Jump to content

Audi S4

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

mpa@tuninggarage

Mai am inca una cu care sa ma mandresc. It makes daddy proud!

IMG_8276.jpg

IMG_8279.jpg

IMG_8280.jpg

IMG_8281.jpg

IMG_8282.jpg

IMG_8283.jpg

IMG_8288.jpg

IMG_8289.jpg

IMG_8291.jpg

IMG_8295.jpg

IMG_8296.jpg

IMG_8301.jpg

IMG_8302.jpg

IMG_8308.jpg

IMG_8309.jpg

IMG_8313.jpg

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

4

• Michael_9N

3

• Bogdan_wrc

3

• nutzu

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super faina ....

Se stie deja ca daca pozel sunt facute de tine masina arata mulllt mai bine...

Superb interiorul cu patratele genul meu de masina ,. cu o exceptie , mergea un dvd :banghead:

Sa o stapanesti sanatos dar zi-mi ce culoare e verde sau negru , pare verde dar sa nu ma insele de la zidul ala

Link către comentariu

Chiar ca ai cu ce te mandri.

Super masinuta, multi viseaza la asa ceva. Si pozele, de nota 11, scot masina foarte bine in evidenta.

Sper ca nu vrei sa obtii si din asta un S4 B7, ca ma doare inima si acum de cand am vazut Avant-ul "dezbracat". :)

Culoarea cred ca este verde.

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

bine mah, ...chiar frumoasa. sa o stapanesti sanatos.

jantele imi plac in mod deosebit... :P

ce ai zice de un photoshoot together? ..sau doar ma plimbi..fara aparat foto ? :lol:

cand te intalnesti cu mask...ce faceti?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Foarte frumoasa si ingrijita masina! :icon_thumright: Sa o porti cu placere si fara incidente.

PS: De ce nu schimbi farul de pe dreapta?

Link către comentariu

Mori instantaneu cand vezi asa ceva ! Foarte frumos Audi-ul si rar mi-e dat sa vad asa ceva :icon_thumright: .... Sa-l stapanesti sanatos ....

Link către comentariu

frumoasa, frumoasa dar observ o problema generala la B6..farul dreapta aburit. Credeam ca numai a mea face asa dar vad ca asa face toate :P

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Si cred ca mai tii cateva masini ascunse prin garaj, dar nu le prezinti pe toate odata, ca sa le admiram pe rand...

Link către comentariu

Salut MPA,

Super faina jucaria ta. So stapanesti sanatos si multi km fara incidente.

Din pacate vad ca ai o problema cu farul dreapta fata. Cred ca e o problema de etanseitate caci se abureste la spalare.

Se poate demonta relativ usor, iac cu un pic de silicon, pus profesionist, se poate rezolva definitiv.

Inca o data felicitari.

Mirc

Link către comentariu

i hate you :huh:

S-o stapanesti sanatos man si astept URGENT plimbarea :lol:

Link către comentariu

Arma letala :D . Dar parca vazusem pe alta masina "77-le" de la [b 77 MPA]. Avea Sebastian Bodu un S4 "muncit" si, prin comparatie, al tau zici ca e proaspat iesit pe usa fabricii.

Link către comentariu

Senzationala masina. Mi-a placut modelul asta mai mult decit urmatorul care a aparut.

S-o stapinesti fara evenimente :)

Link către comentariu

Criminala, mortala, bestiala , nu stiu cum sa-i mai spun :tomato: te invidiez rau de tot ? cat a ajuns masinuta?

e ceva de vis, foarte frumoasa ... sa o stapanesti sanatos si cu extraordinar de mare placere de care sunt convins ca te bucuri in fiecare zi :P

Link către comentariu

pedale de rs4 sau de r32 cu footrest de r36 chiar merge , mi se pare cel mai marfa interior exact ce voiam eu de al a ema dar de unde patratele pe skoda....

Link către comentariu

Bestiala masina super tare decoru de fibra de carbon, sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 months later...

cred si eu..dupa ce ai stat cateva ore pe drum ca sa ajungi la munte ieri :) ca te-am vazut la dus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!