Jump to content

Gauges (ceasuri suplimentare)

herea_costin
 Share

Postare recomandată

herea_costin

O idee buna mi se par cele de la AUTOMETER link

Cica ar fi jmecherie, ... iar pentru exemplificare AICI

Mie unu imi plac mult si am sa le comand intr-un fel sau altul. Adica daca gasesc vreun importator sau le iau online. Singura problema este ca nu sunt facute in sistem metric. Da nah suferi un pic la frumusete.

ha??? discoteca... :rolleyes:

Rugamintea mea pentru colegii forumisti cu mai multe cunostinte ca mine ( eventual interesati de ele ), sa se uite un pic pe site la lista de accesorii si sa-mi spuna si mie ce mai trebuie comandat pe langa ceasuri. Mentionez ca nu vreau telecomanda cu slot SD si nici softul, ci doar ceasurile.

interesante mai sunt si astea

39315384ue5.jpg

iar astea sunt nexus-urile

70692713ho3.jpg

Modificat de herea_costin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

herea_costin

Si daca AutoMeter Nexus vi se par scumpe... adika 250 dolari bucata :rolleyes: , alternativa sunt astea de la ProSport, care costa 150 dolari bucata.

Sunt alternativa pentru fac acelasi lucru, sunt smoked, au secventa aia de deschidere si inchidere (ceremonia cum ii zic ei), nu arata rau, sunt digitale, programabile, etc. Vedeti si

.

PS. Aaa si sa nu uit... prosport astea sunt si in sistem metric (din partea mea un mare plus).

Au si verzi pentru skoda :somnmare:

20563706188ff3f666b5tp6.jpg

20563706188ff3f666b5tp6.4651ecc0dc.jpg anigaugeswhiteamber1om0.gif

Link către comentariu

de obiocei orice kit contine tot ce iti trebuei nu o sa vina doar ceas , o sa ai instructiuni o sa ai fire si depinde de ceas furtunas cu cot pt boost, etc....

iti mai trebuie suport pt ele de 2 sau 3 sau 4 sau 1 depinde unde si cate vrei , eu nu am gasit decat universal , pt O2 nu am gasit deloc....poate gasesti tu si imi zici si mie, eu dupa cum ai vazut mai sus am facut cateva adaptoare pt ulei pt ca nu gaseam ce imi trebuie dar poate pt motorul tau gasesti, intai sa te hotarasti ce ceasuri vrei si ce contine acel ceas in kit ca poate nu mai ai nevoie de nk...

Link către comentariu

herea_costin

pai eu unu nu ma voi baga sa le montez. Apoi ceasurile sunt digitale si nu au furtunashe, dar in lista de optionale sunt foarte multe adaptoare. La acelea ma refeream, care sunt un must?

Referitor la adaptoare iti dai seama ca nu exista... eu le voi face custom din fibra.

Link către comentariu

Titlul l-ai citit? Se vorbeste pentru TDI. Ar fi fost bine sa deschizi un alt topic.

Link către comentariu

herea_costin

Si astea nu sunt valabile si pentru cei cu tdi-uri? Ma rog ... am incercat sa dau azi de americani si sper ca maine sa vin cu un raspuns mai exact despre cat costa si ce adaptoare mai trebuie cumparate de la ei.

Link către comentariu

si daca e electronic nu are furtunas?

cine ti-a zis?

pai ce adaptoare iti mai trebuie ca cum te contrazici singur... nu erau electronice?...

ti-am ai zis nu o sa ai nevoie de nimica , cauta sa vezi ce vione in acea cutie cu ceasul si atunci o sa iti spun dac amai ai nevoie de ceva... de obicei nu e nevoie de nimica

Link către comentariu

herea_costin

Da mai gabi se pare ca am incurcat un pic borcanele. La alte ceasuri spunea producatorul ca nu au "furtunashe"... parca...

Ca accesorii ma refer la adaptoare metrice, adaptor filtru ulei, ma rog lista completa aici.

Inca nu am un raspuns de la ei cu ce contine kitul fiecarui ceas, dar in mod sigur accesoriile mentionate de mine mai sus nu vor fi. Imi voi pune presiune si temperatura ulei si boost.

PS. Adaptorul tau de montaj pe stalp s-a potrivit bine? nu stiu daca sa il fac din fibra sau sa iau unu universal. As vrea sa scap repede fara dureri de cap, dar sa arate si bine, normal.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!