Jump to content

Interior Complet A6

iceman99
 Share

Postare recomandată

sal

In primul rand rog moderatorii sa inchida topicul daca sa mai discutat problema , am dat search dar nu am gasit nimic. Am gasit un interior de piele de pe un Audi A6 avant (scaune fata, canapea si fete de usi) si vreau sa stiu daca merge pus pe berlina , fetele de usi de pe fata cred ca s-ar potrivi dar nu stiu daca se potrivesc cele de pe spate si canapeaua.Astept pareri..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmm dupa cate am vazut cred ca s-ar potrivi dar nu stiu sigur

Link către comentariu

Bancheta ( sezutul ) merge sigur. La spatar pot fi diferente, dar poate sa nu conteze daca prinderile sunt identice. Da' mergi cu masina acolo si incearca-le pe rand, sa n-ai surprize.

Link către comentariu

• 3 months later...
sal

In primul rand rog moderatorii sa inchida topicul daca sa mai discutat problema , am dat search dar nu am gasit nimic. Am gasit un interior de piele de pe un Audi A6 avant (scaune fata, canapea si fete de usi) si vreau sa stiu daca merge pus pe berlina , fetele de usi de pe fata cred ca s-ar potrivi dar nu stiu daca se potrivesc cele de pe spate si canapeaua.Astept pareri..

spune-ne si nou daca ai aflat raspunsul

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie cineva daca se potriveste interioprul de la avant la berlina?mentionez ca nu am bancheta spate rabatabila.sau merge sa pun bancheta rabatabila chiar daca eu nu am asa ceva?intreb numai daca se potriveste,stiu ca nu o sa o pot rabata fara sa fac niste modificari.intreb pt ca am dat un anunt si vreau sa cumpar un interior de piele(banchete,scaune,fete usi).intreb pt ca colegul nu a mai dat nici un raspuns

multumesc

Modificat de audia6tdi
Link către comentariu

• 1 month later...

Nu am aflat daca se potriveste sau nu , intentionam sa achizitionez un interior complet de piele de pe ebay.de (luat de pe un avant) dar nu stiam sigur daca se potriveste si am renuntat la idee

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!