Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

Revin dupa mai mult timp....

Trebuie sa-i schimb uleiul si m-am decis la Mobil 1 turbo diesel truck (se pare ca intruneste ultimele norme in vigoare) - bine Borisake m-a convins

Apoi tot saptamana asta un brat superior, bieletele antiruliu si saptamanile ce urmeaza vor aparea si ceva jante OEM, nu stiu inca ce model, sa vedem ce pica :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

Mihai.Nechifor

Azi mi-a murit broasca din usa soferului. Sa vad sambata ce o fi, switch, lipitura rece. Caut meserias sa o repare :))

Link către comentariu

Cum a murit? Nu se mai deschide usa sau nu mai functioneaza switch-ul?

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Switch-ul. Nu mai face buzz :D :))

Link către comentariu

Ca la mine...

La mine merge swicth-ul doar cand e intre-deschisa usa, atunci imi arata ca este deschisa, daca o deschid mai tare imi arata ca e inchisa.

Deci la mine e clar ca e switch-ul....

Link către comentariu

Din cate stiu switch ai deci spor la treaba :D

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Faceam caterinca @qwk. Saptamana asta am schimbat 2 switchuri si am montat un coming home pe passat deci nu e problema de indemanare...timpul e problema :))

@Cosmin: Am switch-uri saia-burges, cele mai bune :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mihai.Nechifor

S-a rezolvat problema switchului - era oxidat.

Acum vine problema mai mare. Incepe sa cada volantul. Saptamana viitoare cred ca schimb tot ansamblu ambreiaj, desi discul si placa au doar 60k km. Am gasit Luk 1910 lei, masa dubla

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Nu cred. Ramane in familie si se mai adauga ceva, dar nu foarte curand. Au aparut altele mai importante :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

Noul membru al familiei: Polo 9N SportLine: 1.2 12v, 2002, aer climatic, BC, scaune sport incalzite, geamuri si oglinzi electrice, spalatoare faruri, etc

Cand ii fac poze ii fac si topic

post-26988-0-25120600-1345228927_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara limita! Abea asteptam topicul si pozele. :D

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos pe amandoua. Si eu ma uit dupa volant la G4, dar mi se pare cam mult 1.800 lei doar volantul. Am vazut pe autokarma luk (kit) pe la 1.900 lei cu TVA. Te-ai uitat si pe acolo?

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Am schimbat tot kitul Luk: volant, placa, disc, rulment. 1915 lei piese si 300 manopera. L-am luat din Gl

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Super... e pregatita pentru inca 200 de mii de km... :icon_thumleft:

Link către comentariu

Te misti repede bravo , s-o stapanesti sanatos sau mai bine zis s-o stapaneasca sanatoasa sotia.

Ce ai facut cu passatul ai rezolvat cu injectorul?

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Uitai sa spun :D

La o saptamana dupa ce am schimbat volant mi-a decedat injectorul 4. A ramas blocat pe -3.01. Am luat altul de la colegul Tzaga si acum totul e ok. Saptamana asta rezolv si problema amortizoarelor care isi dau si ele sfarsitul si apoi niste cauciucuri

Si o poza intamplatoare cu Polonicul

post-26988-0-26446500-1345525807_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am facut si amortizoarele la mos amortizor in Rosu la recomandarea lui Borisake. Parca am alta masina acum

OT: Haciko loveste din nou :D...45 kg de putere VW >> like a boss :)

post-26988-0-70674400-1346576686_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am trecut la rotile de iarna ieri ca parca mergeam cu caruta :D

Am cumparat si "untdelemn" de cutie G052512A2 :D, sa vad cand am timp sa merg sa-l schimb. Pret cred eu bun 50 lei/l (adus de un amic)

post-26988-0-25850800-1351773947_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...
Mihai.Nechifor

O suma interesanta

post-26988-0-75149200-1357378420_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!