Jump to content

Evrika !


andreas 38
 Share

Postare recomandată

De un an de cand am cumparat golfuletul asta niciodata nu am avut un relanti ca lumea.Ba se tura ba scadea sub 900 ba jos ba sus.Cand voiam si eu ca tot soferu sa o las sa "curga" la relanti cu trapta 1 sau 2 (o coloana,o inmormantare s.a.m.d.) ea se zbenguia numai rotund nu mergea.In turatie nici o problema.Buuuuun.Am citit pe forumuri pana mi-au sarit capacele...probleme cu turatia in sus probleme cu turatia(relantiul)in jos.Mai sa fie...Cale de rezolvare...surubelu cutare,sonda nu stiu care ,senzoru nu stiu care,clapeta murdara,etc.Nimic concret.Doar incercari cu aia cu ailalta.Azi am coborat la masina sa o dovedesc cu relantiul.M-am gandit de ce s-a agravat de cand am schimbat distributia... :D (am scapat)Si am ajuns la concluzia ca trage aer fals pe la furtunelu de la epurator(era spart)Vezi foto.Nu am gasit sa-l cumpar si l-am combinat (rezolvat am vrut sa scriu)Nimic.Nici o ameliorare...Si caut... Si ma uit...Si scotocesc pe langa motor sa vad pe unde trage aer fals.Intr-un final am scos furtunul dintre filtru de aer si galeria de admisie.S-a oprit motorul.Zic hopa...sa vedem nu e gaurit?Il scot de tot si...stupoare.La gatul care se prinde pe galeria de admisie lipsea o bucata de furtun chiar spre in jos unde nu vezi.Pe acolo tragea aer fals fratilor golfisti si mergea relantiul ca mai multi draci nu ca unul.Il pun la loc mai fortat ,string colierul peste ruptura imping si mai strang o data...il prind si in partea cu filtrul de aer si dau o cheie(dupa ce am bagat si niste furtunase la loc...) RELANTIUL MEU ESTE ACUM ATAT DE ROTUND CA AI IMPRESIA CA NU AI PORNIT MOTORUL .EXTRAORDINAR...

Solutia ...Cumpar alt furtun de legatura dintre filtrul de aer si galeria de admisie...pentru motor 2E.Masina din semnatura.Are cineva ? Platesc taxe pentru provincie.Pentru Europa.

Cam asta a fost...tragea aer fals.

Are un vecin o inmormantare a unei matusi...Ma duc cu drag :D

post-17440-1215769912_thumb.jpg

post-17440-1215769920_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta e furtunelu spart la inceput...

post-17440-1215772412_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hai sa scriu tot aici...cu indulgenta moderatorilor...

Sa nu mai deschid alt topic...

Ati facut de curand ITP-UL ?

Unde si cat v-a costat ?

Stiu ca sun off-topic...tocmai eu...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

itp a costat 75 ron , plus 50 ron ron spaga in cazul meu sa inchida ockii la faptul ca aveam parbrizul fisurat , daca golful tau crezi ca nu are probleme te poti oprii la orice statie cu itp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

azi am facut si eu itp, a costat 100 ron ,fara nici un leut in "plus".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru toate raspunsurile oameni.

Respect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Azi m-am dus la RAR pt programare. O sa va tin la curent cu tot ce mi se face acolo mai ales ca e prima inmatriculare in Romania. Deocamdata stau linistit ca de abia ieri mi-am pus nr provizorii. Am intarziat un pic pt ca nu aveam nici factura si nici contract de vanzare-cumparare. Cine mai are probleme de acest gen sa-mi dea un pm pt ca s-a rezolvat f simplu si cu spaga zero. La mai multi kilometri!

Modificat de paul_ral
Ce legatura are asta cu topicul?
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!