Jump to content

Passat Model 2009

clau_75

Postare recomandată

Dupa cateva luni de asteptare a sosit, in sfarsit.

Noul Passat B6 model 2009. Prima mea masina cu motor Diesel. Am avut mici retineri la inceput, caci vin de pe un motor de 125 cai pe benzina care mi se parea chiar sprinten. Acum dupa 2.0 TDI Common Rail zic ca motorul pe benzina ce-l aveam e puturos si zgomotos.

Nu stiu daca e chiar noutate absoluta sau a mai fost vazut pe Passat, asa arata RCD 310-le de pe masina mea, dealerul zicea ca e ceva nou:

post-25693-1215890225_thumb.jpgpost-25693-1215890253_thumb.jpg

M-a impresionat masina. Din toate punctele de vedere. 2.0 TDI CR 140CP + DPF

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• clau_75

18

• MihaiMihai

3

• rifflections

3

• Circoloco

2

Mihai.Nechifor

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. rcd-ul este mai rar ai dreptate mai sunt putini baieti pe forum cu acest model. numai bine

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Cred ca de acum incolo o sa tot vedm RCD-uri din astea daca intra in standard...

Modificat de clau_75
Link către comentariu

Arata excelent RCD-ul. Felicitari pt masina si adauga ceva poze cu toata masinuta :)

Link către comentariu

felicitari pt masina, sa o stapanesti sanatos. vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mai multe:D

Link către comentariu

Modelul 310 e clar ceva foarte ergonomic. Mai rar asa afisaj generos. Dar niciodata nu ne familiarizam prea mult cu deignul unui VW, asa ca asteptam poze in continuare :salut:

Link către comentariu

da, e lat display-ul, intra multa informatie mai ales cand ai un cd cu mp3-uri. Nu sunt foarte familiarizat cu cel vechi asa ca nu pot face diferenta foarte bine intre ele. Fata de ce aveam inainte pe vectra, asta e de 3 ori mai mare ;)

post-25693-1216021369_thumb.jpgpost-25693-1216021393_thumb.jpg

iar bordul iluminat arata super.

post-25693-1216021415_thumb.jpg post-25693-1216021645_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu e CC, e B6 dar au aparut ceva modificari in interior se pare ca... Urmeaza sa fac ceva poze si din exterior, dar nu e nimic deosebit, inafara de jantele Milwaukee de 16", totul e "banal-comun-plictisitor", vorba reclamei :angry:

Link către comentariu

Felicitari!

Vazusem pozele cu iluminarea la CD alb-neon si ma speriasem, credeam ca e tot o noutate de 2009, dar apoi am observat ca asa a iesit din cauza aparatului. Oricum, era foarte tare sa fie un upgrade de la albastru la alb-neon!

DRIVE SAFE!

Link către comentariu

nu este noul Passat CC ? :)

ma scuzi ca nu am fost atent, a mai postat cineva, oricum e frumos. sa-l stapanesti sanatos si la mai multi km.

@ apropo de Passat CC, chiar astazi am vazut unul pe alb la Cardinal Motors in Ploiesti si ce pot spune decat ca arata bine rau, ceva nou de la VW.

Modificat de cTL
Link către comentariu

felicitari. :)

noul HU arata bine,imi place mult

pune si tu mai multe poze

numai bine

Link către comentariu

multi km fara no problema

PS mi se pare sau bordul este luminat altfel? decat cel vechi

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari, sper si eu sa nu apara probleme, sau cel putin nu din alea grele.

multi km fara no problema

PS mi se pare sau bordul este luminat altfel? decat cel vechi

Nu este luminat altfel, e din cauza aparatului, sau ma rog... a softului cu care am prelucrat poza. Am facut pozele in conditii de lumina slaba si zonele luminate au iesit mult mai stralucitoare decat in realitate. E tot albastrul original cu rosu. Si in zona consolei centrale la fel. Doar la CC am vazut ca afisajul computerului de bord e pe alb ... trebuia sa aduca ceva deosebit pentru banii care-i cer in plus pentru el.

Link către comentariu

POZE cu detaliile ce il diferentiaza, la exterior, de modelul precedent...

Link către comentariu
Nu e CC, e B6 dar au aparut ceva modificari in interior se pare ca... Urmeaza sa fac ceva poze si din exterior, dar nu e nimic deosebit, inafara de jantele Milwaukee de 16", totul e "banal-comun-plictisitor", vorba reclamei :)

Salut,

Pe un forum din UK a aparut o lista cu modificarile modelului Passat 2009 (link-ul cu documentul full pentru toate modelele este la : http://www.volkswagenfleetfirst.co.u...ar_changes.pdf)

Passat Saloon and Estate

2009 model year changes

Refer to Diagram

Week

Symbol change on interior monitoring button for anti-theft alarm

1

22 (w/c 26 May 2008)

Mirror heater dial position changed from 12 o’clock to two o’clock

4

22 (w/c 26 May 2008)

Parking sensors with reduced audio level

22 (w/c 26 May 2008)

Visual parking display with RCD 310, RCD 510 and RNS 510 in combination with optional parking sensors

8

22 (w/c 26 May 2008)

Electric sunroof button changed

2

22 (w/c 26 May 2008)

Change to non-perforated ‘Vienna’ leather standard on Highline

22 (w/c 26 May 2008)

Auto-hold personalisation function added on multi-function computer

22 (w/c 26 May 2008)

Parking sensors switch changed position to other side of gear knob

22 (w/c 26 May 2008)

Dark trim for luggage compartment

22 (w/c 26 May 2008)

New handle on boot floor mechanism

22 (w/c 26 May 2008)

Interior trim changes from chrome gloss to chrome matt

22 (w/c 26 May 2008)

Removal of optional iPod preparation

22 (w/c 26 May 2008)

Aux-in becomes standard across the Passat range

22 (w/c 26 May 2008)

CD auto-changer (only available in conjunction with navigation systems) will be orderable as a separate item

22 (w/c 26 May 2008)

RCD 310 with 8 speakers replaces RCD 300 on all trims except SEL

5

22 (w/c 26 May 2008)

RCD 510 replaces RCD 500 on all SEL trim

6

22 (w/c 26 May 2008)

Exterior badge deletion is not available on BlueMotion models

22 (w/c 26 May 2008)

New optional DAB radio available with RCD310 or RCD 510.

Price

Modificat de MihaiMihai
Link către comentariu

Mihai, asteptare usoara ca nu mai e mult...

Din ce ai gasit tu, pot sa-ti confirm urmatoarele: (link-ul tau nu merge, dar am incercat sa citesc printre simboluri)

> RCD 310 vine in standard, la fel si mufa AUX-IN in cotiera centrala. Mi-am cumparat un cablu de legatura cu PDA-ul si merge excelent.

> 8 boxe in standard nu stiu sigur, eu asa am cerut din start si am platit optiunea

> Despre DAB Radio am tot citit prin manualul de utilizare dar sincer inca nu stiu cu ce se mananca. Nu am avut suficient timp sa memorez sau sa personalizez posturi de radio, pentru asa ceva ai nevoie de facultate de profil cu RCD-ul asta :rolleyes:

> "Mirror heater dial position changed from 12 o'clock to two o'clock" este posibil, din ce vad pe pozele facute in interior.

> "Auto-hold personalisation function..." - desi am Auto-Hold, nu am gasit nici un meniu in BC care sa aiba de a face cu el. Poate e optiune pentru HL

> Restul nu poti nici sa confirm nici sa infirm pentru ca nu le am sau nu stiu cum aratau pe modelul de dinainte. Unele apar prin manualul de utilizare dar nu am acordat atentie optiunilor pe care nu le am, ca si asa e mult de citit :)

O poza de exterior, facuta rapid intre 2 reprize de ploaie:

post-25693-1216150720_thumb.jpg

Link către comentariu

Sorry, iata link-ul functional http://www.volkswagenfleetfirst.co.uk/reso...ear_changes.pdf, se pare ca totusi este valabil doar pentru masinile din UK, as fi curios daca exista asa ceva pentru Romania.

Radioul DAB este radio digital prin satelit, din cite stiu iti trebuie abonament, nu stiu ce se poate prinde pe aici pe la noi si daca te poti abona de afara. Calitatea este super si merita un abonament. Nu cred ca il ai in standard, pe documentul respectiv aparea ca optional contra cost 150 lire sterline. Eram foarte interesat de partea cu afisarea obstacolelor semnalizate de senzorii de parcare (care la ei sunt standard!) pe display-ul lui RCD310. De asemenea vroiam sa verific partea cu inlocuirea pielii Alcantara cu cea neperforata "Vienna" pe configuratiile Highline. Pe configuratorul lui vw.ro intrarea aux se plateste chiar daca acum e in standard. Cine stie cite altele le platim in conditiile in care vin in standard si iubitii nostri dealeri "uita" sa ne mentioneze sau sa modifice pe site-ul de configurare...

O sa revin saptamina viitoare cu impresii si poze dupa ce imi receptionez "nevasta" pe 4 roti ;).

Modificat de MihaiMihai
Link către comentariu

Mihai, eu cred ca ce e scris acolo se refera la tot ce iese pe poarta fabricii, nu doar pentru UK. Sigur o sa ai si tu parte de ele daca le-ai cerut ca optiuni. In manualul RCD-ului scrie intr-adevar de afisarea semnalelor de la senzori pe display-ul RCD-ului.

Link către comentariu
Velocity_Warrior

Frumusel tare negroteiul, sa va purtati mult unul pe altul fara nicio zgarietura -_-. Pare intr-adevar ceva RCD-ul asta, sa-l vedem si la treaba si sper sa fi scapat de problemele lui 300.

:offtopic: Baieti uitati si un topic in care e vorba despre schimbarile MY2009: Schimbari La Modelele 2009

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!