Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

Da..si tu o stii pe a mea..mai bine bannat decat subjugat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

Eu le stiu pe toate ale tale.......... :icon_geek: chiar si pe ultima.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am revenit cu o poza cu lampile de pe hayon. Nu se vede prea bine pentru ca era intuneric si am facut poza cu telefonul, dar voi pune si una pe amurgite sa se vada mai real

post-26988-0-45135000-1316456963_thumb.j

Link către comentariu

Ar fi interesant sa pui la fel dar pe partea interioara a haionului, albe. Cand deschizi haionul sa iti lumineze sacosile/jantele care urmeaza sa le bagi :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Am pus :D, dar doar o lampa de usa cu leduri SMD, insa vad ca bat slab. Zilele urmatoare poate am timp si fac o schimbare/incercare de a pune ceva mai puternic si voi reveni cu poze

PS: Cosmin dupa cum ti-am spus am folosit lampi de parasolar

PS2: m-a innebunit colegul Cosmin_TDI cu niste poze cu Tomason TN1 pe un passat si intrand la ei pe site am gasit si pe un vaporas verde. Daca mai ramane masina la mine si anul viitor sigur va primi asa ceva, daca nu urmatoarea

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Salut. Am urmarit topicul tau si multe din modificarile ce le-ai facut imi plac. :icon_thumleft: Am vazut ca ai vopsit insertiile de plastic din usi si din bord.

As dori sa stiu daca mai tine vopseaua pe ele, sau daca a aparut o uzura pronuntata a vopselei si sa-mi spui te rog cu ce le-ai vopsit. Merci

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Ma durea in cot de ceva care s-a petrecut acum de curand si am pus un led acolo sa-mi treaca :)). E doar o reflexie cred, nu am lumini verzi in masina decat la blocul de lumini la proiectoare (creca il schimb cu albastru) si in cluster la tempomat :icon_cheesygrin:

Ideea cu plfoniera am luat-o de la Florin, provizoriu pana gasesc una OEM W8 pe ebay la un pret ok

@Victoras vopseaua tine bine, fara uzura. Am folosit un primer plastic atunci cand am vopsit. Am dat si un lac care insa era prost si nu usca. Asa ca am dat cu acetona lacul jos si vopseaua tot acolo a ramas

Link către comentariu

Ok... treaba cu primerul plastic ma interesa mult, nu eram sigur daca trebuie sau nu. Merci si spor la modificari.

Link către comentariu

Azi am reusit sa ajung la Unix sa-mi iau lichidul de frana ATE SL dot4 = 28 de lei (cu tot cu nu stiu ce puncte)

De asemenea mi-am facut timp si am inlocuit stopul, crapat de la accident, cu unl OEM SH care sta in casa de vreo saptamana

As vrea sa le inrosesc pe amandoua putin. Ce credeti?

PS: reclama mascata :D

post-26988-0-71873000-1316610837_thumb.j

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina a primit 2 Bridgstoen Blizzak LM32 (250 buc) pentru iarna ce vine, deoarece nu am mai gasit la un pret decent Goodyear UG7+ pentru a completa setul

Saptamana ce vine o bag la schimbat lichidul de frana si furtunele ca prind panaza de paianjen in garaj :))

De asemenea vreau sa-i schimb iar antigelul, cu unul de la Cartechnik

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ceva piese de schimbat maine: capete de bara Lemforder si primul burduf de planetara SPIDAN

Si un nr mai rotund de km:197.777

post-26988-0-36522500-1320259314_thumb.j

post-26988-0-86668900-1320259340_thumb.j

Link către comentariu

Esti norocos eu am schimbat 2 burdufe pana acum si cred ca mai urmeaza unu cat de curanda ca l-am vazut cand am pus rotile de iarna cam copt.

Ce pret au capetele de bara?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am ajuns si la 199.xxx km si urmeaza saptamana viitoare revizia (ulei Aral Hightronic 505.01 (105 lei 4l) - am inteleg ca 431 nu se mai fabrica - si filtre Bosch), cap de planetara dreapta (265 lei Spidan) care nu a supravietuit ruperii burdufului, burduf nou si pe stanga si placute frana spate TRW (91 lei)

In rest masina a supravietuit cu greu unui drum distrus pe la Borsa, MM, e foarte murdara, dar saptamana viitoare va fi curatata cap-coada

PS: piese au fost comandate la colegul Adilau

PS2: ii multumesc colegului Radduu pentru ca mi-a donat o cheie de desfacut filtrul de ulei

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai scris pe aici. Ce-i drept nu am mai facut decat km..are 204.xxx acum, merge bine, cara gresie, glet si ce mai trebuie la casa :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ce a m-ai mers aseara pe zapada mare... :D + putina joaca in parcare la Metro :bom:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!