Jump to content

Golf 4 Tdi 116 Hp

axudre

Postare recomandată

masina mea ... golf 4 an 2001 . 180 000 km

Dotari: incalzire scaune , scaune reglabile pe inaltime, volan reglabil pe inaltime si adancime , volan piele 3 spite,spalator faruri,- geamuri electrice , oglinzi electrice, trapa electrica , climatronic cotiera fata /spate jante 16 , 6+1.

post-27274-1215461041_thumb.jpg

Modificat de axudre
Link către comentariu

felicitari pt masina....si sa o conduci cu placere si fara incidente

cat te-a dus ca pret???? si la cati km????

te intreb pt ca am aceeasi cp si exact aceleasi dotari ca tine....singura diferenta e ca eu am 2 usi mai putin si un an mai jos

Link către comentariu

Ai motor AJM sau AUY?:) Se vad super bine becele de la Bluvision (in poze):) Asa se vad si la mine,zici ca ai xenon:D Cati km ai pe bord? Vezi ca la AJM se pot citi 100% cu vag-com, dar numai sa nu ii fi modificat si pe aia in ECU, ca acum este la moda:D

Link către comentariu
Ai motor AJM sau AUY?:) Se vad super bine becele de la Bluvision (in poze):) Asa se vad si la mine,zici ca ai xenon:D Cati km ai pe bord? Vezi ca la AJM se pot citi 100% cu vag-com, dar numai sa nu ii fi modificat si pe aia in ECU, ca acum este la moda:D

frate m-ai bagat in ceatza ... sincer nustu care e motoru ajm sau auy :)masina avea cand am luat-o 180 000 (cam mult ce-i drept) acu are 189 000 ...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

vezi ca scrie si-n talon.

frumos golful,sa-l stapanesti sanatos

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
vezi ca scrie si-n talon.

frumos golful,sa-l stapanesti sanatos

daca aveam talon iti dai seama ca stiam:) masina nu e inca inmatriculata .... pe joi incolo o sa primeasca numere:)

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos :D , un motor foarte bun, codul este AJM, am avut si eu unul la fel, tot 2001 la 180.000 km.

Link către comentariu
hangyouridols

Salut,sa-l stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.180 000km nu e mult pt un motor diesel ingrijit,a meu are 264 000km si merge f bine. Bafta :Driver:

Link către comentariu
  • 2 months later...

motorul merge bine acum are 202 000 :Driver: sunt multumit de masina... acu am ceva de reparat dupa tata care a iesit in decor:(

Modificat de axudre
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!