Jump to content

Audi A3 Sportback 2006

bamse

Postare recomandată

frumos :X

dc vrei un 2.0 tdi ?? te.ai saturat de consum de bezinar?? sau tie dor de sunetul si cuplul unui diesel??

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

62

• Marius

15

• WNS

13

• WRC

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos! De-abia astept sa le vad si live.

Modificat de slowdriver
Link către comentariu

triplele sunt hand-made ? sau OEM ? intreb ca nu stiu... daca este cineva care face asa ceva... platesc bine sa imi faca si mie la A4 :icon_thumleft:

foarte frumoase. ce sa iti mai zic... ai o masina de invidiat :)

Modificat de kostas
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru cuvintele de lauda, si eu sunt foarte impresionat de cum a iesit, mai ales dupa cat s-a muncit la ele (din partea mea doar cu documentare, iar colegii de la Electric cu storsul creierilor, si 1000 de incercari cu pinii aia din mufe)

... nu uita "cu manutele astea doua am pus si eu 5 pini in cablaj"

Nu uit, nu uit :icon_thumleft: daca nu erai tu, nu o mai faceam :)

Pentru ceilalti colegi care intreaba, triplele sunt OEM, sunt de la A3-ul facelift (model 2009).

Link către comentariu

Bamse, triplele sunt absolut superbe si cum zicea si WNS - felicitari pentru tot ce ai realizat cu aceasta masinuta.

Bafta la vanzare!

Link către comentariu

m-am mai uitat inca o data peste pozele recente cu triplele... m-am indragostit de ele.

pacat ca pentru A4 B7 nu s-au facut nici macar aftermarket.

Link către comentariu

Multumesc din nou colegilor :)

Aseara dupa ce m-am intors de la Bucuresti de la Intalirea de Iarna, am facut codarea Rear fog lights as brake lights. astfe, la apasarea pedalei de frana, se aprinde si ceata pe spate, fiind mult mai vizibil.

nuyqgrmkui7272wbuu7_thumb.jpg

Link către comentariu

pfff..tocmai cand ma gandeam ca te aranjez cu o suspensie.. :( daca iti iei tot sportback, nu o sa pastrezi triplele?

Link către comentariu

Andrei, nu pastrez nimic ... nu stiu daca-mi voi lua tot A3.

Poze de la Bucuresti, de la colegii din coloana

k1lu38qdpg9erhzm32ob_thumb.jpg 60rkell663obv0brb88_thumb.jpg 638owghxhjqogbjs96_thumb.jpg

w87mnp0yqdb5jlv7wf1_thumb.jpg ni7iec1glpdh2zn2u2no_thumb.jpg cp91qqu4nd0i2hv91m7_thumb.jpg

Link către comentariu

Am vazut si live triplele - intr-adevar Audi s-a autodepasit cu acest(a) design/tehnologie.

Go Bamse, go...

Am vrut sa schimbam 2 vorbe la Intalnire dar n-ai avut timp de mine... :D

Link către comentariu

Aloooo, eu te-am salutat cand ai intrat cu masina pe poarta si dupa aia nu te-am mai vazut deloc. Chiar voiam sa ne conversam putin :D

Vezi ca sunt si pentru varianta in 2 usi, si-a pus Dr.G.Silviu, arata si alea intr-un fel :lol:

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

best looking sportback ... asta e clar! poate ramane pe forum sa o mai vedem si noi din cand in cand ... -_-

Link către comentariu
  • 2 months later...

A venit anotimpul cald, si cu putina intarziere am pus jantele de vara. Charlestone de pe Golf V vopsite argintiu. Arata ok, insa imi lipsesc momentan capacelele din mijloc.

post-11233-1239467521_thumb.jpg

post-11233-1239467642_thumb.jpg

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Arata de vis cu jantele de vara sa le porti sanatos.

...si mie imi lipsesc capacelele la jantele de iarna (mi le-au furat :))). Daca gasesti o varianta mai ieftina sa-mi zici si mie, sunt interesat

Link către comentariu
  • 1 month later...

cel mai frumos a3 pe care l-am vazut.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 5 months later...

Foarte frumoasa am ramas fara cuvinte ce masina frumoasa poti avea sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea in fiecare moment...O seara placuta.

Link către comentariu

din cate se vede domnu Bamse nu mai vine cu nici o noutate despre masina, o mai ai? :P

Modificat de Alinushu2007
Link către comentariu

:icon_thumright: Masina o am, in ultimul timp nu am mai investit decat strict in intretinere, fara briz-brizuri :Driver:

Multumesc pentru laude, este, inca, o masina de vis.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Mai ai masinuta? Ai mai schimbat ceva la ea? Asta clar e cel mai frumos A3 Sportback pe care l-am vazut. :D

Link către comentariu

Merci, ma bucur mult sa aflu ca inca mai atrage priviri :))

Masinuta inca o mai am si ma bucur in fiecare zi de ea :)) Tot anul l-a petrecut incaltata cu mergatori marca Michelin Pilot Spoort 3, am scapat de hands-free-ul Parrot si am optat pentru unul original, montat pe RNS-E. In general am demontat tot ce nu era original pe masina (blow-off, jante, etc). Sper sa imi permita timpul in viitorul apropiat sa mai fac o sedinta foto.

Drive safe :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!