Jump to content

Incuiere/descuiere usi - probleme

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Va salut,am constatat că usile spate nu mi se mai încuie din centralizata(dumnezeu stie de cand..)iar usile pe display le vede cand le deschid,erori pe modulul de confort nu am.am incercat diferite coduri dar nu merg si pace...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pune o scanare completa, sa ne uitam ce codari/probleme ai pe acolo, 

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am si eu o eroare si din cand in cand nu se descuie usa spate la prima incercare. Ce ar trebui facut?

Address 62: Door, Rear Left Labels: 1K0-959-703-GEN3.lbl

Part No SW: 1K0 959 703 AB HW: 1K0 959 795 L

Component: J388 TUER-SG HL 0307

Revision: 41004101 Serial number: 00000000697021

Coding: 0000144 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 70F7C66BFAA3E682EF00065-8024

1 Fault Found:

00930 - Locking Module for Central Locking;

Rear Left (F222) 008 - Implausible Signal

Freeze Frame: Fault Status: 01101000

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 18

Reset counter: 152

Mileage: 164172 km

Time Indication: 0

Date: 2012.12.19

Time: 13:52:02

Modificat de valioglu
Link către comentariu

Trebuie reconditionata yala - jos cu ea de pe masina, desfacuta, curatat colectoarele la motorase

Link către comentariu

pt usile spate, verifica sigurantele.

mai sterge din erorile alea si posteaza numai erorile care raman.

Link către comentariu

Am verificat toate sigurantele si sunt ok,daca alimentez direct la mufele de pe stalpi functioneaza acuatuarele din usile spate....nu prea mai stiu pe unde sa verific...

Log-HD-WVWZZZ3CZ6E035826.txt

Link către comentariu

Siguranta de la usile din spate.

Link către comentariu

Zice că a verificat și sunt ok... Ma îndoiesc

Link către comentariu

Am verificat sigurantele si din tabloul stânga și dreapta,chiar le-am scos din locas si am verificat in spatele tablourilor si totul este ok..

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu schema electrică la închiderea centralizata de pe usile spate până la bord?mentionez ca usile spate nu au geamuri electrice.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare, 

am ramas blocat pe dinafara si nu mai reusesc sa deschid masina nici macar manual cu cheia.

Primul simptom a fost cand nu mai mergea sa o deschid din telecomanda sau manual cu cheia, mergea doar sa deschid portbagajul sau sa blochez masina.

Am reusit sa deschid usile intrand prin portbagaj si am sperat ca este o problema de baterie a telecomenzii fiindca o foloseam pe cea de rezerva.

Apoi, a doua zi, nu mai mergea nimic. Am incercat si cu un spray de yale, am zis poate a inghetat, dar nu am rezolvat nimic.

La usa led-ul de pe portiera uneori ramane aprins si sta aprins cand incerc sa o deschid. 

In portiera nu se aude nimic ca si cum ar primi semnal sau ar incerca sa actioneze comenzi ale telecomenzii.

Daca am ramas fara baterie la masina, de ce totusi nu merge sa o deschid manual?

https://photos.app.goo.gl/Yfr4DCNiNdDPvBiG9

Modificat de Manuel N.
Citeste regulamentul forumului. First/last warning.
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare! Am luat o nemtoaica de curand si intampin o problema la sistemul de inchidere al masinii.

Pentru inceput nu stiu daca are alarma. O inchid din telecomanda si chiar daca sunt in interior si vreau sa actionez iala, sau butonul cu lacat de pe usa , nu se intampla nimic. Cu alte cuvinte, daca inchid din greseala pe cineva in masina, ramane acolo pana pune contactul sau pana ii deschid din telecomanda.

O alta problema ar fi cheia de urgenta. In incercarea mea disperata de a verifica daca are alarma, am decis s-o inchid din telecomanda si sa o deschid cu cheia de urgenta ca poate tipa. Dar bag cheia de plastic in butuc, vad cum semnalizeaza odata si usa nu se deschide.

Am observat ca a mea nu claxoneaza fara contact, oare d-aia nici nu tipa? Ca am dat la picioare in roata de ma dureau picioarele.

Link către comentariu

Incuie cu telecomanda, deschide capota. Dacă nu suna alarma... Nu ai sau e defecta goarna. Cheia de plastic - forțează un pic.... Nu cât s-o rupi... 

Link către comentariu

Salutare ! Am si eu o preoblema asemanatoare cu cea a lui herron  , masina nu se mai deschide din telecomanda si nici mecanic .Am schimbat bateria din cheie  crezand ca nu are suficienta tensiune cu toate ca ledul se aprindea iar, cel de la portiera palpaie normal. Cea de-a doua cheie este in masina :) , exista posibilitatea sa se fi intampat ceva astfel incat sa nu mai recunoasca una din chei?Ce rezolvare ar fi inafara de a sparge geamul?:)Multumesc,

Link către comentariu

Pentru a avea alarma nu ar trebui sa mai am un martor (led) la stalpul din stanga fata? Am vazut un Passat B7 in parcare si acela avea o lumina albastra pe langa ledul rosi din usa.

Eu m-am mai gandit la un lucru. Am un zgomot in usa si ma gandesc ca mi-a cazut sufa de la broasca usii. Broasca functioneaza cu mai multe sufe? Pentru ca o pot inchide mecanic, dar nu si deschide.

Link către comentariu

catalinpopa1982

Salut, 

Am următoarea problema. Ușa spate pe partea dreaptă nu se mai blochează la închiderea din telecomanda si nici din butoanele din interior de pe ușa șofer. Tot la aceeași ușa spate dreapta nu se aprind becurile in butonul de geam si cel din partea de jos a ușii, ba mai mult ușa nu este recunoscută de tester. Am fost la service, au desfăcut tot atât la usa din spate cat si la usa din fața pentu a verifica cablajul si nu au găsit fire întrerupte, etc. M-au pus sa cumpăr modul usa care vine cu tot cu mecanismul de actionare a geamului, l-au schimbat dar degeaba, închiderea tot nu funcționează si ușa nu este recunoscută de tester (nu se pot șterge erorile și nu se poate accesa adresa ușii). Mentionez ca geamul pot sa-l cobor si sa-l ridic din butonul de pe ușa spate dreapta, dar din butonul de pe ușa șofer nu funcționează. 

Acum m-au pus sa cumpăr si modulul de pe ușa dreapta față, ca zic ei din acel modul se da comanda si la usa din spate, cumva ca ar fi legate in serie. Mentionez ca pe tester nu apare nicio eroare si totul functioneaza normal la usa din fața. 

Va rog să-mi spuneți, daca stie cineva, au sau nu dreptate cei de la service?! Dacă nu au dreptate, atunci ce ar putea să fie? 

Multumesc, 

Masina: Passat b6, variant din 2009 (modelul din 2010)

Modificat de catalinpopa1982
Link către comentariu

Da, poate sa fie vina calculatorului de ușa fata

Link către comentariu

Asta daca a verificat firul de LIN dintre calc din fata si cel din spate.

Link către comentariu

catalinpopa1982

Multumesc frumos pentru raspuns! 

O sa revin cu rezolvarea problemei... cand ii voi da de capăt. 

Link către comentariu

catalinpopa1982

Am rezolvat parțial, în sensul că am luat un motoras geam cu modul de ușa de la o masina cu volan pe dreapta, mai exact am luat modulul de pe ușa din stanga si l-am pus la mine pe dreapta. Se potriveste exact ca model si prindere, funcționează închiderea ușilor inclusiv cea din spate, dar nu-mi vede ușa din spate pe tester, nu pot să actionez geamul de la usa din spate de la sofer iar geamul de la usa din fața coboară si urca dar apăsând invers pe butonul de pe ușa și cel de la sofer (pt coborâre apăs cum ar fi normal sa urce iar pentru urcare invers).

Se pot face ceva adaptari cu VCDS sau trebuie schimbate anumite fire in papucii de conectare la modul? 

Mai am o problemă. La ușa din spate mi-au scos la service parghia manerului exterior. Am incercat sa bag parghia la loc dar pe langa ca nu am reusit am si ramas cu butucul fals desfăcut întrucât nu stiu cum sa-l prind la loc. Ma puteti ajuta? 

Link către comentariu

1. Din pacate nu-l poti modifica cu VCDS sau din pini - poti incerca o rescriere eeprom sau modificarea cu alta scula dedicata, sa ii schimbi adresele aferente - parerea mea, trebuia sa cumperi unul compatibil, de masina cu volan pe stanga.

2. pune o poza sa vad ce ai de pus la loc....

Link către comentariu

Am verificat mai in amanunt si am observat ca am alarma pentru ca a inceput sa urle cand am deschis capota din interior cand masina era inchisa.

Si am mai observat ceva. V-am spus ca nu-mi merge cheia de urgenta pentru deschis ,ci doar pentru inchis. Dar daca masina este deschisa si actionez cheia de urgenta tot spre deschis se aud motorasele la usi. Deci, nu merge doar cand e inchisa... Ce ar trebui sa schimb? Si cat ma costa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!