Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

Cum sa te desparti de ea-...... :biggrin: . La ce vrei sa treci?

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

Mihai.Nechifor

In functie de ce rezerva viitorul...sigur va fi AUDI, acum sa vedem ce reusesc sa iau. Visul meu e A6 3.o tdi dar pentru inceput va fi cel mai probabil un A4 2.0 Q. Oricum mai sunt cateva luni bune pana voi sti sigur asa ca pana atunci vaporasul verde va fi ingrijit cu aceeasi grija ca si pana acum.

Ca tot veni vorba de ingrijit se cam apropie schimbul de 190k km si cred ca voi trece de la Castrol EDGE la ARAL PD.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu s-a mai intamplat nimic cu masina. Nu cred ca voi mai face vreo ceva la ea. Poate doar sa o mai conduc. Modificarile vor continua pe masina care va fi 100% a mea si vor fi multe cu siguranta.

La vaporas i-a aparut eroarea de placute de frana acum vreo doua saptamani cand era fratemeu cu ea dar de atunci sta in garaj pentru ca nu a avut cine sa se ocupe de ea eu fiind la bucuresti si ea acasa la galati. Cred ca in w/endul viitor ajung acasa si merg sa schimb placutele la service si sa- i pun si rotile de iarna....si cam atat

Ar mai fi totusi ceva, mascota a primit "xenon" si leduri la pozitii pe spate :lol:

dscf5364i.th.jpg

dscf5366m.th.jpg

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Saptamana viitoare se pregateste de:

-schimb ulei+filtre

-modul aprindere bord

-leduri pozitii

-si mai vad ce se mai iveste

Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut o luna si de cand nu am mai scris aici. Inca nu i-am facut schimburile ca sunt cu sesiunea si masina sta in garaj acasa. Dupa 8 februarie va primi tot ce trebuie + xenon de 4300 pe scurta :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am reusit sa montez xenonul pe scurta. Am mutat si becurile Philips blue-vision pe care le aveam de pe scurta pe lunga. Momentan nu am poze cu ele aprinse ca era lumina afara. Am 2 poze de la montaj

11022011202.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

11022011201.th.jpg

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mihai.Nechifor

Maine asta mica va primi revizia pe care o aman de 2 luni din lipsa de timp+faptul ca nu am mai fost acasa decat 3 zile

De asemenea ii schimb si lama de la stergatorul sofer ca e ciupita si lasa o dara

04032011218.th.jpg

04032011219.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

O mica bucurie de Pasti (cu ajutorul unui Kia Sorento)

22042011256.th.jpg

22042011257.th.jpg

De asemenea masina a primit xenon 3000k pe proiectoare

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Ai zis si tu "Hristos a inviat" ?

...naspa. Nu e mare problema, dar oricum, trebuie sa ajungi la vopsitor.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Da...Pai s-a facut dosarul de dauna, urmeaza sa fie aduse piesele, vopsit ce trebuie si apoi cand ajung in Galati dupa sesiune sa merg la montaj.

@Georgik s-a intamplat la o trecere de pietoni nesemaforizata pe care au sarit in ultimul moment doua proaste, eu am franat dar cel din spate nu a fost atent si s-a oprit in minesad3.gif

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Azi a primit un mic cadou: o trusa Manessmann de 215 piese, garantie 10 ani, care momentan e la varumeu in Germania dar ajunge la mine la sfarsitul lunii viitoare rolleyes.gif

post-26988-0-73486900-1304079508_thumb.j

Link către comentariu

Deci nu doar mie mi-a adus iepurasul o trusa de tubulare :D. Forte tare , mi-am luat si eu una de 94 piese doar tubulare si biti ca imi lipsea din arsenalul de scule. A ta e mai smechera , s-o folosesti sanatos.

Link către comentariu
  • 3 months later...
Mihai.Nechifor

Dupa ce in urma cu 1-2 luni a inceput sa-mi scuipe antigelul ieri si azi garnitura de chiulasa a fost schimbata impreuna cu tot antigelul si termostatul, golurile de aer din calorifer au disparut. Pun cateva poze din timpul operatiunii:

08082011377.th.jpg

08082011378.th.jpg

08082011379.th.jpg

Tot azi am inceput ceva :

09082011380.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ultimele updaturi:

-furtune frana fata ATE+lichid de frana ATE (60 - pret promo pentru mine :D + 35)

12092011415.th.jpg

-capac lipsa prag stanga (30 lei) - montat, lipit sa nu mai faca pasi

-stopul stanga OEM (dupa multe cautari) 150 lei

-si un mic proiect la care voi reveni cu poze...momentan un teaser sa spun :)

13092011416.th.jpg

Link către comentariu

Teaser - ul.....lampi in hayon....sa se vada, cand e deschis .... :icon_cheesygrin: asa-i ?

Furtunasele le-ai luat bine.....asa am bagat si eu, plus discuri ATE.....

Link către comentariu

Lampi pe hayon, dar nu doar pentru spate. Sper ca sambata pe seara sa revin cu poze detaliate :D

Link către comentariu

imi inchipui.....tot asa vreau si eu sa fac...dar nu prea am timp. Eu ma geandeam la o smecherie mai frumoasa....am vazut la o anumita masina,nu stiu daca se produce asa ceva sau nu.....

in hayon bagata o lampa intr-un soclu, care sa respecte designul OEM....dar de fapt sa fie o lanterna cu acumulatori....care sa fie mereu acolo. Can ai nevoie sa poti sa o scoti si sa o folosesti ca o mica lanterna. Problema e ca:

1. Nu am gasit nimic cu soclu, care sa respecte designul original

2. Problema incarcarii...daca e alimentata permanent cand ai portbagajul deschis - pe post de lampa - o sa strice acumulatorii.....

Link către comentariu

Complicat....dar si de efect. Stii vb mea....lucrurile care ne provoaca satisfactie, nu sunt mereu cele mai simple.....

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!