Jump to content

Masina Blocata-cheile Inauntru- Caut Butuc


leos
 Share

Postare recomandată

Va retin atentia cu ultima mea aventura: am uitat cheile in masina, aceasta s-a armat, a doua pereche nu mai exista, geamurile inchise. Am incercat sa las geamurile, nu a mers, am incercat cu linia, nu a mers, toate cheile de la casa, munca, telefonul- in interiorul masinii. A venit un gura casca mi-a distrus butucul de la usa sofer- in zadar. Intuitia mea geniala m-a facut sa zaresc un golf identic parcat undeva in zare, l-am cautat o ora pe proprietar, l-am rugat sa verificam, poate-poate s-or potrivi cheile, m-a luat omu` de nebun dar minunea s-a produs, am reusit sa descui imediat masina cu cheia lui. Bun , acum insa nu mai pot incuia masina decat tragand sigurantele pe rand si incuind doar usa din dreapta, la sofer nu mai are butuc, pompa vacuumatica am deconectat-o intrucat ramasese blocata. Asa, vreau sa ma sfatuiti ce sa fac:

1. daca pot cumpara si inlocui doar butucul pe stanga fata si daca il pot cumpara separat sau trebuie sa cumpar tot setul de trei incuietori, intrucat banuiesc ca o sa ma rupa de bani si nici nu am nevoie de tot setul, intrucat o inchideam din telecomanda pana acum.

2. desi nu sunt in zona noastra, daca la dezmembrari imi poate da un butuc doar sa il monteze, nu am nevoie de cheie, merge inchiderea centralizata.

3. daca s-au distrus si alte mecanisme si trebuie sa mai cumpar ceva, in afara butucului; ceva a cazut in portiera iar butucul sta sa cada in afara.

4. daca inchiderea centralizata imi va mai merge asa cum trebuie dupa aceasta patanie sau daca trebuie sa fiu atent la ceva intrucat vreau sa il montez singur, m-am lasat de sporturi extreme gen mers la service-urile din braila.

Si nu in ultimul rand daca ma poate ajuta cineva cu un butuc, contra cost, evident sau ca sa fiu mai explicit cum ati face voi in asa fel incat raportul dintre pretul reparatiei si randamentul acesteia sa fie cat mai convenabil, daca ar fi masina voastra.

Multumesc si astept sfaturile , eventual ajutorul vostru, cat mai curand, pana nu-mi incearca vreunu usa la masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Recomand sa iei un maner cu tot cu butuc. Nu e mai mult de 40 ron.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

faci cum a zis paul mai sus si faci butucul sa mearga dupa cheia ta. asa am facut eu dupa ce mi-au spart masina (butuc stinga + portbagaj)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Recomand sa iei un maner cu tot cu butuc. Nu e mai mult de 40 ron.

Paul, unde gasesc la banii astia, la dezmembrari......?....Sper sa nu incalc regulamentul forumului dar daca prisoseste cuiva un maner cu butuc .....pm :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!