata in sistem SH )... oricum sa vad unde gasesc un RCD310 prin comertz sa mi`l schimb pe asta :lol:)

si uite asha am dat-o in offtopic :)... revenind, inca odata felicitari pt achizitie si la cati mai multi kM fara incidente & :unsure: safe

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, in primul rand ! felicitari pt achizitie, superb noul RCD 310 ! la cat mai multi km fara evenimente si sa te bucuri de masina !

Link către comentariu
  • 1 year later...

Foate fain echipata masina . Probabil ca la fel as fi optat si eu :coolpics: . Nu am vazut nici prin poze ... nici prin ce ai scris , daca ai scaune de piele sau nu? Modelul de scaune cu piele/alcantara de passat B6 sunt senzationale. :)

Arata mult mai bine bordul cu display-ul mare de la cd ;)

Super !

Link către comentariu

@Evolution - Nu am prea postat detalii despre optiunile cumparate. Am plecat de la Comfort Line de baza si am pus doar chestii de bun simt: AutoHold, incalzire in scaune, scaun fata rabatabil complet, jante aliaj, roata de rez. aliaj, proiectoare (nu le folosesc decat pe ceata :coolpics: ), 8 boxe ca din fabrica vin doar 4 pe fatza, mufa aux-in. In rest e stock. Dupa ce iese din garantie ma bag putin pe stopurile spate sa le aduc la viata pe cele de pe portbagaj, ceva folie dar doar putin fumurie cat sa fie si fata-spate la fel de opace si in limita legii. Regret culoarea care nu mi-a iesit cum vroiam eu, si mai regret ca nu am comandat scaun de copil integrat in bancheta din spate. Merita toti banii.

A, am uitat de halogenele Philips Extreme Vision care aduc ceva mai multa lumina decat lumanarile cu care a venit din fabrica. Deocamdata nu ma tenteaza xenon.

Modificat de clau_75
Link către comentariu
  • 1 month later...

o modificare:

img6300r.th.jpgimg6299r.th.jpg

... si o intrebare: is it street legal?

Are cineva un link sau ceva pasaj de lege unde sa se vada clar ce intelege militia prin "sistem de iluminare omologat conform reglementarilor in vigoare"? Am cautat pana m-am secat si tot nu am gasit daca e regulamentar sa ai pozitii portocalii. BMW are by default, ma gandesc ca nu incalca ei reglementarile UE sau nationale. Anybody?

Link către comentariu

Misto negroteiul! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Arata super cu modificarea facuta, si nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Asa e si la masinile americane. Daca ar fi ilegale, cred ca ar trebui sa interzica toate masinile din US care au pozitii asa in standard + ca mai sunt membrii ai forumului care au modificarea asta, si nu cred ca au patit ceva. :( Eu zic sa stai fara griji!

Drive safe!

Modificat de micnea
Link către comentariu

intr-un sfarsit am gasit reglementarea europeana care spune ce si cum e cu culorile astea. Din pacate nu pot folosi "complet legal" chestia asta deoarece luminile de pozitie trebuie sa fie de culoare alb sau galben selectiv (din cate am inteles eu, e un fel de galben spalacit). Culoarea pusa de mine e denumita "galben auto" si e folosita la lampile de semnalizare a directiei de mers. Se pare ca poti avea pozitii de culoarea asta doar daca sunt integrate in lampile de semnalizare a directiei, ceea ce la Passat nu e cazul. La Golf 5 si Jetta parca sunt in continuarea semnalizarilor si ar merge... Damn it. Aratau chiar fain.

Link către comentariu

salut

am vazut ca ai zis mai sus ca ai pus functia autohold pe ea, sau cel putin asa se intelege..cum ai reusit asta?

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

paul, am AutoHold din fabrica. Am ales optiunea cand am configurat masina. Se poate monta si aftermarket daca se cumpara piesele separat, cred ca avem colegi care au montat ulterior. Trebuie butonul de langa schimbator, cablajul aferent si schimbat calculatorul de frana (sau ABS??) daca nu e compatibil cu autohold. Totusi optiunea costa 45 Eur si piesele cumparate ulterior duc spre 150.

Link către comentariu

damn, o sa dau jos pozitiile portocalii. Se pare ca merg "only in america"

Link către comentariu

La cati loganisti cu xenon pe oglinda sunt si nu se ia nimeni de ei, mai bine le-ai pastra pentru ca arata f. bine si nu vad sa deranjeze cu ceva

Link către comentariu
(...) Damn it. Aratau chiar fain.
damn, o sa dau jos pozitiile portocalii. Se pare ca merg "only in america"

N-o sa vezi tu vreun tablagiu ca se leaga de faptul ca ai pozitii galbene...

Poate daca umbli cu proiectoarele cu xenon de 65000k (adica verzi), atunci sa te i-a la rost...

Asa ca stai relax si lasale acolo ca arata fain :)

Sau daca chiar vrei sa adopti stilul USA, activeaza functia "semnalizarile fata la 35-40% din intesitate" si tot aia obtii :cool:

:) safe

P.S.: O sa fac maine o poza sa vezi la ce ma refer :rolleyes:

Link către comentariu

Riddler, ai dreptate, dar mai ies din tara cu masina si nu ma incanta faptul ca o sa ma opreasca un politai austriac sa imi recite poezia cu reglementarile europene in materie. Oricum, becurile le am, montatul dureaza 5 minute + juliturile aferente la incheietura mainii drepte.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am mai scris asta si in topicul Social > am dotat Passatul cu un scaun Recaro pentru copii si mi se parea interesant ce au putut sa faca astia din el, asa ca pun si aici niste poze:

post-25693-1267200525_thumb.jpgpost-25693-1267200538_thumb.jpgpost-25693-1267200543_thumb.jpgpost-25693-1267200549_thumb.jpg

Tapiserie neagra la fix cu cea a masinii, inclusiv textura materialului. Sistem Isofix cu adaptoare inscriptionate VW-Audi, tetiera gonflabila si pompa de aer pentru reglaj, difuzoare incorporate in tetiere si mufa pentru conectare la o sursa audio. Ce sa mai... nu-l mai pot da jos pe junior din el...

Link către comentariu
  • 5 months later...

Din ciclul "o poza pe an", vin cu poza masinii la implinirea varstei de 2 ani

post-25693-1282762002_thumb.jpg

Mie personal mi se pare ca arata mai interesant / mishteaux / etc fara hectarele alea de crom de pe grila radiatorului. Ma tot gandesc daca sa las bandoul cromat de pe grila inferioara sau nu... pareri?

Link către comentariu

Ori o inegresti toata, ori o lasi toata cromata :P. Eu zic ca nu i-ar sta rau daca o faci neagra dar iti recomand sa folosesti autocolant ca la o eventuala vanzare sa revina la starea originala fara probleme :P

Link către comentariu

colanteaza si partea de jos,e mai de efect pt un look mai...deosebit spre sportiv.prea alearga toata lumea dupa masti cromate,de parca ar fi toti pimp-si.

fi tu altfel,iesi din gloata.

brgds

Link către comentariu

Mult mai bine fara crom ... am vazut si a3`uri cu modificarea asta si da foarte bine :)

Link către comentariu

Eu o sa fiu sincer..fara crom parca i-ai spart nasul :icon_thumright: Mie imi place mult grila de HighLine,imi place cormul in general. E o chestie de gust,daca tie iti place asa asta e cel mai important! Drum Bun! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!