Jump to content

Audi A3 Sportback 2006

bamse

Postare recomandată

Ceasurile de bord (vitezometrul, turometrul, indicatorul de apa, benzina, gradatiile, etc) stau aprinse permanent de la punerea contactului pana la luarea acestuia, indiferent daca sunt sau nu luminile aprinse.

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

62

• Marius

15

• WNS

13

• WRC

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Activarea asta mi-au facut-o la prima revizie... Este mai bine decat atunci cand ti se aprind doar cand dai drumul la lumini!

Link către comentariu

@Dr.G.Silviu si mie mi s-a parut mai estetic, insa nu stiam de codare :blink: o faceam mai din timp, insa am aflat de ea recent.

Astazi deoarece am avut putin timp liber la dispozitie, am rezolvat problema troncanitului care se aude de la placa din portbagaj, am facut si un DIY aici care sper sa ajute alti colegi care au aceeasi problema.

Rezultatul m-a multumit foarte mult ... si arata si bine pe langa functionalitate.

pb010055kg8.th.jpg pb010056hb2.th.jpg

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Imi place ceea ce ai facut la masina.Cel mai mult imi place motorul si de asemenea faptul ca e Sportback. :lol: ..nu suport masinile in 2 usi :D ..mai ales A3-ul in 2 usi! :P

Spor la treaba in continuare! :D

Link către comentariu

Si eu prefer masinile in 4/5 usi :)

Update: activat functia Turn Signal Front left/right as Parking Light Front left/right (USA and Canada) adica semnalizatoarele din far sunt aprinse tot timpul, insa la o intensitate scazuta. De asemenea, becurile de la DRL au fost inlocuite cu unele cu lumina alb/albastruie multumita colegului gicu si cu bunavointa lui last care a batut drumul sa mi le aduca.

Poze :)

post-11233-1226228228_thumb.jpg

post-11233-1226228236_thumb.jpg

post-11233-1226228243_thumb.jpg

post-11233-1226228342_thumb.jpg

post-11233-1226228498_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tare masina. Ca un mic sfat, pune numarul pe fata fara suport. Grila de jos nu va mai fi acoperita deloc de suportul de numar. :Driver:

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Super masina bamse :) Sa o conduci sanatos si sa te bucuri de ea in fiecare zi. Modificarile sunt ca de obicei, atent alese :) Succes in continuare!

Link către comentariu

@Dr.G.Silviu veneau cu T-ul rosu, de ceva timp am observat ca nu se mai fabrica cu T-ul rosu, insa nu ma intreba de ce pentru ca nu stiu.

@Andrei JSE & spb doar ce mi-au ajuns actele si trebuie sa o inmatriculez pe numele meu ... deci cand vor sosi numerele noi ma voi hotara daca renunt sau nu la suportul de numar pe fata (probabil voi renunta :D )

@EsTeTicu merci frumos :D

Ieri am facut si service-ul schimb ulei (ulei si toate filtrele) plus inlocuit lichid frana (la 2 ani) care avea o tenta maronie, deci bine ca l-am schimbat :P In schimb trebuie sa-mi cumpar discuri+placute fata ... :P

Link către comentariu

T rosu banuiesc ca tine de echiparea masinii - ca la TDi- uri, deci corelare intre motorizare si echipare.

Bamse sunt interesat de un DYI cu "lampile de la picioare".. :P - fa si tu un topic sau te sun cand ma voi apuca de treaba. TNX!

Good work! :D

Link către comentariu

Mihnea, imi e cam greu acum sa fac DIY cu lapmile, nu mi-a dat in cap de la inceput, ce sa fac. Oricum, iti dau linkul dupa care m-am luat, pentru mine a fost de real ajutor. Arunca un ochi aici.

Odata cu venirea iernii, am montat si eu anvelopele Nokian, astfel masina o simt mai confortabila, anvelopele de vara le-am si aruncat pentru ca nu mai aveau mult pana la "slick-uri".

16112008001dj0.th.jpgthpix.gif 16112008002hg0.th.jpgthpix.gif

Jantele actuale vor ramane strict de iarna, pentru primavara deja am achizitionat noile jante: Charleston 18" insa le voi face gri titan in totalitate si voi cumpara embleme cu Audi. Acum asteptarea va fi grea pana la primavara cand le voi monta.

charlestonbh1.th.jpgthpix.gif

De asemenea am comandat capacul de la busonul de ulei de R8, foarte estetic si ieftin :lol:

r8caprt5.th.jpgthpix.gif

Si inca o poza cu micuta, ca sa nu fie cu suparare :rolleyes:

post-11233-1226843988_thumb.jpg

Link către comentariu

Merci Vali pt. link.

Jantele arata foarte bine dar inca sunt rezervat pana nu le vad pe masina - in ansamblu... :))

Cat a costat busonul de ulei ? - mi se pare foarte aratos... :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pentru poze last.

Dupa cum prevedeam, mi s-a aprins becul la placutele de frana. Asa ca saptamana viitoare voi inlocui discuri+placute frana fata. Le-am comandat astazi.

Tot saptamana viitoare se va definitiva leasing-ul si o voi inmatricula pe numele meu.

Link către comentariu

Nu te bate gandul sa-i montezi discuri mai performante (striatii, perforate, etc)?

Ca si placute sincer recomand FERODO DS Performance. :flower:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Dap niste frane mai bune decat cele stock si cu o investitie minima

da mergi pe placute ferrodo sunt ff bune

Link către comentariu

Din pacate am comandat pe original si nu mai pot da inapoi ... daca stiam mai devreme mergeam pe recomandarile voastre :banghead:

Link către comentariu

Oho devii propietar !!! Si ce numar ii pui ???

Sa ghicesc ? :(

LE: Gata stiu, dreptunghiular din aluminiu, corect ? :banghead:

Modificat de WNS
Link către comentariu

Da, da, da ... am rezolvat cu matricularul, am renuntat la suportul de nr. pe fata si am sters dunga neagra (conturul) de la numarul pe fata. Arata intr-un fel :D

Poze sper sa pun maine, de la intalnire.

Merci KID

@WNS numarul da, este dreptunghiular, are 4 margini :)

Am facut si CASCO, RCA-ul pe un an, impozit, tot :)

Ieri am schimbat si discurile cu placutele fata, acum ma chinui sa le fac rodajul pentru ca nu prea tin ...

Link către comentariu
Poze sper sa pun maine, de la intalnire.

:) Nu cumva ai pierdut notiunea timpului ?

Astazi e vineri. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!