Jump to content

Audi A3 Sportback 2006

bamse

Postare recomandată

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

62

• Marius

15

• WNS

13

• WRC

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

@last am avut o zi foarte nasoala la serviciu (am ajuns acasa pe la 18) asa ca nu mai aveam chef de nimic, plus ca aparatul foto a ramas pe la Cezar.

@dragoslk navi-ul nu citeste DVD sau filme, exclusiv DVD navigatie. Se poate rezolva cu o interfata nu tocmai scumpa.

Promit poze cu prima ocazie, poate colegii ma vor ajuta, la intalnirea de maine :P

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
  • Administrator

Ok!

Te iert de data asta! :lol:

Sa vad daca mai am film in aparat si iti fac eu maine cateva!!! :P

Link către comentariu
  • Administrator

Numai daca ii pui tu benzina! 24on6.gif

Glumesc! Sper sa nu va suparati! ;)

Link către comentariu

Da, e alta masina are motor diesel, o conduce o domnisoara. Intradevar seamana. :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina asta ... Bamse, ce ii mai faci? Felicitari pt modificarile ce i le-ai adus!

OT: 01,2,3,4,5 WNS - toate varianturi? :icon_thumright: Banuiesc ca niciun sportback nu ti-ar displacea!

Link către comentariu

Pai cred ca urmatoarea miscare vor fi triplele model 2009, insa nu in viitorul foarte apropiat ...

Link către comentariu

Pai hai sa ne miscam mai cu talent asa ... sa devina cat mai apropiat viitorul ala. :P

... WNS - toate varianturi? :cheers: Banuiesc ca niciun sportback nu ti-ar displacea!
Sportback dupa gusturile mele este cel mai frumos break (variant,combi,wagon,etc daca il incadram la acest model de caroserie), normal ca nu mi-ar displacea. Ba din contra... :wub:
Link către comentariu

o comoara de masinuta...nici nu vreau sa ma gandesc in ce fel reactioneaza calutii de sub capota:D, sa o stapanesti sanatos cu multi km fara incidente

Link către comentariu

@WNS saptamana viitoare plec in concediu, asa ca 3 saptamani de-acum incolo nu ii fac nimic, va sta linistita in garaj :)

@nutzuXXL & 82_cip Multumesc pentru aprecieri, este o masina care iti pune adrenalina in miscare :rolleyes:

Link către comentariu

Pune, pune, dar trebuie hranita :icon_thumright:

Asteptam triplele alea ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc ricuss, sound-ul este MULT mai bun cu navi. Am observat asta si la Bora si acum la A3. Clar este mai bine filtrat, mai clar, basii mai profunzi in plus ai alte reglaje fata de radio-casetofoanele normale.

Link către comentariu

Salut bamse,

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, cred ca o masina ca asta face un condus sa fie cu adevarat o pasiune :icon_thumright:.

Bafta

Link către comentariu

maannn.... scapa de logo-ul S3 :P Strica totul, dupa parerea mea, mai bine grila stock decat asa.

Link către comentariu

Vali sper ca nu o lasi asa in parcare si ai inchis trapa. Ca ploua de rupe pamantul afara. :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!