Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

Si eu am ledul ars de la scrumiera.L-am scos de acolo dar nu stiu cum sa scot becul propiu-zis din carcasa aia de plastic,tu cum ai facut? Mersi

OnTopic : Imi plac mult modificarile pe care le-ai facut masinii pana acum.Felcitari!

Link către comentariu

OT: Imi poti spune cum pot scoate si eu scrumiera si bricheta spate ca ale mele nu stau ccum trebuie. Vechea problema a Pasaturile. Am vazut la multe asta.

Link către comentariu

Sunt prinse ambele in ansamblul acela care e prins in doua suruburi cu cap torx de 15, pozitionate undeva la jumatatea panoului,

Link către comentariu
  • 2 months later...
Mihai.Nechifor

post-26988-1263028420_thumb.jpg

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ultimele noutati:

1. stergator de passat 3c

dscf4473a.th.jpg

2. capacele la suporturile pentru plasa separatoare portbagaj/masina

dscf4474.th.jpg

3. sonda g62 (Febi)

dscf4476m.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

Azi masina a trecut la sandalutele de 17" si i-am montat becoledurile la numar. Au aparut insa si probleme dupa montarea rotilor de vara: un mic joc in volan. Tre sa vad ce trebuie facut, bracaj sau echilibrat (tind sa cred ca trebuie echilibrate noile roti deoarece cu jantele de tabla nu facea panarama)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mihai.Nechifor

Au fost echilibrate roile fata, acum masina e comporta foarte bine. Consumul este putin cam mare dar asta este jante pe 17" :) . Peste cateva zile voi schimba protectia amortizor stanga spate care o am deja dar astept piulita autoblocabila pe care nu am gasit-o pe stoc nicaieri. De asemenea vor disparea si suportii de numar daca reusesc sa ajung la politie dupa numere noi.

PS: stie cineva daca pot trimite pe cineva cu o copie dupa certificat sa-mi ridice alte numere?

post-26988-1270382043_thumb.jpg

Link către comentariu

BV acum am vazut si eu postul

frumoasa masina si e o alegere buna(am si eu una identica)

respect

Marius

Link către comentariu
  • 2 months later...

Arata bine,si numar nou si fara contur si lipit..ce sa mai.. Arata bine :icon_cool:

Link către comentariu

Hehe super arata fara suport de nuamr si eu ma gandeam sa fac asta. ai renuntat , banuiesc, la izolatia aia. Ce banda ai folosit?

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Da am dat jos buretele de vine sub numar din fabrica. Totusi a mai ramas putin din el in zonele unde era aplicat adezivul. Ce am observat si m-a dezamagit, bureele a fost pus pe masina inainte de a fi dat lacul pe masina si astfel sub el vopseaua e nelacuita.

Banda e cea din poza de mai sus: Bison. Din pacate daca vrei sa pui banda sa fii sigur ca nu pica nu ajunge o rola (care a fost 10 lei la Praktiker). Dar daca esti echilibrat ajunge si nu cred ca sunt probleme sa pice. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mihai, ce-ti mai place cu lumina asta alba..... :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Cam da Florine. Multumesc pentru ideile pe care mi le-ai dat azi la telefon. Ceva poze cu produsul finit de care sunt foarte incantat:

dscf5232.th.jpg

dscf5233.th.jpg

dscf5231w.th.jpg

Si poze din timpul montajului:

dscf5223.th.jpg

Centrala care pana la urrma a mai primit un rand de 3 leduri pentru ca asa era consumul prea mic:

dscf5225.th.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Luminile la picioare:

dscf5244b.th.jpg

dscf5245.th.jpg

dscf5248az.th.jpg

Si surpriza: led portocaliu care indica cand este aprinsa lampa de ceata (gen audi)-inspirat de la colegul Rudolf's

dscf5246.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce mai urmeaza, ce mai urmeaza? :icon_thumright:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Lucian in momentul de fata am cateva chestii pe care le-as face: becuri Bosh Xenon Silver pe scurta sau xenon AM, un polish, bandourile in culoarea caroseriei si jantele vopsite gri titan. Insa (exista si un insa) nu stiu in ce masura voi mai face ceva pentru ca as cam vrea sa ma despart de ea si sa trec mai sus. Acum sa vedem cum se vor rezolva toate.

Pe de alta parte saptamana trecuta am avut niste probleme incepute cu un mers intrerupt al motorului culminand cu o eroare de missfire pe injectorul 1. A fost bine ca era pe intermitent am desfacut, am curatat, am pus la loc si totul este bine acum. Numai bine

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!