Jump to content

Audi A3 Sportback 2006

bamse

Postare recomandată

pai daca tot vrei sa o faci sa semene cu un S...o vor trada jantele. tot ceva OEM sa pui :lol:

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

62

• Marius

15

• WNS

13

• WRC

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cat a costat softul la dimsport?Si dupa soft a mai scazut consumul?

Link către comentariu

Nu stiu cat a costat softul, a fost facut de fostul proprietar. La fel si consumul, nu iti pot spune cat a avut inainte si cat are acum pentru ca nu stiu.

Link către comentariu

consumul scade cam cu 1l, dar asta la mers foarte lejer, ca 245 de cai trebuie sa manance serios pt a avea putere :lol:

Bogdan_wrc, prea putini stiu A3-ul si S3-ul sa se prinda la jante, tu esti un fin cunoscator, nu se pune :rolleyes:

.:bamse, daca pui 1.6, ajungi legenda :vaidecapulmeu:

una peste alta, o masina excelenta, cu mare potential daca este cazul sau o incantare si asa cum e. la final tot tu esti castigat.

Link către comentariu
consumul scade cam cu 1l, dar asta la mers foarte lejer

Asta doar poate daca mergi mai lejer dupa ce faci soft decat mergeai inainte :blink:

@bamse s-o stapanesti sanatos, e de vis masina :(

Link către comentariu

Nu stiu exact cat ar trebui sa consume un 2.0 TFSI, de asta nu ma pronunt referitor la consum. Cert e ca atunci cand mi se pun piticii si o umflu, scade acul vazand cu ochii :icon_thumright: dar merita :D In rest e ok consumul.

@Ice_2k Sar`na!

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Bogdan_wrc, prea putini stiu A3-ul si S3-ul sa se prinda la jante, tu esti un fin cunoscator, nu se pune :icon_thumright:

merci :) dar poate si mai mari ar merge.

Link către comentariu

Eu cred ca 17 sunt suficiente pentru drumurile noastre.

Foarte frumoasa masina, se conduce extraordinar :D Motorul cum spune si Catalin creeaza dependenta, nu ai mai lua piciorul de pe acceleratie...

Multa bafta :D

Link către comentariu

Superba masina. E bine dotata, motorul si cutia sunt excelente. Enjoy. :(

Link către comentariu

A sosit suportul de pahare, din pacate nu am apucat sa il montez, decat l-am vazut in factura, revin maine cu poze!

Link către comentariu

De exceptie.

Sa o stapanesti sanatos si multe zambete o sa-ti aduca... :rolleyes:

Link către comentariu

Mda, ti-ai luat masina de 245 de cai si printre primele lucruri pe care ti le cumperi e un suport de pahare.

Presupun ca With great power comes great thirst !!! :wub:

Glumesc, bineinteles! Felicitari pentru achizitie si sa faceti cunostinta bine, poate devine o relatie stabila :D

Nu uita: :angry: safe !

Link către comentariu

@RedFighter & 91WRC Sar`na!

@ierdnA am comandat mai multe (navigatie, parte spate S3, etc) insa suportul de pahare a ajuns primul :D si cu toate astea, sunt foarte incantat de el :D Merci de urari, relatia e cat se poate de serioasa.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi am reusit sa fac un pas inainte:

- navi originala RNS-E

- carkit Parrot color

Poze :RO flag: sunt foarte incantat de ambele... spatele de S3 mai asteapta, spoilerul inferior intarzie sa apara.

.

post-11233-1216931056_thumb.jpg

post-11233-1216931062_thumb.jpg

post-11233-1216931098_thumb.jpg

post-11233-1216931181_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte tare!

bamse care sunt costurile? De unde ai achizitionat-o?

Pune si o fotografie cu ea montata! :)

Link către comentariu

@last Multumesc!

@RedFighter ca sa vezi prin ce trebuie sa trec ca sa fac aumite chestii :vaidecapulmeu:

Costuri:

- 800e - navigatia

- 150ron - DVD Europa EST

- 60ron - doua adaptoare pentru mufele din spate

- 170e Parrot-ul

- plus manopera electricianului care este o informatie confidentiala :lol:

P.S. pozele sunt nasoale, facute cu telefonul

post-11233-1216996564_thumb.jpg

post-11233-1216996571_thumb.jpg

Link către comentariu

Misto, misto. Chiar foarte ... misto. :D

Unde erai cu masina cand ai facut ultima poza, ca dupa navigatie ar trebui sa fi fost pe camp ? :D

Link către comentariu

Eram pe Centura (nu apare pe harta) :D

Oricum, la nivel de strada este Bucuresti si Timisoara, in rest sunt doar principalele strazi si drumurile nationale care leaga orasele.

Link către comentariu

Vreau sa-mi arati si mie cum se misca, pt ca nu am vazut pana in prezent o navi OEM care sa aiba si Romania. :D

Link către comentariu

vorbeste cu ICE_2K ..el are RNS-E si zicea ca este multumit de harta. Poate iti da mai multe detalii !

Bafta,

PS: Parot pt ce este ??

Link către comentariu
Vreau sa-mi arati si mie cum se misca, pt ca nu am vazut pana in prezent o navi OEM care sa aiba si Romania. :(

Dupa cum a zis si andrein, eu folosesc frecvent navigatia OEM in Bucuresti (unde harta este mai mult decat OK). O sa incerc maine sa fac un filmulet cu modul cum se comporta in trafic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!